Аналіз комбінацій для перемоги у лотереї.

Джекпот або хоча б великий виграш – мрія кожного гравця. Саме тому існують сотні методів та стратегій для гри. Сьогодні розглянемо аналіз рідкісних та популярних комбінацій та підбір пар чисел. Вони чимось схожий з неповною системою, про яку вже писали раніше.

Суть методу рідкісних комбінацій.

Ви виписуєте у зошит або електронну таблицю результати тиражів обраної лотереї. Чим ширша буде вибірка, тим точніший результат. Краще взяти не менше сотні розіграшів. Суть у тому, щоб віднайти комбінації з двох та трьох чисел, які зустрічаються найрідше або найчастіше, тобто ви аналізуєте не поодинокі числа, а саме пари чи трійки.

Починати краще з лотерей з меншою кількістю номерів.

Наприклад, Лото Максима. Числовий діапазон міститься у межах 45. Результати можна вивантажити на сторінці результатів лотереї. Пам’ятайте, ви шукаєте не поодинокі номери, а аналізуєте пари чисел: 1-2, 1-3, 1-4 і т.д

Більшість порадників в інтернеті рекомендують вишукувати найрідкісніші комбінації. Пояснюють тим, що на них ставить найменше людей. А отже, ви зможете самі зірвати куш. З іншої сторони – деякі комбінації частіше випадають. Зловити такі набагато легше.

Парні поєднання.

Досвідчені гравці помітили, що у розіграшах нерідко випадають номери підряд. Наприклад, 34-35, 12-13. Тож доцільно включити у білет таке поєднання.

Так, у 1936 тиражі Лото Максима від 29.01.2020 лототрон обрав наступне: 10 37 38 41 43, а у розіграші від 27 січня бачимо таке: 02 06 09 10 30, а от 5 лютого випало одразу дві пари: 7 11 12 35 36

Обернені поєднання

Нерідкісними є так звані дзеркальні пари: 12 – 21, 13 – 31, 24 – 42 тощо. Підтверджують це тиражі Лото Максима. Від 19 січня цього року: 6 13 27 34 43, від 11 січня: 9 14 31 37 41.

У межах ряду до 45 чисел таких поєднань буде небагато, що робить їх використання особливо приємним.

Зробіть кроки в обидва боки.

Трапляється, що удачу висковзає прямо з рук. Гравці часто відмічають розбіжності у своєму виборі з роботою лототрона буквально на 1-2 номери вперед чи назад. Щоб зменшити ймовірність такої похибки, до обраної комбінації оберіть хоча б по одній з меншими і з більшими значеннями.

Головне – не перестаратися.

Можливо, прочитавши вищезазначені поради, вам захотілося знайти найрідкісніше поєднання. Наприклад, дві пари в одній комбінації, або ж числа підряд. Замисліться, на скільки це доцільно. І яка ваша мета. Віднайти чудернацьку комбінацію чи виграти бодай щось у лотерею?

Розкажіть, якими методами підбору користується? Чи відмічаєте «парочки» у білетах? А може у вас є власна стратегія?

До речі, перевірити здогадки можна, як на офіційному сайті, так і у наземних точках продажу. Нехай щастить!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *