Купили білет на заправці та виграли 100 000 грн: інтерв’ю з переможцями миттєвої лотереї

Виграш у миттєву паперову лотерею

12 червня сім’я з Вінниці купила білет паперової миттєвої лотереї УНЛ на заправці WOG та виграла 100 000 грн.

Переможці уже завітали до офісу УНЛ, отримали свій виграш та поділилися емоціями від несподіваної перемоги.

Виграшний білет миттєвої лотереї

Свій приз вінничани виграли у одну з миттєвих паперових лотерей УНЛ базової серії. Один білет коштує 10 грн, максимальний приз 100 000 грн. Гравцям необхідно розгорнути білет для того, щоб побачити суму свого виграшу, або напис «Без виграшу».

Історія переможців

Розкажіть, будь ласка, трохи про себе.

Мене звати Жанна, мені 46 років, працюю головним бухгалтером. З сім’єю живемо у Вінниці. Мій чоловік працює в державній установі, і саме він частенько купує білети паперових миттєвих лотерей уже приблизно рік, кожного разу, коли заїжджає на заправку.

Купуєте лотереї завжди в одному місці, одну й ту саму лотерею?

Чоловік купував лотереї на заправці WOG, перепробували майже весь асортимент, але останнім часом зупинились саме на цій, у яку в результаті і виграли.

Виграшний білет купив саме ваш чоловік, чи ви разом були?

Чоловік купив білети і приніс їх разом з кавою в авто, де я і донька чекали на нього. Ми відкрили, і там були виграші 10 грн і 20 грн, такі призи чоловік завжди обмінює на інші білети. Коли він приніс три наступні білети, ми віддали їх доньці, вона відкриває: один білет – без виграшу, другий – 20 грн і третій – 100 000 грн. Дочка здивовано показує нам : «Тату, що це? Виграш».

Якими були емоції, коли побачили, що виграли, повірили, що таке могло статися?

Повірили. Звичайно, ми дуже раділи, найбільше чоловік, він аж стрибав від радості – недаремно рік купував лотереї.

Чому ваш чоловік вирішив купувати лотерейні білети?

Певно, для того, щоб виграти, тому що він часто казав: «Буду купувати, доки не виграю». Майже рік не здавався, купував, приносив до дому давав доньці, щоб вона відкрила. Так і трапилось – ми виграли.

Виграли 100 000 грн у миттєву лотерею
Виграли у лотерею на заправці

Якими були ваші дії, після того, як ви дізналися, що виграли?

Ми повернулися на заправку, повідомили працівникам, що виграли. Весь персонал щиро порадів за нас, зробили навіть фото. Потім ми зателефонували на гарячу лінію, номер знайшли на білеті. На наступний день нам перетелефонували, і ми обговорили отримання виграшу. Тож виграш уже у нас, і ми дякуємо всім за оперативну роботу.

Чи вірите ви в удачу?

Думаю, що так, наша сім’я фартова.

Чи вдавалось вам колись щось вигравати в акціях, розіграшах?

Ні, тільки в лотереї чоловік вигравав маленькі призи по 5, 10, 20 грн. Такі суми, як я вже казала, він, зазвичай, обмінював на нові білети. І от один з таких білетів виявився щасливим.

Щодо мене, то я не вигравала взагалі нічого. Навіть якщо я купувала білет, то він був невиграшним взагалі, навіть 5 грн не було.

Чи помічали ви якісь знаки, передумови великого виграшу?

Особисто я ні, а от чоловік, певно, щось відчував, якщо з такою завзятістю купував білети. Він був впевнений, що виграє.

Ви купуєте тільки паперові лотереї на заправках чи грали у числові?

Грали, небагато, але і там перевіряли свою удачу.

Чи є у вас і у вашого чоловіка якісь правила стосовно покупки білетів?

Так. Останній рік ми купували 2-3 білети, тільки коли заїжджали на заправку. Якщо у них був виграш 10, 20 грн, обмінювали на нові білети. Багато грошей ми ніколи не витрачали.  

Так і виходить, що наш виграшний білет ми також обміняли, купили один білет, виграли 10 грн – обміняли і виграли 100 000 грн.

Як плануєте витратити приз?

Конкретного плану нема, є ідеї, але нічого конкретного.

Чи будете ще грати у лотереї, які ігри обиратимете?

Точно будемо! Вже навіть я буду купувати білети. 100% вірю, що можна виграти, і знаю, що везіння і фортуна нам усміхаються, тому можна вже обирати лото, де більші призи. Хочу виграти мільйон.

Які поради можете дати майбутнім переможцям?

Грайте та перемагайте. Однозначно для того, щоб виграти, треба купувати білети. Якщо просто хотіти виграти, то нічого не вийде.

Ще більше історій переможців УНЛ:

Історія переможниці Супер Лото, яка запрограмувала себе на виграш

Юлія Паламарчук

Про Юлія Паламарчук

Редактор блогу Української Національної Лотереї з 2022 року. До УНЛ довгий час працювала у сфері медіа, має досвід роботи з освітніми та юридичними платформами. В УНЛ відповідає за зв’язки з медіа та громадськістю, підготовку важливих лотерейних новин та матеріалів, які допоможуть розібратися в усіх тонкощах лотерейних стратегій. Також аналізує та оприлюднює результати усіх виграшів та веде комунікацію з переможцями, саме тому знає усі секрети лотерейних перемог з перших уст.

Переглянути всі матеріали від Юлія Паламарчук →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *