«Підводні скарби» – новинка в миттєвих лотереях з великими призами

На сайті Української національної лотереї з’явилась нова миттєва гра «Підводні скарби» (Underwater Treasures) з максимальним виграшем 2 мільйони гривень. Чим же цікава нова гра? «Підводні скарби» занурюють гравця у захопливий підводний світ, де випадково можна натрапити на загублені багатства та отримати великі призи.

миттєва онлайн лотерея

Правила миттєвої лотереї досить прості та зрозумілі. Спочатку треба настроїти гру під свої бажання. У налаштуваннях зазначте кількість білетів (комірок), на які ви будете грати, – 10 або 20, а також виберіть ціну одного білета – від 0,1 грн до 40 грн. Отже, загальна вартість одного розіграшу становитиме від 1 грн до 800 грн.

Пам’ятайте, від ціни білета залежатиме головний виграш у грі – від 5 000 грн до 2 000 000 грн.

Тому чи зірвете ви великий приз у цій лотереї – це, певною мірою, ваша справа.

Як виграти призи в миттєву лотерею онлайн

У підводному світі можна натрапити на різноманітних морських істот, серед яких безпосередні призи приноситимуть рибки та перлинні мушлі. Аби підвищити шанси на винагороду, варто грати на всі 20 комірок, у яких з’являтимуться морські істоти.

Поява рибки означає миттєвий виграш. Призи під ними можуть бути різної величини, але зазвичай найбільший виграш приносить золота рибка!

онлайн лотерея з великими призами

Приємні сюрпризи приносять мушлі. Але, на відміну від рибок, деякі мушлі можуть бути без перлин, тобто не подарують виграш.

як виграти в онлайн-лотереях

Найцікавіше у цій миттєвій онлайн-лотереї – це бонус, де відкривається справжній парад призів. Для цього треба, щоб під час розіграшу на ігровому полі випала необхідна кількість однакових істот. Потрібно зібрати один з варіантів: 3 символи морського коника, 4 символи медузи, 4 символи черепахи, 5 символів ската або 6 символів восьминога. Усі вони вказані у верхній частині ігрового поля.

У бонусній грі беруть участь ті морські істоти, потрібна кількість яких випала на ігровому полі. Під час бонусу вони намагаються піднятись вгору, де є труби з призами-множниками, труба Х та зелена труба з переходом на вищий рівень. Потрапляючи в призову трубу, морські мешканці приносять гравцю виграш, вказаний на трубі, помножений на вартість одного білета. На наступному рівні діють ті ж самі правила, тільки множники суттєво більші.

миттєві лотереї найбільші призи

Але якщо ваші істоти тричі потраплять в трубу Х, бонусна гра закінчується. При цьому слід пам’ятати, що інші морські істоти намагатимуться відвести ваших улюбленців вбік від труб.

Можете бути впевнені, ця лотерея принесе вам максимум задоволення і приємних виграшів. Також спробуйте зіграти безкоштовно в демоверсію лотереї.

І пам’ятайте, «Підводні скарби» на УНЛ – повністю легальна гра з моментальними виплатами призів.

Також буде корисно проглянути матеріал: Найпереможніша новинка на УНЛ – миттєва лотерея онлайн «Солодке Бінго»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *