Розкриваємо секрети КЄНО: стратегії переможців для новачків і постійних гравців.

КЄНО – унікальна гра, що зберегла свої традиції з Давнього Китаю. Численні можливості лотереї притягують багатьох прихильників, але, разом з тим, і відлякують новачків. У статті розкладемо все по поличках: особливості правил, легкі кроки для опанування гри, а також інтерв’ю переможця. 

Правила КЄНО.

Як і в будь-якій іншій лотереї, для виграшу в КЄНО необхідно, щоб номери у вашому білеті збіглися з вибором лототрона. Але лототрон, на відміну Лото Максима чи Супер Лото, обирає значно більше номерів, ніж вказано у білеті. 

У грі є всього 80 кульок, з поміж яких лототрон щоразу обирає 20. Гравець у білеті позначає від 2 до 10. Якщо коротко, формулу КЄНО можна записати таким чином: 80 : 20 : 10.   

Зверніть увагу, що для кожного варіанту гри є свої правила – сума виграшу та кількість вгаданих чисел, за які отримують приз.

На виграш також впливає множник ставки. Під час придбання білета можна обрати, у скільки разів ви плануєте збільшити свою ставку. У стільки ж разів збільшиться вартість цього білета та можливий виграш.

Різні білети КЄНО: правила в дії.

Іван купив білет на 7 номерів і помножив ставку в 3 рази. Вартість такого білета буде 30 гривень. Вгадав він 5 номерів. Базовий виграш 126 гривень, але завдяки множнику виграш збільшився до 378 гривень.

Мар’яна купила білет на 5 номерів без множника. Витратила всього 10 гривень. У її білеті також збіглися 5 номерів, за що вона отримала 2 500 гривень. Якби Мар’яна помножила свою ставку у 10 разів, її виграш склав 25 000 гривень.

Анатолій купив білет на 10 номерів за 100 гривень (помножив ставку у 10). Жодного номера з його білета не збіглося з вибором лототрона. Він виграв 200 гривень. Базовий виграш 20 гривень збільшений у 10 разів.

Щоб виграти 10 мільйонів гривень, необхідно обрати для гри 10 номерів і множник 10. Базовий виграш в 1 мільйон гривень збільшиться у 10 разів.

Розглянути всі варіанти можна у таблиці. Зверніть увага, на малюнку зазначені базові виграші, тобто без помноження ставки. 

З чого почати грати у КЄНО.

Ви прочитали всі правила, але досі почуваєтесь розгублено. Як виявляється, багато людей бояться грати у КЄНО, тому що не знають, з чого почати, або не до кінця розуміють правила. 

Ми створили декілька простих кроків для опанування лотереї:

  1. Починайте з менших чисел. Спробуйте гру на 2, 3 і так далі. Спробувавши різні варіанти, ви зможете обрати найбільший принадний для вас.
  2. Не обов’язково збільшувати ставки. Грайте на 10 гривень доки не відчуєте в собі сили, щоб обрати множник.
  3. Обирайте числа для гри так, як забажаєте. Ви можете довіритися автоматичному вибору, вираховувати математично чи вписати свої улюблені. У різних гравців виграють різні варіанти.
  4. Не бійтеся експериментувати. Грайте так, як бажаєте

Історія виграшу Петра.

Петро купив щасливий білет КЄНО ще 23 січня. Для гри він обрав 10 номерів, помножив ставку на 10 і запустив на 3 тиражі. Вартість такого білета 300 гривень.

Перші 2 тиражі не принесли виграшів, а от 3 третій проявив себе на повну. Петро вгадав 8 номерів із 10. Завдяки множнику він отримав 50 000 гривень замість скромних 5 000.

Чоловік грає в КЄНО близько 2 років. Це його улюблена гра. Іноді купує білети Супер Лото. Там надає перевагу системі на 7 номерів. Та повернімося до КЄНО.

Починав Петро із гри на різні варіанти, а потім націлився на 10 000 000 гривень. Минулого року вигравав декілька разів по 1 та 5 тисяч гривень, часто серед здобутків 100 або 200 гривень.

Номери вибирає лише за покликом серця. Вірить, що він народився щасливим, тож обов’язково виграє велику суму грошей. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *