Несподіваний виграш: як краще витратити випадкові гроші.

Гравці УНЛ добре знають, що таке випадкові гроші. Їх приємно вигравати, а ще приємніше витрачати. Якщо з вашими фінансами все добре, використовуйте як заманеться. Подарунки, подорожі, нові лотерейні білети. Для покращення свого матеріального становища скористайтеся порадами фахівців для раціонального використання грошей.

Пропонуємо 4 зрозумілих кроки.

1. Погасіть борги та кредити.

«Оплата частинами», «безготівкові розстрочки», «кредитні картки», «у борг до зарплати» поглинули багато споживчих гаманців. Віддавати все одне доведеться. Мілкі позики набігають у велику суму, до них додаються нові витрати. Людина непомітно потрапляє у боргову яму.

Якщо маєте кредит, обов’язково закрийте його в першу чергу з виграшу. Це звільнить вас не тільки фінансово, але й морально. Відтоді ви вже спокійно зможете накопичувати або просто жити у задоволення.

2. Придбайте все, що давно планували.

Це широке поняття, в яке можна вкласти і витрати на здоров’я, і ремонт, і покупку техніки. Зверніть особливу увагу на другий пункт. Якщо критична ситуація станеться в момент, коли грошей буде обмаль, доведеться знову брати у борг.

Для кращої наочності складіть список. Зверху напишіть кредити з вказанням точної суми, далі – важливі покупи. Наприклад, лікування зубів, встановлення бойлеру, покупка нових меблів і т.д далі. Намагайтесь розташувати у порядку необхідності.

Чудово, якщо незапланованого прибутку вистачить на все. Якщо сума буде не дуже велика – ви одразу побачите головні статті витрат.

3. Розпочніть накопичувати.

Життя непередбачуване, тому краще мати гроші на несподівані витрати. Фахівці радять відкладати деяку суму щомісячно. Це можуть бути накопичення не лише на щось конкретне. Маючи фінансову подушку, легше переносити негаразди та круті повороти долі.

Більшість спеціалістів рекомендують відкладати 10% свого доходу. Бувши послідовними, здивується, як швидко зростуть ваші статки.

4. Здійсніть мрію, хоча б маленьку.

Цей крок можна поставити і трохи вище. Бо саме він принесе найбільше задоволення. Якщо ця мрія здійсненна і коштує прийнятну вам суму, не відкладайте.

Очікувана відпустка, нова сукня чи ноутбук. Головне тут – ваші почуття. Один переможець Супер Лото розповів, що після отримання виграшу відразу купив собі великий телевізор.

А як ви розподіляєте свої виграші? Витрачаєте, як заманеться, чи є певна система?

Коментарі

  1. Позор вам, ввели людей в заблуждение что главный приз акции “Онлайн грай – подарунки вигравай!”
    будет разыгрываться среди всех участников которые купят билеты от 100 грн в период с 17.04-7.05. Цитирую :
    ” 8 травня – серед всіх гравців, які з 17 квітня по 7 травня придбають білети Супер Лото, КЄНО, Лото Максима та Лото Трійка на сайті УНЛ одним платежем від 100 гривень, рандомно розіграємо ще 3 святкові кошики, та головний приз!”
    А на самом деле в правилах совсем другое! Если бы я знал ,то не покупал бы билеты ! От так вам верить… И главное утверждаете что ничего страшного это просто ошибка, бывает… Спасибо за испорченное настроение!

    1. Ілля, розіграші проводяться згідно офіційних правил. Якщо Ви придбали білети раніше, то тоді змогли взяти участь у попередніх розіграшах. Перепрошуємо,якщо якимось чином створили для вас непорозуміння.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *