Андрій з Києва вгадав 5 чисел у Супер Лото: стратегія гри переможця.

Водій Андрій з Києва виграв 67 210 гривні у Супер Лото. Доленосним став для нього 1952 тираж. Переможець вгадав 5 з-поміж 6-ти обранців лототрона. Щасливий білет чоловік придбав у кіоску «Державні лотереї» № 89 на вул. Лятошинського,16. 4 комбінації авто на 4 тиражі – чому саме так, дізнаєтесь далі у нашому матеріалі.

Особливості тиражу 1952.

Повернемося до самого розіграшу. 21 грудня випали наступні кульки: 10 12 19 35 48 49. Чудернацькими бувають не тільки вподобання лототрона, але й терміналу, який видає рандомні комбінації. Саме тому вони часу від часу збігаються. Білет Андрія надрукувався з такими числами:

10 13 24 31 33 50
08 14 27 28 39 51
10 15 19 35 48 49
24 34 36 44 45 47

Номер 12, до речі, не з ‘явився у жодному полі гравця. Що цікаво, у цьому розіграші «п’ятірку» вгадали двоє. Друга щасливиця зіграла по смс (так теж можна): 06 10 12 19 48 49. Лідії з Франківщини пощастило також на 67 210 гривень, не дивлячись на те, що вона обрала лише одну комбінацію. Та повернемося до розповіді киянина.

Переможець Супер Лото – історія гри.

Андрій працює водієм. Їздить по всьому Києві, та білети купляє лише в одному місці, у кіоску Державних Лотерей на Лятошинського. У сім’ї їх четверо – дружина та двоє діточок. Саму звідти й пішла традиція купувати по 4 комбінації на 4 тиражі поспіль. Проте дружина й старша донька скептично відносяться до його захоплення. Сподіваємося, після цього виграшу вони змінять своє відношення.

Особливо удачливим Андрій себе не вважає, хоча виграє у лотерею вже не вперше. Раніше йому підкорювалися тільки менші суми. Декілька разів вгадував по 3 та по 4 чисел. Грає близько 15 років, перевагу надає тільки одній лотереї – Супер Лото.

Останнім часом не пропускає жодного тиражу. Помітив, що коли купляє білети – справи йдуть у гору, щастить у роботі та в цілому по життю. Був період, коли киянин зовсім не грав у лотерею – трапився період застою. Тож тепер намагається постійно брати участь у Супер Лото, щоб енергія удачі не стояла на місці.

Стратегія гри у Супер Лото

Особливої стратегії не має. Колись експериментував з математичними розрахунками. Згодом помітив, що аналіз не впливає на результат гри. Зараз повністю покладається на режим «авто» і ніскільки не жалкує. Інтернет так і не освоїв. Грає та дізнається результати тільки у наземних точках продажу. Так і дізнався про великий виграш, лише коли прийшов за новими білетами. У терміналі заграла переможна мелодія і висвітилася порада звернутися на гарячу лінію УНЛ. А це свідчить про суму більшу за 30 000 гривень.

Порада від переможця Супер Лото.

Цікаво, що Андрію, як і багатьом іншим нашим переможцям, незадовго наснився виграш у лотерею. Може, саме тому киянин і не дуже здивувався приємній новині. Гроші планує витратити на відпочинок за кордоном всією родиною.

Зупинятися на досягнутому, звісно, не планує. Вже і білети на наступний розіграш придбав. Як завжди, у режимі авто. Іншим гравцям для перемоги радить просто грати. Виграш – справа непередбачувана, а значить – пощастити може кожному. Якщо купити білет.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *