Як одеський пенсіонер виграв у КЄНО: рецепт успіху

Минулої середи в Одесі гравець купив лотерейний білет КЄНО, а вже в п’ятницю отримав виграш в 80 тис. грн. Переможцем виявився корінний одесит та пенсіонер Микола. Він разом з дружиною приїхав до місцевого офісу УНЛ за призовими грошима і поділився своєю історією гри в лотерею

Зранку 9 червня в одеському офісі УНЛ пан Микола оформив білет КЄНО з подвійною ставкою з наступними комбінаціями:

А) 12 16 17 34 39 46 48

Б) 04 08 10 17 19 31 47.

Ввечері того ж дня відбувся розіграш, під час якого випали 7 номерів з комбінації Б. Завдяки підвищеній ставці виграш склав не 40 тисяч, а 80 тисяч.

Чому вирішили зіграти саме цього дня?

Я вже близько 7 років граю в лотерею. Останні роки у мене була перерва гри саме в КЄНО – грав в Лото Трійка та Супер Лото. Недавно почув, що хтось виграв в КЄНО і подумав, а чому б мені також не зіграти… Тому найближчого дня, 9 червня, закреслював цифри вже саме на білеті КЄНО.

Чи є якісь правила успішної гри в лотерею?

Тут немає жодної системи. Я зайшов в офіс УНЛ в Одесі, навмання заповнив білет і все. Ну ось як кульки вилітають? Це ж суто випадок. Я людина спонтанна: якщо я щось вирішив, то відразу роблю. Я не роздумую тижнями чи місяцями.

Щодо підвищення ставки, то я подивився на ціну білета і вирішив подвоїти виграш. Так ціна була б 20 грн, а я заплатив 40. По грошам виходить дешевше, ніж подвоєна Лото Трійка, хоча і комбінацій менше.

Чому прийшли за виграшом з дружиною?

Я вирішив подарувати виграшний білет дружині. Ми в шлюбі вже майже 40 років, і я нічого не приховую від неї. По суті, це наші спільні гроші.

На що витратите виграш?

Частина грошей піде на дружину, а інша – на дачу. Так як я зараз тимчасово непрацюючий пенсіонер, то цей виграш в КЄНО нам прийшов вчасно. Адже проблем багато, а на нашу пенсію ви, образно кажучи, навіть цвях не купите.

Чи будете далі грати в лотерею?

Граю весь час, але я не азартна людина. Я не тремчу, не стрибаю на місці, мені просто цікавий сам процес. Інколи думаю, чому в мене не здригнулась рука і закреслила, наприклад, не 43, а 42… Так що тут як пощастить.

Я навіть не можу сказати, скільки я витрачаю грошей на лотерею. Це залежить від настрою. Можу заповнити десять білетів, а можу один.

До цього виграшу зазвичай частково відігравав витрачені на лотерейні білети гроші. Це від 40% до 70% їхньої вартості.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *