Як люди гублять свої виграшні білети (цікаві факти)

Інколи недостатньо купити білет і заповнити його виграшною комбінацією. Як показує життя, щасливий білет треба ще й не загубити до оформлення призу. Деякі люди настільки не уважні, що забувають про білет відразу після купівлі. Тому читайте приклади зі світу лотерей, купуйте білети і будьте уважними

Виграшний лотерейний білет попрали разом з одягом

Американка купила білет в магазині при АЗС в передмісті Лос-Анджелесу. Розіграш відбувся 14 листопада 2020 року, і за словами жінки комбінація з виграшом в $26 млн була саме в її білеті. Вона прийшла в цей магазин і заявила, що купила щасливий білет. Але потім поклала паперовий білет до кишені штанів, які потім попрала. Зрозуміло, що білет в пралці був повністю знищений. В магазині знайшли запис камер спостереження, де було зафіксовано, як дійсно ця жінка купує лотерейний білет. Але представники лотереї заявили, що цього не достатньо для визнання виграшу. У випадку, коли учасники лотереї гублять або знищують білети, в якості доказів ще можуть бути прийняті фотографії. На слово аж ніяк не вірять.

Згідно правил, якщо не вдається встановити переможця лотереї, то призові гроші перераховуються на освітній бюджет штату.

Купила і відразу викинула виграшну скретч-карту 

Щасливо закінчилась ситуація з мешканкою Массачусетса. Лія Роуз Фієга під час ланчу у магазині неподалік від місця роботи за $30 придбала скретч-карту Diamond Millions. Поспіхом біля каси почала її стирати і тоді американці здалось, що там не було виграшу. Тому віддала картку продавцю, щоб той її викинув у смітник.

Картка пролежала під прилавком 10 днів. Син власника магазину Абхі Шах одного вечора переглядав картки у відрі для сміття і помітив, що на одній з них не стертий номер. Він його стер і на картці з’явився один мільйон доларів. Власники магазину виявились порядними людьми і повідомили Фієзі про виграшний квиток. Спочатку вона не могла в це повірити, потім почала плакати та обіймати їх. Переможниця віддячила їм, коли вже отримала виграш. Основну ж частину грошей вона відклала на пенсію.

Випадково загубив, випадково знайшов

Американець з Теннессі Нік Слеттен в березні цього року купив лотерейний білет за декілька годин до розіграшу. Наступного дня він перевірив результати і з’ясувалось, що виграв $1,1 млн. Але вже за годину Слеттен зрозумів, що його білет кудись зник. Чоловік вирішив пройтись маршрутом, по якому він йшов за день до того.  Щасливий білет був знайдений на парковці магазину запчастин, куди Слеттен заїздив напередодні. Підібравши білет, по якому вже хтось пройшовся, щасливчик не гаючи часу пішов відразу в головний офіс оператора лотереї.

Рік не забирав виграш

В березні 2020 року відбувся розіграш американської лотереї Mega Millions. Мешканець міста Норт-Смітфілд (штат Род-Айленд) вгадав п’ять з шести чисел і мав отримати $1 млн. Але до 17 березня 2021 року переможець так і не прийшов за своїм виграшом. Тепер він може втратити приз. Справа в тому, що через рік після розіграшу нерозподілені гроші переходять в бюджет штату.

А ось у австралійця ще є час отримати свій виграш. В Австралії невідомий зірвав джекпот в лотерею Set for Life, вигравши $4,8 млн. Розіграш відбувся 22 січня цього року, натомість переможця до цього часу так і не можуть знайти. Організатори лотереї просять його з’явитися за виграшом, адже у нього залишилось менше місяця, щоб отримати приз. Після цього переможцю доведеться звертатись за виграшом виключно до Управління державних доходів штату Вікторія.

Ми ж хотіли б вам нагадати, що таких ситуацій можна уникнути при купівлі білетів онлайн. Тільки не забувайте після розіграшу перевіряти папку «Спам» в електронній пошті.

Як зіграти онлайн в лотереї УНЛ:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *