Літо – час виграти джекпот.

Всі ігри випробувані, відпустки відгуляні, а попереду ще половина літа. Як не засумувати в офісі чи пильному місті? Вигравайте більше та дозволяйте собі ще більше відпочинку! Читайте поради для нових великих виграшів далі.

Супер Лото: курс на джекпот.

Кожен прихильник лотереї мріє про найбільший грошовий приз України. Щастить і тим, хто купує 1 білет, і тим, хто кожного разу купує хоча б декілька. Але другим, звичайно, доля посміхається частіше. Тож дієва порада – кожна наступна комбінація на один і той самий розіграш наближає вас до джекпоту.

А ще ми підготували декілька свіжих рецептів перемоги спеціально для літа:

  1. Зробіть щось незвичне. Наприклад, спробуйте системну гру або купіть білет в інший час, ніж зазвичай.
  2. Придбайте мінімум 2 комбінації – одну традиційну для вас, а другу – дивну і незвичну.
  3. Навмання наберіть номер з телефонної книги та спитайте 6 чисел від 1 до 52. Чи хоча б напишіть у месенджері товаришу.
  4. Організуйте пікніковий синдикат у суботу. Визначте номери, оберіть системну гру та одразу на природі придбайте білети. Дочекайтеся розіграшу при світлі зірок чи відсвітів вогнища у дружньому колі.

Лото Максима: джекпоти на відстані витягнутої руки.

Ви з тих людей, кого більше влаштовує горобець у руці? Тоді Лото Максима створена спеціально для вас! Хоча й тут джекпоти досягають декількох мільйонів гривень та здійснюють заповітні мрії.

У багатьох переможців Лото Максима є своя стратегія та особлива тактика гри.

Літо – чудовий час віднайти себе і свій шлях до здобуття джекпоту. Ловіть декілька пунктів для початку:

  1. Спробуйте системну гру. До речі, система на 6 номерів коштує всього 60 гривень. Саме стільки витратив Олександр з Хмельниччини, який виграв півтора мільйона гривень.
  2. Придбайте декілька білетів на один тираж. Частину комбінацій складіть самостійно, а декілька доручіть режиму «авто».
  3. Повірте, нарешті, у себе! І не забувайте: щоб виграти джекпот, треба купувати білети.

КЄНО: створіть власну історію успіху.

Класична лотерея для людей, які цінують свободу вибору. Адже влітку ми всі прагнемо ще більше свободи. Для гри тут можна обрати не лише номери, але й їх кількість. А головне – самостійно визначити розмір свого виграшу, використовуючи різні множники.

Якщо хочете розжитися головним призом у 10 000 000 гривень, ставте на 10 номерів із множником 10. При такій грі за 9 вгаданих отримаєте 500 000, а за 8 – 50 000 гривень.

А ви знали, що для гри в КЄНО можна також створити синдикат. Саме так вчинила Ірина з Києва та виграла 325 тисяч гривень. Надихайтесь її перемогою та порадами, щоб отримати ще більший виграш.

Лото Трійка: легка гра для літньої розваги.

У спеку часто важко думати про занадто серйозні речі. Хочете легкості – 3 номери Лото Трійка стануть зручною альтернативою великим іграм. Одне число впишіть самі, друге спитайте у дружини, чоловіка чи товариша, а третє запитайте у ворога.

У Лото Трійка можна збільшувати ставку у два рази. А ще тут є звичайна та системна гра. Заінтригували – скоріше за білетами!

А як ви розважаєтесь влітку? Пишіть літні лайфхаки для гри та відпочинку у коментарях.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *