Як відсвяткувати виграш 14 793 грн так, ніби це Джекпот, – інтерв’ю з призером Лото Максима

Як відсвяткувати виграш 14 793 грн так, ніби це Джекпот

Нещодавно до центрального офісу УНЛ приходив призер, який 2 червня виграв у Лото Максима 14 793 грн.

14 793 грн – це середній виграш, який самостійно можна отримати на картку будь-якого українського банку. У філіях і головному офісі УНЛ в Києві отримують виграші від 55 000 грн, однак гравець виявив бажання отримати виграш особисто і тому був запрошений до офісу.

Пан Данило зробив традиційні фото з призовим чеком і з радістю відповів на кілька наших питань.

Як давно граєте в лотереї?

Граю в лотереї майже рік. Зупинився саме на тиражних лотереях УНЛ, тому що мені подобається ваш вебсайт, він виглядає досить сучасно і тому там дуже приємно грати.

Чому вирішили прийти в центральний офіс за виграшем особисто?

За виграшем прийшов особисто для того, щоб отримати ще більше позитивних емоцій, щоб отримати чек, зробити фото і поділитися враженнями в соціальних мережах.

Як ви граєте у лотереї, чи є у вас стратегія, правила гри?

 Я знаю, що на сайті є функція «Самообмеження», але я нею не користуюсь. Я розумію, що будь-що в житті може змінитися і всі ліміти та обмеження у мене лише в голові, тож, якщо я бачу, що цього місяця можу витратити більше, я це зроблю.

Як обираєте номери для комбінацій?

Використовую статистику й обираю один номер, який не випадав дуже довго, тому що  працює логіка: колись же він має випасти. Решту номерів я обираю за допомогою кнопки «Випадково» на сайті.

Яка цього разу у вас була комбінація?

2 8 17 21 30

Зазначимо, що 2 червня під час розіграшу Лото Максима № 3522 виграшними були такі номери: 2 8 12 17 21

Ви сказали «користуюсь статистикою», у вас є особисті записи, підрахунки чи використовуєте сервіс «Статистика» на сайті.

На сайті. Там все дуже просто і зручно.

Статистика допомагає виграти у лотерею

Ви зазначали, що для себе обрали тиражні лотереї УНЛ. Чи є у вас фаворит, улюблене лото?

Лото Максима – саме в це лото я і виграв. Також мені подобається Лото 6 із 36.

Загалом я намагаюсь грати в усі тиражні лотереї потроху. Також мене приваблюють тимчасові акції, на зразок Суперрозіграшів додаткових 500 000. Тоді, звичайно, я більше білетів купую.

Граєте кожного тиражу?

Ні, лише, коли є бажання?

Чи буди виграші, окрім цього в Лото Максима?

Так, у мене був виграш у Лото Трійку. Хочу зауважити, що я завжди обираю помножений виграш у це лото, адже боюсь, що якщо вгадаю номери, то буде шкода, що не помножив ставку на Х2 і втратив можливість виграти удвічі більше.  Так само я дію і коли граю в КЄНО: завжди множу  ставку на 10.

Як дізналися про виграш?

Я сидів на дивані і дивися тираж на Ютуб. Мені цікаво звіряти виграші номери  з тими, що у мене в білетах. Тож, коли я побачив співпадіння майже всіх номерів, я швидко попросив дружину допомогти перевірити, чи я дійсно побачив те, що побачив. Не вистачило лише однієї кульки до джекпоту.

Як плануєте витратити ваш виграш?

Україна перебуває на критичному етапі власної історії, яка поставила перед нами питання фізичного виживання українського народу та української держави. У цей важкий час вважаю за необхідне спрямувати виграні гроші на адміністративні витрати мого благодійного фонду.

Чи будете ще грати в лотереї, чи змінюватиме  стратегію?

Ні, змінювати стратегію не буду, але планую більше грати в інші тиражні лотереї, дуже хочеться виграти ще й великі призи у Супер Лото, КЄНО і Лото 6 із 36.

Щиро бажаємо, щоб вас план реалізувався!

Юлія Паламарчук

Про Юлія Паламарчук

Редактор блогу Української Національної Лотереї з 2022 року. До УНЛ довгий час працювала у сфері медіа, має досвід роботи з освітніми та юридичними платформами. В УНЛ відповідає за зв’язки з медіа та громадськістю, підготовку важливих лотерейних новин та матеріалів, які допоможуть розібратися в усіх тонкощах лотерейних стратегій. Також аналізує та оприлюднює результати усіх виграшів та веде комунікацію з переможцями, саме тому знає усі секрети лотерейних перемог з перших уст.

Переглянути всі матеріали від Юлія Паламарчук →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *