Іронія долі: новорічний виграш у 105 736 гривень Євгена з Києва.

Чого тільки не трапляється у новорічно-різдвяні свята. Випадкові помилки приводять до несподіваних грошей. У баню Євген перед Новим роком не ходив і в інше місто випадково не поїхав, та все ж таки дещо переплутав і виграв 105 736 гривень. Подробиці читайте далі в нашому інтерв’ю.

Історія переможця.

Євген працює режисером монтажу на одному з українських телеканалів у місті Києві. У лотерею грає давно, але не постійно. Як і багато інших наших гравців, починав купувати білети на наземних точках, а згодом перейшов у мережу інтернет. Адже переваги очевидні: не потрібно шукати кіоск чи магазин, підлаштовуватися під графік роботи наземної точки, а виграні гроші легко вивести на банківську картку чи мобільний рахунок. Треба тільки натиснути декілька кнопок в особистому кабінеті.

Євген грає тільки в Супер Лото. Час від часу купує 1 білет, але навіть не на кожний тираж. До недавнього часу нічого великого не виграв. Але нещодавно чоловіку все ж таки пощастило. Придбаний білет несподівано приніс йому 1200 гривень. Євген вирішив їх вивести на банківську картку, але … випадково перевів на особистий баланс. Для гравця, який купує білети зрідка, це велика сума. Але вибору немає – треба грати.

Історія виграшу.

Киянин купив багато різних білетів. З вибором чисел не думав – просто обирав режим «авто». Не дарма, досвідчені гравці кажуть, що на виграні гроші линуть нові гроші. Результати не забиралися.

Багатотиражний білет на 3 комбінації, придбаний 11 грудня, приніс 105 696 гривень у 2054 тиражі Супер Лото та ще 40 гривень у наступних:

05 10 11 28 34 41
12 28 31 33 35 50
10 11 14 19 21 39

Число 33 виявилось не до вподоби лототрону того дня і джекпот залишився не розіграним.

Лотерейна машина у 2054 тиражі обрала такі кульки: 12 26 28 31 35 50.

До речі, з білетів придбаних на ті 1200 гривень Євген виграв ще 1700 гривень у різних тиражах.

Плани на виграш.

Приз другої категорії Супер Лото – чудова сума, щоб гарно відпочити. Так вважає багато наших переможців і ми повністю з ними згодні. Євген з дружиною мріяли про Перу, але, на жаль, 2021 рік продовжує диктувати свої обмеження. Тому подружжя, напевно, обере менш екзотичне місце чи зупиниться на відпочинку в Україні.

Порада для гравців.

Євген переконаний, що для виграшу потрібна лише одна умова – просто грати. Тут усе вирішує удача і випадковість, тому не варто довго розмірковувати над числами. Обирайте «авто» і сподівайтеся на перемогу!

Коментарі

  1. Надеюсь и меня удача стороной не обойдёт!))) С прошедшими вас праздниками, пусть этот год будет лучшим, чем прошлый:) Не болейте:)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *