Гра в Супер Лото на одну комбінацію – 45-й білет виявився виграшним

Наш новий призер – киянин Сергій, який вгадав 5 з 6 номерів в Супер Лото. У суботу, 7 серпня, в своєму кабінеті на сайті УНЛ він зазначив числа 04, 12, 22, 28, 39, 47. Увечері того ж дня під час тиражу №2122 в лототроні Супер Лото випали практично такі ж числа, тільки замість 28 виявилося 33. Таким чином, Сергій став одним з двох призерів, які виграли по 43 689 гривень.

Вчора він з дружиною прийшов в офіс УНЛ, де отримав виграш і розповів про свій метод гри в лотерею.

Я граю в Супер Лото протягом шести років – з 2015-го. Після того, як минулої суботи вгадав 5 з 6 номерів, я порахував куплені за весь час лотерейні квитки. Вийшло, що це був мій 45-й білет з цією комбінацією.

У перший білет я вніс певний набір чисел. Потім вже визначив для себе іншу комбінацію, яку відзначав весь час. Тобто грав в один набір чисел 45 разів і в останній ось так пощастило вгадати 5 з 6 номерів. Перед цим кілька разів вгадував по два числа і один раз три.

Вважаю, що це дуже хороший результат – виграти один раз з менше ніж півсотні. При цьому я не використовував систему, грав не регулярно. За моїми підрахунками, в сумі я витратив на квитки близько 600 гривень. Починав грати, коли Супер Лото коштувала 8 гривень.

Що стосується комбінації, ніякого секрету тут немає. Я вніс в неї цифри із знакових для моєї сім’ї дат: мій день народження, а також моєї дружини і улюбленої тещі.

За моїм переконаннямb, в лотереї немає виграшною формули. А щоб глибоко копати в цьому питанні, потрібно грати в систему і витрачати на це багато часу. У мене ж, чесно кажучи, немає бажання цим займатися.

Я не азартний гравець в лотерею. Ніколи не ставив собі за мету обов’язково зірвати джекпот. Бувало таке, що по 2-3 тижні не перевіряв квитки. Я прагматична людина: вважаю, що потрібно працювати, поки є сили, а не сподіватися на випадок в лотерею. Для мене Супер Лото – це захоплення.

Хоча останнім часом у мене було відчуття, що виграю в лотерею. Якщо спочатку це була якась надія, то цього літа з’явилася впевненість.

Цей виграш піде на відпустку, який ми проведемо на Червоному морі.

Далі планую продовжити гру в лотерею. Але цей виграш не змінить мого підходу до неї: так само буду іноді ставити на одну і ту ж комбінацію. Тільки тепер в нашій сім’ї крім мене буде грати ще і дружина. Мій виграш дав поштовх до цього, але при цьому і підвищив планку – їй уже потрібно буде зірвати джекпот.

Дружина Сергія в цей час підтвердила його слова: «Чоловік виграв, а я ще ні. Тепер теж гратиму і вже на інші цифри».

Ми бажаємо всім також грати в задоволення і вигравати приємні призи.

Коментар

  1. 600 гривень за весь час з 2015 року на білети) як мило)
    Далі виграти щось суттєве шансів майже нема, забирайте гроші і грайте, як раніше (нечасто і не азартно), бо як підключится вся родина тепер грати, спустяться ці 43 тис. за пару разів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *