Кіновиграш або на які комбінації ставили улюблені персонажі відомих картин про лотереї

У безперервному потоці тривожних новин, важкої праці та домашніх справ важливо хоча б на годинку відволіктись на щось позитивне та веселе, для того щоб відпочити і набратись сил та енергії, щоб далі йти до перемоги. Наприклад, влаштувати смачну сімейну вечерю, сходити в гості або подивитися хороший фільм.

Щоб ви не витрачали час на пошуки, ми підготували для вас невеличку підбірку фільмів, звичайно, на лотерейну тематику. Так ви не тільки подивитесь хорошу картину, а й дізнаєтесь щось корисне про лотереї, про виграшні стратегії та про те, як переможці витрачають свої призи.

Також ми виписали для вас усі виграшні комбінації героїв, можливо, і вам вони принесуть удачу під час гри в улюблені лотереї від УНЛ.

Бажаємо приємного перегляду:

«Це могло трапитися з вами»(«Could Happen to You»). Драма, комедія, мелодрама. США (1994). 101 хв.

Ми недарма включили цю картину до списку кращих фільмів про лотереї, адже це класика жанру. Події розгортаються у далеких  1990-х у маленькому провінційному містечку США. Головний герой фільму – поліцейський Чарлі Ленг – цілком задоволений своїм життям: у нього є будинок, робота, дружина. Все, про що він мріє, – це діти. Але його дружина не розділяє поглядів чоловіка – її цікавлять лише гроші. На вимогу дружини добряк Чарлі купує лотерейний квиток, витративши на нього останні гроші. Завітавши у місцеву закусочну, Чарлі розуміє, що йому не вистачає грошей на чайові для офіціантки. Поліцейський обіцяє дівчині віддати їй половину грошового призу у випадку виграшу в лотерею. І ось куплений ненароком лотерейний квиток приносить йому 4 мільйони доларів!

Стримає офіцер поліції своє слово і виплатить 2 мільйони доларів незнайомій офіціантці? Чим обернеться для Чарлі Ленга патологічна чесність і вроджена порядність?

Виграшна комбінація: 6, 12, 16, 26, 64, 84.

«Друзі» («Friends»). Ситуаційна комедія. США (1994-2004). 9 сезон, 18 серія. 22 хв.

Якось улюблена багатьма компанія: Моніка, Рейчел, Фібі, Чендлер, Джої та Рос вирішують скинутися по 50 доларів та купити на цю суму багато лотерейний квитків, щоб збільшити свій шанс виграти величезний джек-пот – 300 мільйонів доларів. Поки друзі чекають розіграшу, вони продовжують свої повсякденні справи: Джо просить у Моніки дозволу взяти Porshe, Чендлер сидить без роботи, Росс і Рейчел чекають першого слова маленької дочки, а Фібі просто насолоджується життям. Чим все це закінчиться, дивіться у 18-й серії 9-го сезону гумористичного серіалу «Друзі».

Комбінація на одному з білетів: 53, 14, …. 29, 7. (номера з середини, на жаль, не показали глядачам).

«Сімпсони» («The Simpsons»), Анімаційний серіал. США (1989—н.ч.). 21 сезон 11 серія. 24 хв.

У печиві з пророцтвом Гомер знаходить передбачення щасливого дня. Старший Сімпсон вирішує скористатися нагодую та купує лотерейний квиток. Поки він стоїть в черзі, пропускає виступ своє дружини Мардж на весіллі  друзів. Гомер поспішає до дружини, але потрапляє в аварію. Тим часом він дізнається про величезний виграш свого квитка, але тримає цю новину в таємниці. Як розпорядиться щасливчик виграшем та чи розкаже про гроші родині дивіться у легендарному серіалі «Сімпсони».

Виграшна комбінація: 1, 6, 17, 22, 24, 35.

«100 мільйонів євро» («Les Tuche»). Комедія. Франція (2011). 94 хв

Фільм про веселу французьку сімейку, на яку раптово впало багатство, чудово підійде для перегляду всією родиною.

У селищі Бузульє всі знають про Туше: мати-домогосподарка, яка мріє про світле майбутнє, батько сімейства не хоче працювати взагалі, старший син теж нероба, молодший – геній, дочка – красуня, а бабуся трохи не в собі.

Як з’ясувалося, мати сімейства довгі роки мріяла про виграш у лотерею і частенько купувала лотерейні квитки, і от їй пощастило: вона виграла в лотерею 100 мільйонів євро! Що буде далі? Дивіться та дізнаєтеся самі, 90 хвилин веселощів вам забезпечено!

Виграшна комбінація: 4, 8, 14, 36, 20, 9,16.

Пропонуємо вам розширити цей список. У комтарях ви можете розказати про свої улюблені фільми про лотереї.

Зазначимо, що на сайті УНЛ ви може зіграти у перевірені лотереї на будь-який смак. А ввесь прибуток від лотерей компанія перераховує на допомогу ЗСУ, тож, граючи у всі лотереї УНЛ, ви допомагаєте армії.

Юлія Паламарчук

Про Юлія Паламарчук

Редактор блогу Української Національної Лотереї з 2022 року. До УНЛ довгий час працювала у сфері медіа, має досвід роботи з освітніми та юридичними платформами. В УНЛ відповідає за зв’язки з медіа та громадськістю, підготовку важливих лотерейних новин та матеріалів, які допоможуть розібратися в усіх тонкощах лотерейних стратегій. Також аналізує та оприлюднює результати усіх виграшів та веде комунікацію з переможцями, саме тому знає усі секрети лотерейних перемог з перших уст.

Переглянути всі матеріали від Юлія Паламарчук →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *