Гра в складчину більше 10 років: рецепт успіху призера Супер Лото

Киянин Артем, який минулого тижня виграв в Супер Лото 74 тис. грн, виявився гравцем зі стажем. Після оформлення всіх необхідних для отримання призу паперів він розповів, що треба робити, щоб гра була в радість, та як вибрати свою «щасливу систему»

Гравець з понад 10-річним стажем

Я граю в лотерею, здається, з 2008 року. Грав в Супер Лото, Лото Максима і трохи в КЄНО. Якось пробував грати в інші лотереї, але мені з ними не щастило. Незважаючи на те, що ставив немало грошей, але результат був нульовий.

Зараз купую білети на кожен розіграш Супер Лото. У Лото Максима граю час від часу.

Пригадую, що найбільше мені пощастило у 2013 році, коли був супер розіграш. Тоді ми з товаришем виграли понад 500 тис. грн.

«Кооператив» гравців в лотерею

До речі, я граю не один, а з товаришем. Ми скидаємось грошима і номерами. Тобто мої любимі числа + його любимі числа. У нас є спільний «банк», яким завідую я, бо через мій кабінет проводиться гра. Цей виграш також буде на двох.

Минулого тижня товариш зателефонував мені наступного дня після розіграшу і запитав, чи я ставив номера. Потім попросив перевірити результати. А я в той час був на рибалці і змушений був лізти на дерево, щоб піймати нормальний інтернет.

Інтернет чи паперові білети?

Вже років п’ять граю через інтернет, хоча раніше користувався точками продажу. Найбільше мені подобалось грати офлайн, адже було приємно тримати в руках хрусткі білети. В цьому є певна родзинка.

Чи є система для виграшу і щасливі числа?

Спочатку відбирав номери на «АВТО», але щось не щастило мені. Хоча, як я бачу, іншим в «автогрі» везе. Потім почав відмічати свої номери і був результат, траплялись виграші по 15-20 тисяч.

Особисто мені подобаються цифри з першої десятки (у виграшній комбінації тоді були 01, 02, 05, 08 та 28), або ж числа до 20 чи 28. Це  мої числа. Я народився 01.08.1982, на ці числа і ставлю. Також мої улюблені числа – дні народження племінників та брата.

Але хочу зазначити, що у кожного свій підхід до гри, універсального рецепту для виграшу немає.

Чи продовжите далі грати?

Звісно, мені подобається грати. Причому я не прихильник казино, а в Супер Лото грати люблю. І скільки разів я не намагався грати в той же покер – не йде і все. Просто це не моє.

Щодо витрат на гру в лотерею, то я підрахував, що в сумі ми виходимо в нуль. Хоча витрачаємо на білети не мало. Так, на один розіграш Супер Лото у нас йде 1200-1800 грн. Просто мені більше подобається сам процес гри. 

На що піде виграш?

Скоріш за все, купимо два телефони. Бо я свій втопив якраз на рибалці. А товариш вже давно хотів собі новий смартфон.

Поради іншим гравцям

По-перше, в жодному разі не грати на останні гроші.

По-друге, не грати заради грошей, а тільки заради задоволення.

Ми ж приєднуємось до поради Артема і бажаємо вам приємної гри у задоволення і великих виграшів в УНЛ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *