Символи удачі та багатства для виграшу у лотерею

Кажуть, щоб виграти у лотерею, потрібно приманити до себе удачу. Ми вже неодноразово розповідали про неї. Лотерейні прикмети та поради переможців ви можете знайти у попередніх розділах. Сьогодні темою статті стали символи удачі, що поширені у всьому світі. Деякі символи удачі та везіння знані лише в окремих регіонах, а інші користуються популярністю по всьому світу.

8 символів, що приносять удачу і допоможуть виграти у лотерею

Символи удачі та багатства для виграшу у лотерею

Кінь – символ матеріальних змін

Вважається, що скакун приносить переміни у фінансах. Зазвичай, на краще. А ще це мужніть, працьовитість, хороший врожай, влада та інтелект. Коня, сповненого сили та енергії, зображують тоді, коли хочуть підвищення на роботі, покращення матеріального становища та міцного здоров’я.

Кінь – символ матеріальних змін

У деяких країнах кінь навіть став загальнонаціональним символом. Усім відома Далекарлійська конячка. Маленький дерев’яний сувенір, розфарбований у традиційні кольори, став визнаним символом Швеції. Сьогодні кожний майстер має свої особливості у оздобленні та фарбуванні.

У лотереях для привернення удачі символ коня можна використовувати при математичному підході до визначення номерів. Можна купувати білети Супер Лото, тримаючи поруч фігурку жеребця. Або вишити силует на одязі й носити його у день покупки КЄНО або ж Лото Максими.

До речі, КЄНО напряму пов’язано із перегонами. Цікаві деталі читайте тут.

Підкова – популярний символ удачі та багатства

Підкова – популярний символ удачі та багатства

Підкова – символ удачі та багатства у багатьох культурах світу.

Численні легенди та повір’я про підкови сходять своїм корінням до реального життя. Коли залізо почало з’являтися в Європі, воно було дуже дорогим, і будь-яка залізна річ мала високу вартість. Тому, якщо кінь губив підкову, знайти її було великою вдачею, оскільки її можна було перетопити або вигідно продати. Так поступово підкова перетворилася на символ удачі.

Однак, щоб підкова працювала як символ, що приносить удачу і багатство, її необхідно вішати в правильних місцях, інакше вона буде звичайною прикрасою. Знавці прикмет розтлумачують: аби таланило, треба, щоб підкова висіла «ріжками» догори, тоді й тільки тоді манна небесна збиратиметься усередині підкови. Підкова може висіти й «ріжками» вниз, що наділяє її силою відлякувати злих духів. Ще одна важлива особливість: біля входу в будинок підкову вішали ріжками вниз, а в приміщенні – догори.

Успіх кожної людини залежить від безлічі факторів. Талісмани у плані залучення фортуни дуже важливі. Їх необхідно підбирати правильно. На відміну, скажімо, від каменів-талісманів, які треба підбирати ретельно, підкова являє собою універсальне джерело удачі, тому не буде зайвим почепити її в домі. Під час гри у лотерею підкова сприяє потоку фарту та енергії багатства.

Слон – символ процвітання

Гідність, терпіння, довголіття – все це уособлюють великі та сильні тварини, що давно стали національним символом багатьох азійських країн.

Слон має відношення і до Будди, і до бога Ганеша, і до символіки китайців. У греко-римлян же він асоціювався з Меркурієм і означав перемогу та довголіття.

У сучасному світі слон – символ везіння, достатку та здоров’я. У якості сувенірів з багатьох країн близького та далекого Сходу мандрівники привозять крихітні фігурки цих величних створінь. Якщо у вас така є, обов’язково покладіть до кишені. Тепер ви можете сміливо купувати багатотиражні білети Супер Лото, Лото Максима або ж КЄНО.

Слон – символ процвітання

Хамса – оберіг близького Сходу

Символ зображують у вигляді симетричної руки, з двома великими пальцями з обох сторін. У мусульманській є зображення ока, а в юдейській – зірки Давида чи літери хе (п’ята буква єврейського алфавіту).

За різними легендами спочатку рука належала місцевій богині, яка захищала від зурочення та насильства, надавали сили слабким. У мусульманстві рука уособлювала членів родини Магомеда або 5 стовпів ісламу.

Сьогодні на ближньому сході Хамса – розповсюджений символ, що скоріше символізує удачу на кшталт нашої підкови. Обереги із зображенням відкритої долоні вішають на дзеркальце в авто, біля дверей квартири чи носять на ланцюжку в вигляді кулона.

Свинка – удача та заощадження

Свинка у різних культурах має абсолютне різне значення. У дечому навіть протилежне. Найбільшого поширення цей символ зазнав у Німеччині. Там вона означає добробут, багатства та силу, а зображення порося вважається провісником щастя та везіння. Його зображують на поштівках, носять у вигляді кулонів та навіть встановлюють пам’ятники.

Саме з Німеччини пішла традиція робити скарбнички у вигляді свинки. Вони є досить популярними і донині. Вважається, що мила рожева тваринка не тільки збереже, а примножить ваші гроші.

Перед тиражем Супер Лото покладіть паперовий або видрукований інтернет-білет під скарбничку у вигляді свинки. Бажано, щоб схованка була вщент наповнена заощадженнями. Частину виграних грошей обов’язково покладіть у свинку.

Свинка – удача та заощадження

Млин – могутні крила долі

Це один із найдавніших символів. Здавна вітряний млин означав працьовитість, справедливість та достаток. Він мав не тільки практичну вагу – перемелювання зерна, а згодом і виробництво електроенергії, а й магічну. Крила-гвинти, що підіймаються вгору – опускаються вниз, символізували круговерть життя та плинність часу.

У сучасному світі образу вітряного млина трансформувався у знак удачі. Для здійснення бажання декоративний млин чи його зображення розміщують вдома. Говорять, що найкраще працює картина, зроблена власноруч – вишита або намальована.

Наступного разу, як побачити млин, обов’язково загадайте бажання – виграти джекпот Лото Максима.

Млин – могутні крила долі

Маяк – світло надії на успіх

Ще одна споруда, оповита містикою та легендами. Взагалі-то, маяк – це засіб навігація. Будівля баштового типу, що має контрастне забарвлення та яскраве джерело світла. Їх споруджують на важкодоступних узбережжях для безпечного проходу кораблів.

Як і з млинами, сприйняття маяків відрізняється у давнині та сьогодні. Раніше це був символ самотності, відданого служіння та навіть фатуму.

Сьогодні ситуація змінилась. Маяк, як і млин, в першу чергу, означає здійснення мрій. Вважається, що бажання загадані маяку, неодмінно збуваються. Джекпот Супер Лото – чим не привід знайти маяк?

Чотирилисник конюшини – древній символ удачі

Чотирилисник конюшини – древній символ удачі

Чотирилисник конюшини – древній символ удачі, що пророчить щастя і різні сприятливі події. У чудодійну силу цієї рослини вірять люди у всіх країнах світу. Чотирилисник вказує своєму власникові шлях до багатства. Якщо в гаманці буде лежати конюшина з чотирма пелюстками, то у його хазяїна обов’язково будуть водитися гроші.

Кожна пелюстка рослини має своє унікальне значення. Перший лист символізує надію, другий – віру, третій – любов, а четвертий – удачу.

Однак, щоб чотирилистковий символ удачі працював необхідно підібрати правильний талісман. Наприклад, для залучення багатства, скажімо виграшу в лотерею, необхідно мати амулет  чотирилисник конюшини   чорного кольору (вважається, що конюшина чорного кольору притягує удачу) та виготовлений з дерева, дерево має значення швидкого і тривалого заступництва фортуни. А фортуна значно підвищує шанси виграти великий приз у лотерею.

А ви вірите у символи удачі? Якими користується у повсякденному житті чи для гри у лотерею?

Коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *