Інтерв’ю переможця Суперрозіграшу Лото Максима.

Переможець Суперрозіграшу Лото Максима отримав 100 000 гривень в центральному офісі УНЛ та розказав особливості своєї гри. Читайте інтерв’ю Олександра та здобувайте свої великі виграші!

Суперрозіграш Лото Максима.

Це додатковий розіграш Лото Максима. Він проводився серед усіх гравців, які купили білети Лото Максима вартістю від 60 гривень з 15 по 21 березня. Участь в акції взяли 14008 білетів, придбаних в усіх можливих місцях продажу: сайт УНЛ, наземні точки, термінали самообслуговування тощо.

21 березня у студії УНЛ за допомогою лотерейної системи визначили переможця:

075 – 13966559 – 189****

Придбав цей білет пенсіонер Олександр у магазині «Зоотовари»: місто Київ, бульвар Академіка Вернадського, 79.

30 березня гравець отримав виграш і розповів трохи про себе.

Історія переможця Суперрозіграшу Лото Максима.

Олександр грає давно та постійно. Серед улюблених лотерей – КЄНО та Лото Максима. Купує білети лише у наземних точках. На щастя, поруч є декілька магазинів з лотерейними терміналами.

Зазвичай киянин купує білети Лото Максима на 40 гривень. Про Суперрозіграш йому розповіла продавчиня. Дала листівку з умовами акція та порадила не викидати білет після перевірки.

Олександр все зробив за інструкцією. Лотерейна система 21 березня обрала його білет, придбаний 16 березня.

Це найбільший виграш чоловіка. Раніше він отримував призи у 4 та 6 тисяч, а от відразу 100 тисяч гривень вперше.

Плани на виграш.

Олександр має велику родину, хоч і на пенсії, але працює слюсарем. Веде активний спосіб життя, тож застосування виграним грошам знайшов швидко і радо поділився своїми планами:

  • Купити новий бойлер у квартиру, щоб не залежати від центрального постачання гарячої води.
  • Викопати нову свердловину на дачі.
  • Залишок витратить на свою сім’ю.

Порада для гравців.

Олександр вважає, що головне у грі – поміркованість. Як і більшість наших гравців, чоловік радить не витрачати на лотерею останні гроші. Сам купує білети щотижня на 100-200 гривень.

Вітаємо переможця Суперрозіграшу!

Усім бажаємо нових перемог та великих виграшів. Щоб завжди бути в курсі всіх додаткових розіграшів, приєднуйтесь до нас у Facebook та Instagram. Долучайтесь до активностей та вигравайте!

Коментарі

  1. А когда будет интервью нашего супер победителя в 33 миллиона грн? Могли хотя бы рассказать историю как он купил билет, надеялся ли на выигрыш , какие были ощущения когда узнал что сорвал куш и т. д. Не обязательно показывать лицо, и говорить настоящее имя и фамилию, особенно зная наших людей… А так своим поведением вы только подтверждаете свою плохую “репутацию”. И догадки людей что это все “подстава”. Да и просто интересно бы было почитать , люблю истории выигрышей они вдохновляют)

    1. Добрий вечір, Ілля!
      Наразі інформація з цього приводу відсутня.
      Будь ласка, очікуйте на оновлення, зі свого боку ми будемо старатись максимально висвітлювати усю інформацію про щасливчика (чи щасливицю), але тільки після отримання дозволу від самого призера на це.

    2. Не вірте брехунам, це настоящі брехуни, ніхто той Джекпот не виграв це так сказали щоб люди далі грали, вже б давно розказали про нього, а то самі заробили мільйони, зняли той Джекпот 33 мільйони бо побачили що ніхто не виграє і щоб далі сума не росла Вони наново почали суму і знову будуть заробляти. Це дурному Понятно. Мене ніхто не облурить бо я наскрізь бачу все.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *