Білет Шредінгера: прості варіанти як виграти у лотерею велику суму

Кожен мріє про виграш у лотерею, та й не про аби який, а одразу про джекпот. Проте виграш – справа випадку. Як привабити цей випадок? Можливо, справа у виборі номерів чи у місці покупки білета. Як виграти в лотерею, як спіймати вдачу та чи існує вона взагалі? У матеріалі розглянемо декілька простих та не дуже варіантів, які допоможуть вам збільшити свої шанси на перемогу.

1. Статистика

Вирахування виграшних номерів, напевно, існує стільки, скільки й сама числова лотерея. Гравці збирають дані за багато тиражів поспіль, дивляться на періодичність випадання, будують графіки та креслять спеціальні малюнки, схожі на карти «морського бою». Існують спеціальні системи, які обіцяють гарантовані виграші. Невдачу вони зазвичай пояснюють неточністю підрахунків. Чи є в цьому сенс, вирішувати тільки вам. Якщо ви полюбляєте математику, ви можете, як то кажуть, на здоров’я. А от викладати гроші за сумнівні програми точно не варто. Дочитайте до кінця й дізнайтеся, чому не варто покладатися на статистику.

2. Методичність

Нещодавно весь світ облетіла звістка про канадця, який 30 років ставив на одні й ті самі номери. Тираж за тиражем. Одного дня щаслива комбінація принесла йому велику суму грошей – 60 мільйонів канадських доларів. Серед українців теж є такі, хоча й з меншими виграшами (поки що). Як це працює. Можна навіть не купувати кожного разу новий білет. Достатньо під час заповнення лотерейної картки вибрати кількість послідовних розіграшів, далі детальніше.

3. Багатотиражний лотерейний білет

Багатотиражний білет – це білет на декілька послідовних розіграшів, що збільшує шанси на виграш за принципом: не пощастило сьогодні – пощастить у наступному розіграші.

Так сталося з гравцем Супер Лото. Він поставив на два послідовних розіграші: у першому лише одна цифра з обраної ним комбінації зіграла, у другому ж зіграла «п’ятірка». Щасливчик придбав білет за 30 грн, а виграв 67 863 грн.

Як це працює?

Під час покупки білетів числових лотерей УНЛ ви можете обрати Кількість послідовних розіграшів, у яких буде брати участь цей білет (Супер Лото, Лото Максима, Лото Трійка, максимум 6 розіграшів, КЄНО – 14.) Вартість білета буде залежить від кількості розіграшів.

Як і у звичайному білеті, у багатотиражному передбачена можливість обирати бажану кількість комбінацій, використовувати автокомбінації, грати у системну гру.

Завдяки багатотиражному білетові вам не требакупувати багато окремих білетів. Купили один раз і очікуйте на приз.

У випадку виграшу в лотерею сума призу відразу розраховується за всіма розіграшами, в яких даний білет вже взяв участь. 

Багатотиражні білети допоможуть вам виграти в лотерею

4. Гра проти інших гравців

Обирайте найменш популярні числа. Згідно зі статистикою, більшість людей ставлять на номери до 31. Це пов’язано з певними пам’ятними датами, святами, днями народжень. Оперуйте усім числовим рядом, передбачених конкретною лотереєю. Для чого це робити? Пояснюємо. Щоб виграти великий приз у лотерею необхідно не просто вгадати комбінацію, а й бути єдиним, хто це зробив. Оскільки виграш рівнопропорційно розподіляється між гравцями. Тож треба грати не проти системи, а проти інших гравців, обираючи найменш популярні варіанти, що збільшить шанси на успіх.

5. Системна гра

системна гра збільшить шанси на успіх у лотереї

Це перевірений метод, який дійсно підвищить ваші ставки на виграш. Ви обираєте додаткові числа, які беруть участь у тиражі. Українська Національна Лотерея пропонує системну гру у Лото Максима та Супер Лото. Тобто замість 5 або 6 номерів, які обере лототрон, ви закреслюєте у картці до 12. І граєте всіма можливими комбінаціями. Так при системній грі на 12 номерів у Супер лото ви граєте 924 поєднаннями, які не тільки підвищують шанси, а й збільшують сам виграш.

6. Створення Синдикату

Ще один цікавий метод виграти в лотерею велику суму – створити синдикат. Це група людей, які у складку купили декілька лотерейних квитків або білет системної гри. Він підвищує шанси, проте й коштує більше. Для успішного функціонування необхідні чіткі правила для участі в утвореному синдикаті.

  • Оберіть організатора – тобто головного гравця. Він буде займатися збором коштів, покупкою та оформленням білетів.
  • Визначтесь із лотереєю. Для синдикату краще обирати розіграші з великим призовим фондом, щоб доцільність вкладень була виправдана.
  • Окресліть чіткі правила та умови перед збором коштів та покупкою білетів. Сюди входить доля кожного учасника та винагорода у разі виграшу. Грошові зобов’язання краще зафіксувати на папері, щоб запобігти конфліктним ситуаціям.
  • Заздалегідь вирішить метод підбора чисел та числові комбінації, якими будете грати. У великих клубах це перетворюється на серйозні баталії, поки гравці не дійдуть одностайної згоди.
  • Дочекатися розіграшу та ділити призи, згідно з попередніми домовленостями.

Обіцяний бонус! Білет та кулька Шредінгера

У момент запуску лототрона всі ймовірності повертаються до початкового значення. Тобто кожної окремої кульки є дві можливості. Вона або випаде, або ні. Якщо, наприклад, запустити лототрон та накрити його чорною тканиною – по завершенню розіграшу усі кульки стануть кульками Шредінгера. Вони одночасно випали до лотка й одночасно залишилися у барабані. Так само й, як ваш білет, одночасно виграшний й одночасно ні, доки ви не зняли завісу й не перевірили номери.

Як перевірити свій білет?

Як перевірити білет на виграш в лотерею?

Уявіть: ви виграли великий грошовий приз і не знаєте про нього?

Щоб уникнути таких ситуацій, рекомендуємо ретельно перевіряти свої білети на наявність в них виграшу в лотерею.

Перевірити тиражний лотерейний білет УНЛ можна декількома способами: 

1.На сайті УНЛ у розділі «ПЕРЕВІРИТИ БІЛЕТ». Вам необхідно ввести номер свого білета, далі система автоматично перевіряє співпадіння і, якщо вони є, з’явиться відповідне повідомлення.

Увага! Виграшний статус білета надається тільки після розіграшу лото. Всі білети до розіграшу мають статус «невиграшний!

2. Якщо ви зареєстрований користувач УНЛ, то в Особистому кабінеті ви маєте зайти у розділ «Білети», далі «Числові лотереї», потім натисніть «Неперевірені», і біля кожного білета клацніть «Перевірити».

Важливо! Звіряти кожну цифру не потрібно, система перевіряє білет автоматично, якщо він виграшний,  навпроти білета з’являється сума виграшу.

Детально про перевірку білетів та отримання виграшу в Особистому кабінеті дивіться у відеоінструкції

3.Якщо ви купуєте білет на сайті УНЛ, білет з вашою ставкою надійде на вказану вами електронну пошту. Там ви можете знайти кнопку «ПЕРЕВІРИТИ БІЛЕТ».

Як бачите, є багато простих та не дуже варіантів, які допоможуть виграти у лотерею, однак їх ефективність ніхто не може гарантувати. Є лиш один стовідсотково дієвий метод для перемоги: купити хоча б один білет, адже без білетів у вас точно не буде жодного шансу. Бажаємо вам удачі.

В коментарях поділіться, як ви наближаєте вдачу?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *