Переможець акції «Сміливість. Даруємо призи» передав свій приз – дрон – на потреби Української армії

Нещодавно Українська Національна Лотерея відзначила свій 25-й День народження. З нагоди визначної для компанії дати та для того, щоб подякувати гравцям, які протягом усіх цих років обирали лотереї УНЛ, ми провели акцію «Сміливість. Даруємо призи».

Під час акції були розіграні: дрон (1 місце), набори марок«Українська мрія» та «Русскій воєнний корабль..всьо!» (2 місце),  10 промо-кодів на 100 гривень на всі лотереї УНЛ (3 місце).

Усі подарунки уже знайшли своїх призерів, один набір марок навіть відправився українському воїну, що наразі на передовій захищає нашу Батьківщину. Що стосується головного призу – дрона, то він теж уже несе службу у сміливих руках професіоналів із ЗСУ, адже переможець вирішив віддати свій приз на потреби української армії.

Ми традиційно поспілкувалися з щасливчиком, і як це символічно, що він постійний гравець лотерей УНЛ уже більше 20-ти років.

Як давно ви граєте в лотереї УНЛ?

Давно, з 2000-го  року.

Солідний стаж. Скажіть, будь ласка, в які лотереї ви граєте, можливо, у вас є якась улюблена?

В основному граю в Супер Лото, це моя улюблена гра.

А чи вдавалось вам за такий довгий період вигравати якісь призи?

Так, цього року у січні виграв грошовий приз у Супер Лото.

За двадцять років лише один раз виграли, але все одно вірили у перемогу і продовжували грати?

Не зовсім так. Протягом 20-ти років я вигравав, але незначні суми, за вгадані «двійки» чи «трійки». Цього року зимою я вгадав 4 цифри.

Можливо, за 20 років у вас уже сформувалась якась стратегія, як грати і вигравати?

Ні, немає. Я в основному граю в авторежимі. Пробував свої комбінації, але ніколи не вигравав, коли граю в авторежимі, то частіше випадають співпадіння.

У час, коли тривала акція, ви 4 рази купували білети на суми більші ніж 100 грн, ви робили це, щоб збільшити свої шанси на виграш?

Просто натхнення було і бажання пограти. Я навіть не знав, що акція проходить. Через те, що для участі в акції не треба було нічого, крім куплених білетів, для мене стало сюрпризом, що взагалі брав у ній участь, а те, що виграв і посів перше місце, взагалі було шоком.

Можете розказати, чому вирішили передати ваш приз – дрон – на потреби Української армії?

По-перше, я взагалі ніяк не розраховував виграти якийсь подарунок, виграш для мене був максимально неочікуваним. По-друге, я доволі доросла людина і не знаю, як би я його використовував. А хлопцям він може пригодитися. Сподіваюсь, що мій приз стане їм у нагоді і допоможе у їх важливій роботі.

Чи плануєте ви далі грати? І якщо не секрет, що хотіли б виграти у майбутньому?

Звичайно, буду грати, це моє хобі, яке пересікається з моєю роботою. Я оператор ЧПУ (числові програми управління) цифрами займаюся усе життя.

Як часто ви граєте?

За фінансової можливості. Більше ніж на 100 гривень білети не купую. УНЛ пишається своїми гравцями – справжніми українцями. Нагадаємо, що нещодавно призер КЄНО весь свій виграш передав на потреби Української армії. Своєю чергою УНЛ  робить усе, щоб підтримати наших славетних воїнів і весь свій прибуток перераховує на потреби ЗСУ.

Вас також може зацікавити: Я була впевнена, що виграю в Суперрозіграші, – інтерв’ю з призеркою Супер Лото

Юлія Паламарчук

Про Юлія Паламарчук

Редактор блогу Української Національної Лотереї з 2022 року. До УНЛ довгий час працювала у сфері медіа, має досвід роботи з освітніми та юридичними платформами. В УНЛ відповідає за зв’язки з медіа та громадськістю, підготовку важливих лотерейних новин та матеріалів, які допоможуть розібратися в усіх тонкощах лотерейних стратегій. Також аналізує та оприлюднює результати усіх виграшів та веде комунікацію з переможцями, саме тому знає усі секрети лотерейних перемог з перших уст.

Переглянути всі матеріали від Юлія Паламарчук →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *