Як знайти свою стратегію гри?

У кожного гравця є своя стратегія гри. У вас, напевно, також. Навіть, якщо ви і не здогадуєтесь про це. Іноді ця стратегія може змінюватись свідомо  чи випадково. Як знайти свою методику та отримувати з неї найбільшу користь, читайте далі.

Що таке стратегія?

Це загальний план гри. Якщо говорити про стратегію з огляду на лотерею, то можуть бути включені наступні пункти:

  1. Періодичність гри.
  2. Способи вибору номерів.
  3. Місце придбання.
  4. Прив’язка до снів чи прикмет.
  5. Кількість куплених білетів на тираж.
  6. Участь у синдикатах або індивідуальний підхід.

Для визначення власного плану ви можете використовувати постійно всі або частину пунктів. Розглянемо деякі з них.

Періодичність гри.

Тут все просто. Гравці діляться на два табори:

  • Не пропускають жодного розіграшу;
  • Купують білети час від часу.

Регулярній грі сприяють багатотиражні білети. Це чудовий спосіб не переживати за пропущений розіграш на дачі чи у відпустці. Ви можете придбати комбінації одразу на 6 тиражів поспіль – а це 3 тижні безперервної гри. Можливий недолік – одні й ті самі номері впродовж цього періоду.

Способи заповнення білетів.

Всіх гравців умовно можна поділити на дві групи:

  • Перші довіряють вибір автоматичному генератору, повністю віддаючи перебіг власної гри у «руки» випадковості.
  • Другі обирають номери самостійно: вписують дні народження, розраховують статистично, занотовують числа, які просто спадають на думку.

Багато гравців поєднують методи для одного тиражу. Розповсюджена ситуація, коли в білеті зустрічаются різні комбінації: 1 або 2 авто, 1-2 з постійними улюбленими числами, куди, зазвичай, входять важливі дати, і 1-2 зі статистичної добірки.

Немає доведених переваг у використанні тієї чи іншої комбінації. Справа в індивідуальних уподобаннях.

Місце придбання.

Тут УНЛ пропонує великий вибір: наземні точки продажу, термінали самообслуговування, сайт, мобільні застосунки для iOS та Android, sms та telegram bot. Головне – зручність гравця. У когось є щасливий кіоск чи термінал, а хтось – вже зареєструвався на сайті та оцінив всі переваги гри, не встаючи з дивану.

Прикмети чи прагматизм.

Багато переможців розповідають про особливі сни або передчуття перед виграшем. Киянин Олександр побачив незвичний сон. Кинув всі справи і побіг у магазин за білетом. Саме ці комбінації виявилися виграшними. Деталі тут.

Для виграшу в лотерею гравці носять спеціальні талісмани, купують білети лише у певні дні тижня або позначають особливі номери, звертають увагу на різноманітні послання Всесвіту і головне – вірять у перемогу.

Навіть, якщо ви прагматична людина, досвідчені гравці радять не втрачати сподівання на великі гроші.

Кількість куплених комбінацій на 1 тираж.

Всі знають, що кожна наступна комбінація на цей самий розіграш збільшує шанси. Проте виграти може і єдиний набір чисел, якщо точно втрапить у ціль. Наприклад, Олександр з Хмельницької області купив лише 1 системний білет і виграв джекпот Лото Максима.

А от Віктор Вікторович витрачає на кожний розіграш Супер Лото 195 гривень. Це 13 комбінацій. Деталі можна почитати тут.

Деякі гравці купують системні білети, обираючи додаткові номери для гри, а інші розподіляють їх на окремі комбінації.

Участь у синдикатах.

Такий вид гри не дуже популярний в Україні на відміну від іноземних лотерей. Наші гравці надають перевагу індивідуальним ставкам. Проте, об’єднавши зусилля та гроші, можна покрити значно більше комбінацій.

Загадаємо два яскравих приклади.

У 2020 році Ірина виграла 325 000 гривень у КЄНО. Це їх спільний виграш з подругою. Разом вони скидалися на білети, а номери їм обирала спеціальна програма власної розробки. Деталі.

Міні-клуб любителів лотереї з Дніпра виграв 14 100 000 гривень у Супер Лото.

Для чого розуміти свою стратегію.

Кожен хоче вигравати більше або вигравати хоч щось. Але в будь-якій іншій сфері, розуміємо: щоб змінився результат, потрібно робити щось інше. В лотереї ж люди роками роблять те саме і жаліються на відсутність винагород.

Вихід є. Для початку проаналізуйте свої дії. Розберіть стратегію до пунктів, які написані вище. На найближчий тираж змініть хоча б 1 компонент.

Найпростіше: придбайте іншу кількість білетів у новому місці, заповнивши білет не так, як раніше. А потім поділіться з нами в коментарях, що вийшло.

Вдалої гри!

Коментарі

    1. Доброго ранку.

      Виграє тільки той хто грає. Далі все залежить вже від вашої удачі.
      Ознайомтесь будь ласка з розділом лайфхаки для виграшу, а також рекомендуємо подивитись інтерв’ю з призерами. Тут Ви зможете знайти для себе багато підказок.

  1. Доброго здравия всем игрокам , почему никто не задался вопросом что там известно о последнем сорваном джекпоте суперлото в 33 млн ? Явился ли призер в главный офис , из какого города и интервью от призёра ? Я не говорю что призер должен показать своё лицо , то есть опубликовать фото или видео , его право не показывать себя , но почему вообще нету ни какой информации?

    1. Доброго дня, Володимир.

      Нажаль, наразі інформація з цього приводу відсутня. Будь ласка, очікуйте на оновлення, зі свого боку ми будемо старатись максимально висвітлювати усю інформацію про щасливчика (чи щасливицю), але тільки після отримання дозволу від самого призера на це.

      1. А який Вам потрібен дозвіл, щоб принаймні опублікувати місто гравця та його історію замість загальних слів про переможця – “Інтернет сайт UNL”? Чому невідомо, коли переможець отримав свій приз, і чи взагалі отримає ? А раптом Ваше керівництво ЗНОВУ вирішило спрямувати джекпот у черговий “страховий фонд”.

        1. Джекпот було зірвано. Переможець отримає свій приз в повному обсязі, будь ласка не хвилюйтесь. Історія також буде.

      1. Доброго дня, Валентин.

        На жаль, призер не надав свою згоду на розголошення інформації, поки що. Зі свого боку ми опубілкуємо усю отриману інформацію, будемо старатись максимально висвітлювати цю без перебільшення Подію! Будь ласка, очікуйте на оновлення.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *