15 ідей для заповнення білетів Супер Лото.

Як заповнювати лотерейну картку – питання, яке неодноразово виникає і у досвідчених гравців, і в новачків. Одні ставлять без роздумів «авто», а от інші творчо підходять до визначення комбінацій. Пропонуємо 15 неординарних ідей для заповнення білетів Супер Лото.

  1. Запишіть дні народження родичів та друзів. Можна використовувати не лише дні, місяці, а й роки. Вписуйте цифри у будь-якому порядку. Додайте важливі дати свого життя.
  2. Згадайте всі щасливі числа. Може, вони спрацюють і цього разу.
  3. Творче «авто». Перебирайте комбінації, поки та, що з’явилась, не припаде до душі.
  4. Передивіться старі білети різних лотерей, придбаних у режимі «авто». Візьміть комбінацію, що сподобалась і зіграйте нею.
  5. Скористайтеся календарем: горизонталі, діагоналі, місяць, рік, декада.
  6. Впишіть 3 будь-які числа з попереднього тиражу Супер Лото і додайте ще 3 будь-які.
  7. Візьміть 4 номери з попереднього тиражу і додайте одну пару.
  8. Цілий день підмічайте числа. Сконцентруйтесь. Ввечері все запишіть. Якщо назбирали багато номерів, розподіліть їх на декілька білетів.
  9. Гадання на книжці. Перший спосіб. Візьміть одну книжку і 6 раз відкривайте у різних місцях – запишіть номери сторінок у білет.
  10. Гадання на книжці. Другий, творчий, спосіб. Відкрийте навмання. Прочитайте сторінку і знайдіть підказку для заповнення білета. Це можуть обставини, за яких варто придбати лотерею, якісь номери, місця, одяг тощо. Скористайтеся всіма підказками.
  11. Впишіть результати нещодавнього розіграшу Лото Максима та додайте одне улюблене число.
  12. Спробуйте спіритичний метод. Заплющте очі і уявіть результати майбутнього тиражу. Змалюйте в уяві все до дрібниць: вигляд сайту, дату, розподілення переможців з джекпотом, а найголовніше – результати. Мерщій записуйте, поки видіння не розвіялося.
  13. Соціальний метод. Відкрийте улюблену соціальну мережу і подивіться кількість «лайків» чи «серденьок» під дописами. Запишіть перші шість.
  14. Синоптичні вправляння. Загадайте будь-які 6 дат з минулого року. Це можуть бути дні народження, особливі моменти чи просто наздогад. А тепер зазирніть у пошуковик і дізнайтесь погоду. Запишіть у білет середньодобову температуру.
  15. Пригадаймо історію. Назвіть 6 історичних подій, які перші спадуть на думку. Дізнайтеся про них більше. Нас, як гравців, насамперед цікавлять дати. Можна взяти рік – дві останні цифри або дві перші, вписати день чи місяць.

Напишіть, якими незвичними методами ви користуєтесь?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *