200 000 гривень у КЄНО – виграш підприємця Дмитра із Запоріжжя.

Ще 3 лютого підприємець Дмитро із Запоріжжя виграв 200 000 гривень у лотерею КЄНО. Він отримав свій виграш 12 березня у рідному місті та із задоволення поділився із читачами своє історією.

Особливості щасливої комбінації.

Гравець придбав свій щасливий білет ще ввечері другого лютого. Обрав 1 комбінацію на 7 номерів та запустив її на 7 тиражів підряд. До того ж не забув помножити свою ставку відразу у 5 разів:

01 06 17 34 67 72 80

Вартість такого білета 350 гривень.

Всі ці маніпуляції виявилися не марними. Тираж 6872, що відбувся у день покупки, не приніс нічого. А от вже наступного дня, 3.02, збіглися одразу всі 7 номерів. І тут множник зіграв свою вирішальну роль. Адже без нього виграш склав би скромні 40 тисяч замість приємних 200 000 гривень.

До речі, 7 улюблене число Дмитра. Іноді грає ще на 9 чи 10 номерів, але перевагу надає сімці.

З чого все починалося.

У далекому 2003 році батько однокласника виграв джекпот Супер Лото – 3 000 000 гривень. Це не абияк вразило юнака і водночас вселило впевненість у шанс перемоги. Згодом йому й самому закортіло перевірити, повторити та перебільшити виграш знайомого.

Улюблені ігри переможця.

Серед улюблених ігор Дмитра – Лото Максима, КЄНО та, звісно, Супер Лото. До речі, великі виграші йому траплялися і раніше – у КЄНО та Лото Максима, які отримував у Київському офісі УНЛ.

Як і багатьох гравців, Дмитра найбільш вабить джекпот Супер Лото. Кругленька сума, яка щораз дає надію під час покупки білетів на черговий розіграш. Цифра, яка відразу зможе змінити життя його власне та людей, котрі оточують. До того ж Дмитро навчений чужими помилками і вже знає, що не варто робити з виграними грошима, а підприємницький досвід, як він вважає, дозволить розумно розпорядитися виграшем.

Особливості стратегії переможця.

Дмитро не використовує спеціальних методів чи тактик підбору номерів. Числа або підбирає навмання, або ж цілком віддається на розсуд лотерейної системи, натискаючи режим «авто». Це не дивно, адже чимало переможців у своїх інтерв’ю також розповідають про відданість комбінаціям авто.

Вибір лототрона завжди непередбачуваний і абсолютно випадковий, тому частина гравців не бачить жодного сенсу у математичних розрахунках. Звісно, є інші, які виграють великі грошові призи та джекпоти, користуючись різноманітними лотерейними стратегіями. То ж це індивідуальний вибір кожного.

На що підуть виграні гроші.

200 000 гривень чималі гроші, тому й поцікавились у переможця про його плани. Частину коштів Дмитро планує витрати на благодійність – передати на користь церкви та сиротинцям. Він вважає, що потрібно обов’язково допомагати слабшим та тим, хто не в змозі змінити самостійно власну долю та попіклуватися про себе, як діти, що залишилися без батьків.

Іншу частину коштів віддасть у розпорядження дружині, щоб вона вирішила їх долю на власний розсуд. Каже, що собі ще заробить чи виграє.

Поради від переможця.

Головне для виграшу у будь-якій лотереї – це білет, завчасно придбаний на тираж. Без цього не буде ані виграшів, ані джекпотів. І звісно, треба вірити у перемогу, завжди сподіватися на краще.

А ви вірите у власну перемогу?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *