Виграшна комбінація для мене була підозрілою, я поставила її випадково і виграла, або як 10 грн перетворилися на 50 000 грн

Вся Україна зараз переживає надзвичайно складні часи. Однак нашу українську силу, волю, мужність не зламати, саме тому перемога буде за нами. Для того, щоб додати вам наснаги та віри у краще, хочемо поділитися з вами емоціями нашої призерки, яка нещодавно виграла 50 000 гривень у КЄНО.

Свій білет щасливиця купила онлайн за 10 грн напередодні розіграшу № 7744 лотереї КЄНО.

Поціновувачка лотерей від УНЛ поставила на комбінацію з 10 чисел: 12 22 33 45 52 55 59 65 66 77 і вгадала 9 чисел, не зіграло лише число 45.

Як бачимо, мінімальну ставку 10 грн можна легко перетворити на великі гроші – 50 000 грн.

Вчора гравчиня приходила до нас в офіс і забрала свій виграш та поділилася з нами своєю історією та планами на виграш.

Як давно ви граєте у лотереї УНЛ?

Уже 5 років, але так щоб активно – 3 роки.

З якою періодичністю ви зараз граєте?

Раніше я грала раз на місяць або раз на пів року. Потім я зареєструвалась і почала грати частіше, намагалась комбінації, які я раніше ставила, ставити з певною періодичністю. Можна сказати, що ту комбінацію, яка виграла, я поставила випадково і не сподівалась, що вона виграє.

Останнім часом у мене була ця (виграшна) і ще декілька комбінацій, які я вважала більш вірогідними.

Я слідкую за розіграшами і, як математик, помічаю, що якась періодичність  у тому, як випадають числа, є. Наприклад, якщо я помічаю, що якісь числа з’являються у  попередніх 10 – 20 розіграшах, то мені здається, що вони будуть виграшними.

Тому виграшна комбінація для мене була підозрілою, я поставила її випадково, зараз навіть не можу згадати, за яким принципом обирала числа, самій цікаво. Здається, брала числа, що йшли по діагоналі, і додатково цифри по боках.

Можна сказати, що ви системно підгодите до гри, у вас раніше були виграші?

Так, були виграші. Бувало, що раз на місяць або раз в 2 місяці вигравала суми біля 5 тисяч гривень. 500 гривень раз на тиждень чи раз на два тижні могла вигравати. Загалом, середні виграші були.

Тож 50 000 поки ваш найбільший виграш?

Так.

Які у вас лотерейні амбіції на майбутнє, чи плануєте ще вигравати?

Звичайно. Хочу спробувати грати у системну гру, я ще так не грала. Раніше я  просто вибирала комбінації, які мені здавалися найбільш вірогідними, і ставила на них. 

А граєте лише в КЄНО чи й в інші лотереї?

В Супер Лото граю, не так часто, як в КЄНО, але раз на два тижні можу зіграти. Останні два тижні спостерігаю за  Лото Максима, бачу, що люди виграють, і думаю там теж варто пограти.

Чи є у вас якісь лотерейні прикмети?

Якось я читала, що у день, коли граєш у лотерею, треба одягатися у чорне. Коли я робила свою виграшну ставку, то  була одягнена якраз у чорну сукню, тому що було холодно і я обрала саме чорну теплу сукню. Я не знаю, чи то випадковість, чи чорна сукня справді допомогла, але я виграла.

Як ви дізналися про виграш?

Я зазвичай вечері або зранку дивлюся тираж, відслідковую комбінації, заходжу у свій кабінет і дивлюсь, чи є якісь співпадіння. Цього разу я навіть пролистала своє співпадіння і не звернула увагу, що я виграла, а потім аж побачила, що не вистачає лише однієї цифри. Тобто на якомусь автоматі дивилася, а потім вже до мене дійшло, що ОГО – це ж великий виграш.

Кому ви першими розказали про виграш?

Батькам. І тому хочу їм купити гарні подарунки. Давно хотіла це зробити. Також хочу купити собі хороший планшет.

Щиро вітаємо призерку та бажаємо їй ще більше перемог у майбутньому.

Зазначимо, що свої виграші гравці можуть використовувати на власний розсуд.  УНЛ же весь прибуток від лотерей направляє на фінансування армії!

Тож грайте та перемагайте з Україною.

Як грати та вигравати у КЕНО, читайте тут.

Юлія Паламарчук

Про Юлія Паламарчук

Редактор блогу Української Національної Лотереї з 2022 року. До УНЛ довгий час працювала у сфері медіа, має досвід роботи з освітніми та юридичними платформами. В УНЛ відповідає за зв’язки з медіа та громадськістю, підготовку важливих лотерейних новин та матеріалів, які допоможуть розібратися в усіх тонкощах лотерейних стратегій. Також аналізує та оприлюднює результати усіх виграшів та веде комунікацію з переможцями, саме тому знає усі секрети лотерейних перемог з перших уст.

Переглянути всі матеріали від Юлія Паламарчук →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *