7 причин зареєструватися на сайті УНЛ.

Досі не зареєструвалися на сайті УНЛ, тоді ми йдемо до вас і розказуємо переваги.

1. Реєстрація заради збереження своїх даних та куплених білетів.

При створенні облікового запису на сайті УНЛ ви підтверджуєте власні дані. На e-mail, вказаний при реєстрації, обов’язково приходить підтвердження. Якщо ви не отримали його, слід перевірити правильність написання електронної скриньки.

Часто трапляється, що незареєстровані гравці неправильно вводять свою пошту під час придбання білетів. У гіршому випадку ваші комбінації опиняться в руках іншої людини.

Зареєстрованим гравцям білети приходять на підтверджений e-mail.

2. Всі білети можна знайти в особистому кабінеті.

Це, дійсно, дуже зручно. Комбінації, які ви придбали, зберігаються в особистому кабінеті. Там їх можна одразу перевірити, натиснувши 1 кнопку. Система зафарбує номери, що збіглися, та покаже суму виграшу.

3. Зручно розпоряджатися виграшами.

Виграні кошти можна залишити на власному рахунку для подальшої гри. Багато гравців вважає, що такі кошти заряджені на перемогу. Часто великі гроші виграють білети, куплені саме на попередні призи.

Звісно, гроші з виграшів можна й розвіртуалізувати – перевести на власну банківську картку чи поповнити мобільний рахунок. Наприклад, наш призер Віктор Вікторович вже й забув, коли іншим способом оплачував зв’язок.

4. Можливість грати не тільки в класичні тиражні, а й у швидкі та миттєві лотереї.

Гроші з власного рахунку, можна використовувати на будь-які лотереї:

5. Можливість поповнювати рахунок наперед, а грати за необхідності.

Вам більше не потрібно підхоплюватися в останню мить, щоб купити білети у найближчому кіоску або згадувати, чи є гроші на банківській картці. Достатньо завчасно поповнити особистий баланс УНЛ і купувати білети за необхідності.

У кабінеті зручно контролювати свої витрати на гру, якщо вам важливе самообмеження. Наприклад, поповніть рахунок на 500 гривень та не додавайте гроші. Виграшами розпоряджайтеся на власний розсуд.

6. Додаткові акції та подарунки.

Для онлайн-гравців часто влаштовуються приємні акції. Це зручно, адже додаткових реєстрацій у такому разі не потрібно – у вас вже є обліковий запис на сайті. Тож ви можете навіть випадково стати не тільки учасником розіграшу матеріальних призів, а його переможцем.

7. Синхронізація з мобільним додатком.

Один раз зареєструвавшись на сайті УНЛ, ви отримуєте доступ до всіх наших переваг. Ми постійно працюємо над їх розширенням. У нас є додатки для Android та iOS, де збережені всі основні функції. Щоб синхронізувати облікові записи, на сайті необхідно ввести номер телефону та підтвердити геолокацію.

А ви зареєстровані на сайті УНЛ?

Коментарі

    1. Пані Олена, доброго дня. При реєстрації Вам було відправлено листа на пошту для активації особистого кабінету. Лист може знаходитись у папці «Спам» або «Промоакції». Нажаль, у листі Ви одразу не активували особистий кабінет, тому не змогли увійти. Наразі бачимо, що кабінет вже активований та виконана успішна авторизація (вхід) у кабінет. Приємного користування та перемоги у грі!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *