Використовувати одні й ті ж самі комбінації все життя: історія призера в Супер Лото

Киянин Руслан грає в лотерею УНЛ ще зі студентських років. 9 червня він традиційно поставив 5 комбінацій на 6 розіграшів Супер Лото, а 19 червня  під час розіграшу №2108 в лототроні випали п’ять кульок з його комбінації – 02, 04, 12, 19, 20, 25. В кінці червня він прийшов за виграшом у майже 74 тис. грн і розповів свою історію успіху.

Хобі з юності

Я граю в лотерею ще зі студентських років. Ставлю той же самий набір комбінацій. Чому саме такий? Бо ці числа мають відношення до певних подій в моєму житті. І, до речі, там не тільки дати.

Гра в Супер Лото для мене – це більше для душі. Ніколи не грав фанатично і не підтримую такого.

Перший великий приз

Так і не вирішив якось сісти і підбити баланс, скільки витрачаю і виграю в лотерею. Зазвичай вигравав 200-300 грн, інколи 700 грн. Нинішній приз в 73 тисячі – це мій перший настільки значний виграш. Цього разу я не дуже вірив у виграш, поки не перевірив в інтернеті. Зайшов в кабінет, а там написано: «Ви виграли велику суму грошей… Зателефонуйте на гарячу лінію УНЛ».

Я й надалі продовжу грати в Супер Лото. Гадаю, що повинно статись, те й станеться. Може і мені пощастить з джекпотом.

Про продаж білетів офлайн та онлайн

Останнім часом заповнюю лотерейні білети тільки онлайн, хоча раніше купував їх в ларьку по дорозі додому. В кіосках була одна суттєва перевага  – можна було поспілкуватись з людьми. В інтернеті, натомість, все досить зручно і швидко.

На що підуть гроші

Поки що не знаю на що витратити виграш, бо, чесно кажучи, не розраховував на нього. Будемо з дружиною вирішувати. Хотілось би на закордонну подорож. На такі гроші можна дозволити собі відпочинок в екзотичних країнах. Треба вивчити список країн, які наразі відкриті для нас, і тоді вже прийняти рішення. Але, можливо, приз піде на якусь покупку дітям.

Поради іншим гравцям

Можу порадити тільки одне: треба вірити. Я ставив увесь час на свою комбінацію, і був впевнений, що колись вона зіграє. І ще треба не втрачати голови, бо деяких затягує. Грати треба без фанатизму.

Бажаємо Руслану та іншим гравцям в лотерею успіху.

Коментарі

  1. я теж виграв у супер лото 3 тисячі гривень тепер не граю більше! історія виграшу така. – граю приблизно з 2005 загадував одні і тісамі номера + автоматом ,невигравав ні разу!! до 20-30 грн було по три номера ,а виграв випадково завдяки першому локдауну коронавірусу ! ларьки закрилися ,і небуло де купити білета ,поскільки онлайн я не граю ,то за 3 місяці я виграв тим що не купував!!-3 000 грн , тобто за 16 років я невигравав більше 30 грн а тут так фартонуло ,вирішив що неграючи взагалі я виграю !! чого і всім бажаю!! і доречі ,попередний власник лотереї був чесним (принаймі , мені так здається)- звичайний аналіз!! ,джекпоти виграються підозріло мало і в районі зо оооооо памятаю попередника в якийсь час зірвали джек пот і буквально через пару розіграшів зірвали його знову ,і ще ,джек пот був + – 32 000000 гравців було багато а джекпот зростав 1 000000 на рік ,зараз гравцім дуже мало а джекпот зріс за пів року на 2 000000 яким чином??? ЯКИМ ЧИНОМ!!

    1. Вітаємо, Петро! Дякуємо за Ваш детальний відгук. Виграють лише ті, хто грає, тож чекаємо Вас знову у грі,і бажаємо щонайменше – зірвати Джекпот, який зараз у Суперлото складає майже 8 млн. грн.
      Щодо формування розміру джекпотів. Обчислення розміру джекпоту Супер Лото базується на ймовірному розмірі продажів і відповідно до стану Фонду Джекпота.

      Оцінка ймовірного обсягу продажів базується на недавніх історичних тенденціях, погодних умовах, привабливості поточного розміру джекпоту, поточними подіями в житті країни і т.д.

      Після того, як отримана оцінка передбачуваних продажів, відбувається розрахунок на підставі розміру існуючого відсотка відрахувань на джекпот з Призового Фонду, а так само на поточний стан Фонду Джекпоту і Резервного Фонду.

      Сума джекпоту наступного тиражу не може бути меншою або дорівнює сумі джекпоту попереднього тиражу, крім випадку коли джекпот виграється або після проведення суперрозіграшу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *