Як працює УНЛ в умовах воєнного стану: що змінилося, наші цінності, мета та плани

4 хвилини

Лотерея, УНЛ, ціна, білет, виграш

Українська Національна Лотерея – компанія, що від початку війни не зупиняла роботу: усі лотерейні системи працюють на найвищому рівні, розіграші проводяться згідно з розкладом, виграші переможцям виплачуються вчасно та у повному розмірі. Незважаючи на важкі часи, УНЛ продовжує удосконалюватися, запускати нові лотереї та розвивати найкращий лотерейний портал в Україні.

І що найважливіше – весь прибуток від 24 лютого УНЛ перераховує на потреби ЗСУ.  Загалом за 8 місяців ми надали допомогу Українській армії і фактично сплатили податків на суму 66 687 287 грн.

Лотерея, УНЛ, ціна, білет, виграш

Так УНЛ почало працювати не тому, що почалась війна, а тому, що основною місією компанії завжди було залучення коштів для Державного бюджету України, а також для благодійних справ. Концепція нашої діяльності базується на тому, що суспільні цінності та суспільний порядок мають перевагу над бізнес-інтересами. Наша мета – приносити користь людям і суспільству.

Для УНЛ суспільні цінності та суспільний порядок мають перевагу над бізнес-інтересами.

Вся діяльність компанії продиктована необхідністю забезпечити чесність та прозорість дій перед гравцями та державою. 

Тому УНЛ чесно, відповідально та завчасно повідомляє, що з 13 листопада ми мінімально підвищуємо ціни білетів Супер Лото, КЄНО та Лото Максима.

Ціна білетів зросте на 5 грн і складатиме:

Лотерея, УНЛ, ціна, білет, виграш

Такий крок не спрямований на отримання прибутку, повторимо: всі надходження під час війни УНЛ перераховує на підтримку ЗСУ.

Рішення продиктовано економічними умовами, необхідністю відповідати нашим цінностям і, звичайно ж, мати змогу підтримувати ЗСУ.

За свою 25-річну історію УНЛ лише кілька разів піднімала ціни і завжди робила це обґрунтовано та прозоро. При цьому з 2019 року ціни не змінювалися, незважаючи на значну інфляцію, – понад 20% щорічно в минулих роках. Цьогоріч статистика не ведеться, проте очевидно, що інфляція буде не менше 50%.

Як підвищення цін вплине на гравців УНЛ

УНЛ робить усе, щоб зміна цін мінімально вплинула на гравців. Ціна зросте лише на 5 грн і фактично залишатиметься найнижчою в Україні.

Також підвищення цін дозволить нам збільшити мінімальні та максимальні суми призів у числові лотереї:

  • джекпоти будуть збільшені та зростатимуть швидше;
  • проміжні категорії призів у Супер Лото та Лото Максима збільшуватимуться в залежності від активності гри у лотерею, тож це залежить від гравців;
  • фіксовані призи у КЄНО збільшаться пропорційно збільшенню ціни.
Лотерея, УНЛ, ціна, білет, виграш

Ціни зміняться 13 листопада, відповідно, до підвищення цін залишається майже місяць. Цього часу може бути достатньо, щоб встигнути виграти джекпот ще за старою ціною.

Звертаємо вашу увагу на те, що у зв‘язку зі зміною цін придбання багатотиражних лотерейних білетів буде обмежено, у Супер Лото із 27.10.22, Лото Максима – з 08.11.22, КЄНО – з 31.10.22. Адже буде несправедливо, якщо гравець купить лотерейні білети за старою ціною на декілька тиражів вперед, а всі інші гравці будуть грати вже за новою ціною.

Як працюватиме УНЛ після підвищення цін?

Лотереї УНЛ по-справжньому стали улюбленими іграми українських гравців. Тому для нас надзвичайно важливо й надалі:

  • проводити для вас лотереї на найвищому рівні;
  • збільшувати розміри призів;
  • гарантувати максимальну безпеку та забезпечувати виплати виграшів;
  • розвивати найкращий лотерейний портал в Україні.

Також ми й надалі будемо допомагати Українській армії, щомісяця перераховувати на потреби ЗСУ чималі суми, купувати та передавати підрозділам військових частин необхідні транспорті засоби, допомагати постраждалим від окупації населеним пунктам та їх жителям. Сплачувати податки до Держбюджету України та підтримувати економіку.

Ми впевнені: Україна переможе, і робимо для цього усе, що від нас залежить.

Щиро вдячні усім, хто обирає УНЛ: сьогодні ваш вибір –  це гарантована підтримка ЗСУ.

Бажаємо кожному з вас великих виграшів! І нам усім найшвидшої перемоги!

Юлія Паламарчук

Про Юлія Паламарчук

Редактор блогу Української Національної Лотереї з 2022 року. До УНЛ довгий час працювала у сфері медіа, має досвід роботи з освітніми та юридичними платформами. В УНЛ відповідає за зв’язки з медіа та громадськістю, підготовку важливих лотерейних новин та матеріалів, які допоможуть розібратися в усіх тонкощах лотерейних стратегій. Також аналізує та оприлюднює результати усіх виграшів та веде комунікацію з переможцями, саме тому знає усі секрети лотерейних перемог з перших уст.

Переглянути всі матеріали від Юлія Паламарчук →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *