Як не загубити білет: поради гравців та спеціалістів.

Найбільший жах кожного гравця – загубити лотерейний білет. Адже мова йде не про 10 чи 15 гривень, які вже заплатили, а про можливість здійснити свої мрії. Відразу починає гризти думка, що всі числа там збіглися. Ви могли б виграти джекпот, а натомість – залишилися з почуттям невідомої втрати.

Як уникнути таких ситуацій, читайте у новій статті.

Захист паперового білета.

Історія знає чимало випадків, коли великі суми виграних грошей виявлялися незапитаними. Найрозповсюдженіша причина таких казусів – втрата білета.

Після покупки його часто кладуть у кишеню, на поличку вдома, залишають десь із чеками. А потім під час прибирання… Не важко здогадатися про сумний фінал.

Щоб уникнути невідворотного загублення, дотримуйтеся порад досвідчених гравців:

  1. Після покупки відразу підпишіть свій білет на зворотній стороні. Так є шанс убезпечити себе від шахраїв.
  2. Зберігайте відповідально. Як документ.
  3. Покладіть у гаманець або до інших цінних паперів.
  4. Не залишайте у кишені джинсів та не кидайте разом із чеками. Так ви збережете свій білет від випадкового прання або потрапляння у смітник.

З електронним білетом набагато простіше, але і його легко можна втратити.

Як зберегти електронний білет.

Звісно, з такими проблем виникає менше, ніж з паперовими. Але трапляється всяке. Щоб уникнути непорозумінь, скористайтеся порадами технічних спеціалістів та служби підтримки УНЛ.

  1. Для покупки ігрових комбінацій онлайн використовуйте e-mail, до якого маєте постійний доступ. Заздалегідь переконайтесь, що вхід в електронну поштову скриньку не обмежений. Не скрізь можна скористуватися vpn чи іншими програмами.
  2. Після онлайн-покупки обов’язково перевірте надходження готових зареєстрованих комбінацій на e-mail. Якщо білети потрапили у Спам, перемістіть їх у теку «Вхідні». Не видаляйте до отримання результатів розіграшу.
  3. Надійний спосіб – реєстрація на сайті УНЛ. Створіть власний обліковий запис. Вхід через Facebook може здатися зручнішим, але тільки якщо ви заходите з особистого пристрою.
  4. Запам’ятайте або запишіть у таємному місці логін та пароль. Ні в якому разі не повідомляйте пароль стороннім особам.

В особистому кабінеті всі білети автоматично зберігаються. Ви можете самостійно їх переслати на свій e-mail. У кабінеті доступна функція перевірки комбінацій за допомогою лише одного натискання.

 Виграші до 29 999 гривень легко вивести одразу на особистий баланс. На власний розсуд: залиште гроші на сайті для подальшого придбання нових комбінацій; поповніть мобільний або перекиньте на банківську картку.

Тож пильнуйте свої білети та неодмінно вигравайте!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *