Як виграти джекпот влітку: дієві поради на кожен день.

Влітку ми прагнемо відпочинку. Одним подобається море, другим – гірські вершини, а третім – романтика дачного сезону. Влітку ми опиняємося вдалині від звичних місць, але намагаємося вберегти звички. Як продовжувати вигравати у лотерею навіть у відпустці, читайте далі.

Багатотиражний білет.

Переваги такого білету перед відпусткою очевидні. Неважливо, купуєте ви онлайн чи паперовий, декілька тиражів поспіль можна не турбуватися про гру.

У КЄНО обираєте до 14 послідовних розіграшів, а це цілих два тижні. Зробити це легко. Заповнюєте поле, як зазвичай, вписуючи власні номери чи натиснув «авто». Потім знаходите рядок внизу паперового білета чи зверху електронного з кількістю послідовних розіграшів та обираєте необхідне значення.

В інших лотереях – Супер Лото, Лото Максима та Лото Трійка – максимальна кількість запланованих тиражів – 6. Але зверніть увагу, Супер Лото відбувається лише у середу та суботу, а значить одного білета вистачить на 3 тижні. Інші ігри щоденні, тому через 6 днів доведеться купувати нові комбінації.

Онлайн гра на сайті.

Це чудовий спосіб грати у будь-якому місці, де є інтернет. Декілька порад, щоб не витрачати багато часу на придбання лотерейних білетів:

  1. Зареєструйте завчасно особистий кабінет. Не потрібно буде щоразу шукати білеті в пошті. Вони автоматично збережуться у кабінеті. До того ж можна повторити попередні комбінації у декілька натискань.
  2. Поповніть завчасно особистий баланс на суму, яку плануєте використати на гру під час відпустки.

Зауважте! Онлайн можна зіграти у будь-якому місці, де є інтернет.

Мобільні додатки.

Якщо у відпустці з гаджетів з вами тільки улюблений телефон – рекомендуємо встановити додаток. Є версії для Android та iOS. У додатку можна практично все, що і на сайті, тобто купувати білети та вигравати. Головне – синхронізувати додаток з особистим кабінетом сайту. Для цього обов’язково заповніть графу з мобільним номером та підтвердить геолокацію у додатку.

Гра у telegram.

На відпочинку часто буває, що зв’язок слабкий, інтернет ледь ловить. А тут тираж Супер Лото на підході, хтось може зірвати крутезний джекпот. Ви ніяк не можете залишитися осторонь, а зайти на сайт чи у додаток не  вистачає потужності інтернету.

Вихід є – гра у telegram боті. Його легко знайти за адресою @unl_lotobot. Для завантаження досить навіть мінімального трафіку. Звісно, можливості гри дещо обмежені, але позмагатися за джекпот вийде. Не виходячи з месенджера, можна сплатити за білет. До речі, дані вашої банківської картки надійно захищені. Після розіграшу у телеграмі можна й перевірити білет.

Нові враження.

Якщо ви відпочиваєте в Україні, та ще й не далеко від цивілізації, можна віднайти наземну точку продажу лотерейних білетів. Серед досвідчених гравців є традиція – обов’язково купувати хоча б один білет у місті відрядження чи відпочинку. Найближчі точки можна знайти на УНЛ-мапі.

Майже у всіх куточках України представлені термінали самообслуговування iBox, 2click та EasyPay. Тут можна поповнити свій рахунок в особистому кабінеті або одразу придбати лотерейний білет.

Пам’ятайте, удача – непередбачувана і може знайти вас, як у великому місті, так і на березі моря чи гірській вершині. Але везінню потрібна ваша допомога у вигляді лотерейного білета улюбленої гри.

А ви продовжуєте грати у відпустці?

Коментарі

    1. Доброго дня. Придбати лотереї онлайн можна тільки на нашому офіційному сайті unl.ua. Удача – непередбачувана. Кожен придбаний білет на один і той самий тираж підвищує ваші шанси. Вдалої гри Вам!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *