Формула, космос та лотерея – як це все об’єднати і отримати виграш

Цього тижня в офіс УНЛ завітав киянин Дмитро, який виграв 72 105 грн у Супер Лото. У перерві між оформленням паперів для отримання призу він поділився своєю формулою для визначення виграшної комбінації та розповів про знаки, які надсилає доля гравцям у лотерею.

Дмитро придбав виграшний білет через інтернет у день розіграшу, 30 червня, вибравши одну комбінацію з шести чисел. Він помилився лише на один номер 14, 19, 33, 43, 47, 50. Замість 50 в лототроні випав 27. До речі , як розповів нам сам призер, 27 він закреслив у другому своєму білеті.

Про помилку в підборі комбінації

Якби 27 був у виграшній комбінації замість 50, то я виграв би джекпот. От якось помилився я трохи. Можливо через те, що хтось відволік на роботі.

До речі, того ж дня, 30 червня, я відчував, що має відбутись щось важливе. Ми їхали на автівці, і мені траплялись на очі автомобільні номери 17-77, 77-71 (три сімки дають в сумі 21). Я тоді сказав дружині, що сьогодні буде щось важливе, напевно, виграю щось крупне.

Щодо стажу гри в лотерею

Я граю приблизно з 1997 року. Зазвичай купую по 1-2 білети на тираж. Колись грав в КЄНО, але мені з нею було складно, бо там багато цифр, а я працюю над комбінацією без калькулятора. Але невеликі призи усе ж таки мені вдавалось вигравати. У Лото Максима також інколи граю по своїй формулі.

Щоб ви розуміли, гру в Супер Лото я не пропустив жодного разу. Як правило один білет у мене пристрілочний, в ньому я виставляю числа інтуїтивно. А ось в другому білеті вже виставляю номери за формулою.

Щаслива формула: математика + правильна розшифровка інформації

У мене є своя фартова формула – щоб в сумі чотирьох цифр виходило 21. І я підставляю цифри шляхом комбінаторики: серед іншого під номер тиражу – тоді в мене намальовуються шість чисел. Буває, що я помиляюсь і вгадую лише 3-4 цифри.

Щасливу цифру 21 я знайшов навіть у виграшній комбінації тиражу №2111.

Ще одна перевірочна формула: підсумовую чотири цифри номера тиражу, підставляю певну формулу. Сума моїх цифр повинна збігатись з номером тиражу + певна комбінація +/- 1. Розумію, це важко пояснити словами.

Цю формулу я опрацьовував крок за кроком, тираж за тиражем, переставляв складові, поки не вийшов на неї.

Я люблю точний розрахунок під час визначення чисел для Супер Лото. Зазвичай для цього достатньо півгодини часу, але інколи це займає до 2-3 годин. Коли ж в мене виходить певна комбінація, я подумки її обробляю. Якщо все співпадає згідно моєї формули, я ставлю цю комбінацію. В результаті вгадую 2, 3, 4 числа. Але ось п’ятірку виграю вперше.

Мета – тільки джекпот

Близько 20 років тому мені напророчили, що я виграю великі гроші. Не сказали, коли саме, але що на мене чекає джекпот. Я знаю, що до цього прийду. Не знаю, скільки часу на це піде, але я виведу цю формулу і прийду до цього.

Якось в мене були видіння, що я міг зірвати джекпот. Тоді він складав 13 млн грн. Я прокинувся і, як це інколи буває, забув ці цифри. Але коли вже відбувся тираж, я пригадав цю комбінацію чисел, яка виявилась виграшною.

У мене є мета – вгадати 6 номерів. Я думаю, що незабаром до вас ще раз прийду, але вже за джекпотом.

Скільки витратив і виграв грошей

Я не рахував, скільки витратив на білети, а скільки виграв. Для мене головне – не стільки виграш, скільки зрозуміти, що моя формула працює.

Хтось вірить в удачу. Безперечно удача присутня в цьому. Хтось впевнений, що розіграш – це повністю випадковість. Я ж відчуваю, що є «кнопка», яку раз натискає Творець. І все відбувається за програмою, що б там не трапилось: цифри додаються, віднімаються, +/- 1. Все так працює, я в це вірю.

Зрозумійте, кількість мільйонів в джекпоті – для мене це другорядне. Важливо, щоб саме та моя комбінація в певний момент зіграла.

Про схеми гри в лотерею інших людей

Наведу приклад зі свого життя. Колись працював на Хрещатику і регулярно заходив на Головпоштамт за білетами. І там постійно бачив одного й того ж самого літнього чоловіка. Він купував відразу пачку білетів КЄНО, за півдня бачив його з пачкою виграшних білетів. Вона хоч і була вже тонша, але усе ж таки він вигравав, і інколи досить крупні суми.

Так ось, ми з ним якось розговорились. Я йому розповів про свою формулу. Він же сказав, що ставить в КЄНО на ті цифри, які рідко випадають, складає з них комбінації.

Кожен у що вірить, те й отримує. Хтось ставить на цифри друзів та знайомих. Для когось число 13 – нещасливе, а для когось навпаки. У кожного може бути своя теорія і формула. Головне, щоб вона працювала, щоб підсвідомість підштовхувала на потрібні моменти.

Плани щодо витрати грошей

Сума не дуже велика, але якраз цих грошей не вистачало, щоб закрити питання з ремонтом. Ось на це і піде виграш.

Побажання іншим гравцям

Вигравати! Йти до мети, незважаючи ні на що. Не пропускати жодного розіграшу. Грати потроху, не влазити в борги і не брати кредити. Але головне не зупинятись. Якщо людина поставить собі мету, то все рівно до неї прийде. Ті думки, які ми надсилаємо в космос, там обробляються й повертаються до нас. Головне їх правильно трактувати і приймати. Все працює.

Ми ж бажаємо вигравати великі призи і не забувати, що джекпот в Супер Лото вже складає 7 608 697 гривень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *