Історія переможниці Супер Лото, яка запрограмувала себе на виграш

Як виграти у Супер Лото легко

Сьогодні поділимось з вами надзвичайно цікавою історією переможниці Катерини з Києва. Щасливиця виграла у Супер Лото 91 150 грн і розказала, як саме їй це вдалося, та поділилася цінним досвідом.

Виграшний білет:

Свій білет Катерина купила 3 червня на 6 послідовних розіграшів.  Обрана для гри комбінація 02 15 17 26 30 33 була автоматичною.

Перші два розіграші не принесли результатів, а от тираж № 2314 10 червня, коли з лототрона випали такі кульки: 2 15 19 26 30 33, був більш ніж успішним. Переможниця відгадала 5 номерів і виграла 91 125 грн, не співпало лише число 17, виграшним у той вечір було 19.

Оскільки білет багатотиражний, то у наступних трьох розіграшах вдалось відгадати ще «двійку». Загальна сума призу – 91 150 грн.

Як виграти у лотерею легко?

Як давно і чому ви граєте в лотерею?

Приблизно 20 років тому мій чоловік сказав: «А давай купимо лотерейний білетик», – і з того часу ми інколи купували, щоб пограти.

Чому обрали гру саме у Супер Лото?

Так історично склалося: перший білет ми купили саме Супер Лото. А ще там найбільший Джекпот.

Чи вдавалося вам вигравати за ці 20 років?

Вигравала маленькі суми і це тому, що я не була готова до виграшу, а саме не була готова отримати велику суму, я грала коли мені було важко і коли я дуже хотіла виграти.

Зараз ви виграли великий приз, отже у вашому стані щось змінилося?

Так. Цей виграш це не удача, а робота мозку. Коли мій чоловік купив перший білет і багато років по тому я бачила суму Джекпоту, у мене було тривожне внутрішнє відчуття: сума занадто велика для мене. Я зрозуміла, що я не приймаю її. Багато навчалася, працювала над собою і з часом прийшла до розуміння –  щоб вигравати гроші, повинен бути дуже легкий стан.

Чи можливо напрацювати такий стан?

Все, що ми робимо зі стану «мені треба», не приносить результату або приносить, але дуже важко. Наприклад, якщо господиня варить борщ, бо чоловік прийде голодний і сваритиметься, це один борщ, і зовсім інший, коли господиня варить борщ, бо хоче це робити, хоче здивувати смачненьким і отримує від цього задоволення. Основна задача людини – стати легшою, коли ми  прибираємо необґрунтовані переживання, позбавляємось мотлоху, життя стає як річка – сів у човен і поплив. Це певна система, і вона легко перевіряється грошима.

Система, що допоможе виграти у Супер Лото

Як ця система спрацювала у вас?

Я роблю медитації і навчаю цьому людей. В одній з медитацій я побачила зображення, як має виглядати мій виграшний білет. Я не побачила конкретні номери, а картинку і приблизне розміщення виграшних номерів на білеті.

Чи можна зробити висновок, що якщо людина грає в лотерею з позиції розваги, то шанс виграти більший ніж у гри в лотерею заради того, щоб купити собі плазму, наприклад?

Ви не виграєте гроші на плазму. Гроші виграються або от так легко, або коли є велика мета. Наприклад, я хочу відкрити свою школу – я маю мету і під неї приходять гроші.

Ви зупинилися лише за крок від Джекпоту, чи не засмутилися, що не змогли його виграти?

Так, у моїй комбінації було 17, а виграшним стало 19. Думаю, у моїй медитації, коли я бачила зображення білета була саме 19, однак сталося як сталося. Я зовсім не засмучена, система працює і іноді так треба. Коли я зрозумію, чому так треба, я і Джекпот виграю.

Чому обираєте багатотиражні білети?

Це моя стратегія. Я ставлю запит і купую білет, а, щоб не думати про це, купую одразу на шість тиражів, три тижні.

Чому автоматично?

Я довіряю всесвіту. І навіть моя автоматична комбінація була такою, що я побачила у медитації. Я кілька разів проклацала і побачила саме ту комбінацію. Я відчувала, що все добре, купила білет.

Я це притягнула, бо мозок можна програмувати. В той день, коли купувала білет, в інтернеті мені постійно на очі потрапляли новини про виграші.

Тобто у вас були передчуття виграшу?  

Це не передчуття, це певний стан і, коли ти його досягаєш, залишається просто дочекатися результату.

Чи є у вас плани як витратити виграш?

Так, на навчання.

Чи будете грати далі?

Так, бо це для мене саме гра, я граюсь. Цей процес для мене як у дитини – забавка.

Для вас лотерея – це забавка, однак багато гравців інколи навіть з математичною точністю підходять до вибору стратегій і комбінацій. Як ви ставитесь до такого підходу?

Одне одному не заважає. Можна вираховувати номери, однак робити це з легкістю і задоволенням. Виграші вони притягуються і не важливо, як ви обиратимете номери. Ставитимете на дні народження чи довірятимете інтуїції. Ну і, звичайно, потрібно бути готовим до виграшу великих грошей.

А як на вашу думку потрібно ставати готовим до виграшу великих грошей?

Зрозуміти, навіщо тобі гроші. Взагалі прив’язка до грошей не повинна нести надважливе значення. У будь-якій справі важливо щось робити і робити це з задоволенням. А щоб гроші прийшли, потрібно, як я вже казала, мати ціль, і гроші прийдуть. Якщо вас стан вміщує цю суму, вона прийде.

Кожна гра має правила, навіть дитячі забавки. Які повинні бути правила стосовно гри в лотерею. Які правила є у вас?

Коли доросла людина купує дитині іграшку, вона ж не витрачає на це всі гроші, вона купує те, що може собі дозволити на даний час. Також потрібно розуміти, що не завжди є сенс витратити 10 тис гривень, щоб гіпотетично виграти 20, бо ви можете виграти, а можете й програти. Коли ви програєте 120 грн, ви цього навіть не помітите, а якщо 10 тис – що ви будете відчувати? Це  вже не буде гра, і тут мова вже не йде про легкість.

Як ви дізналися про виграш, кому розказали, якими були ваші емоції?

Я ще нікому не розказувала. Ось зараз скину чоловіку повідомлення. Чоловік став скептичний, а я продовжую гратися.

Щоб ви могли порадити нашим гравцям?

Гратися, не покладати великі очікування на виграш, бути легким і отримувати насолоду від процесу.

Ще більше порад як виграти від переможців УНЛ:

Купили білет на заправці та виграли 100 000 грн: інтерв’ю з переможцями миттєвої лотереї

Купив один білет після 20 років перерви та виграв, – історія переможця Супер Лото

Менше думати приносить удачу або як виграти у лотерею без жодних стратегій: інтерв’ю з переможцем КЄНО

Юлія Паламарчук

Про Юлія Паламарчук

Редактор блогу Української Національної Лотереї з 2022 року. До УНЛ довгий час працювала у сфері медіа, має досвід роботи з освітніми та юридичними платформами. В УНЛ відповідає за зв’язки з медіа та громадськістю, підготовку важливих лотерейних новин та матеріалів, які допоможуть розібратися в усіх тонкощах лотерейних стратегій. Також аналізує та оприлюднює результати усіх виграшів та веде комунікацію з переможцями, саме тому знає усі секрети лотерейних перемог з перших уст.

Переглянути всі матеріали від Юлія Паламарчук →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *