Довіряйте внутрішньому голосу: інтерв’ю призера Супер Лото.

Юрій Олександрович виграв 85 169 гривень у Супер Лото 20 січня. Вже 26 січня він приїхав у центральний офіс УНЛ отримувати свій виграш. Придбанню білета передував цілий збіг обставин. Щоб дізнатися всі подробиці, дочитайте нашу статтю до кінця.

2065 тираж Супер Лото.

Переможець придбав 6 полів Супер Лото у магазинчику «Зоотовари» на вул. Урлівська, 9. Всі числа довірив автоматичному вибору:

12 14 29 38 43 48
05 08 17 27 30 47
04 20 22 37 44 48
05 23 28 40 42 49
04 05 16 17 24 48
33 34 35 38 43 48

Із 6-ти комбінацій 2 виявилися виграшними. Одна всього на 20 гривень за 2 збіги, а інша одразу на 85 149 гривень за 5 вгаданих номерів. Загальний виграш переможця склав 85 169 гривень.

Лототрон у 2065 тиражі обрав 05 08 17 25 27 30.

Числа 25, якого не вистачило до джекпоту, не виявилося у жодній комбінації.

Особливості гри переможця.

Юрій Олександрович грає в лотереї від самого початку встановлення терміналів УНЛ. Вгадав 4 номери навіть за часів інших формул Супер Лото.

Серед його фаворитів знаходиться і КЄНО. В цій гри пробує різну кількість номерів, чергує авто вибір та власний. А от ставку ніколи не помножує. Вважає, що головне у грі – поміркованість.

Декілька років тому чоловік вгадав у КЄНО 6 номерів із 7. Комбінація, як і цього разу, була згенерована лотерейним терміналом. Свої числа також виграють, але менші суми.

Грає киянин не постійно. Якщо є настрій і трапляються виграші, продовжує купувати білети. В інакшому випадку – на деякий час припиняє гру.

Історія покупки щасливого білета Супер Лото.

Юрій Олександрович пенсіонер. Працює в агросекторі, тож дома не сидить, а завжди чимось зайнятий. 20 січня було розплановане. Увечері напередодні, 19 січня, у нього несподівано піднявся тиск. До ранку він нормалізувався, але ситуація наштовхнула на роздуми.

Як раптом щось трапиться, що залишиться після? Кредитні зобов’язання, невиконані мрії? Тож вирішив змінити життя за допомогою лотерейного білета.

Вранці 20.01 придумав комбінації, які неодмінно позначить у білеті. Але доля вирішила інакше.

Події, що передували виграшу.

Того дня був лютий мороз, та Юрію Олександровичу потрібно було їхати у справах. Але машина не завелася. Тож і справи, і білет довелося відкласти. Майже весь день чоловік провів за ремонтом авто.

Сяк так вирішивши проблему, киянин поїхав додому. Його шлях мав лежати через київський проспект Григоренка, але той потонув у заторах. Сил на дорогу вже не було. Юрій Олександрович звернув на Урлівську. Там є магазин зоотоварів із терміналом УНЛ.

Змучений цілоденним ремонт та змерзлий, чоловік нарешті добрався до точки продажу лотереї. Руки від тривалої роботи заклякли, у думках майоріла вже лише тепла домівка. Не гаючи часу, Юрій Олександрович купив 6 комбінації в режимі авто.

Числа, які обдумав зарання, не зіграли.

Гроші та плани.

Першою про виграш дізналася дружина. Сума не велика, тож піде переважно злободенні потреби: виплати по кредитних картках, допомога дітям, ремонт автомобіля.

От на джекпот Супер Лото у киянина є плани: половину інвестує у розвиток агробізнесу. Іншу частину витратить на сім’ю, зокрема на подорож разом із дружиною на Гавайські острови. Заради такого можна і декілька мільйонів виграти.

Порада для інших гравців.

Юрій Олександрович радить дослухатися свого внутрішнього голосу. Вважає, що кожному в житті дається хоча б 1 шанс виграти в лотерею чи збагатитися іншим способом. Важливо тільки цей шанс розгледіти.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *