Мікс математики та інтуїції – формула виграшу гравчині в КЄНО

В п’ятницю, 23 липня, гравець в лотереї УНЛ Олена вгадала в КЄНО 9 з 10 чисел і виграла 50 тисяч гривень. На розіграш №7409 вона поставила дві комбінації по 10 чисел, одна з них була виграшною:

06 07 11 19 23 42 50 53 61 72

02 04 09 12 14 20 45 51 52 73.

 За тиждень вона прийшла в офіс УНЛ за виграшем і розповіла, як визначала набори щасливих чисел.

Олено, вітаю вас з виграшем. Ви були за крок до мільйона. Ви давно граєте в лотерею?

Дякую. Це в мене не перший виграш. Десь 2-3 роки тому вгадала в Супер Лото 5 з 6 чисел. Тому мені відомо це відчуття, коли не вистачило зовсім трохи до джекпота.

Граю в лотерею десь 5-6 років, постійно, але потроху. В основному в Супер Лото та Лото Максима, в КЄНО трохи рідше.

Поділіться рецептом, яким способом визначаєте числа?

Я слідкую за тим, які цифри випадають в лототроні. У мене є екселівська таблиця, в яку я записую дані з кожного тиражу.

До речі, деякі гравці в такий спосіб виводять середні числа за тираж і потім на основі цих даних формують свою комбінацію. А що ви робите з цим масивом даних?

У мене, скоріш за все, мікс математики та інтуїції. Коли дивишся на дані в таблиці, то помічаєш певні закономірності. У мене досить часто буває, що 4-5 чисел випадають «поруч». Тобто ставлю на «7», а випадає «8» чи «6». І таке досить часто трапляється.

Значить схема більш-менш працює?

Так.

Виграшну комбінацію в КЄНО таким же чином обирали?

З цим взагалі була дивна ситуація. В ту п’ятницю, коли відбувався розіграш, був День народження УНЛ. Тому я взяла комбінацію, яка випала у перший тираж КЄНО (11 квітня 2001 року Прим.). Другу ж комбінацію поставила на «Авто». Виграшною виявилась друга комбінація. А перша, в якій не вгадала жодної цифри, теж виграшна, бо принесла мені 20 грн (за правилами лотереї КЄНО за 0 вгаданих чисел, коли грають на 9 чи 10 номерів, гравець отримує 20 грн).

Граєте в систему? Підвищуєте ставку?

В КЄНО не використовую множники. В Лото Максиму інколи граю на 6 номерів, а в Супер Лото – на 7.

Допомагає система?

Інколи допомагає. Якщо вгадав декілька чисел, то це набагато цікавіше. Але я практикую «неповну систему»: наприклад, беру 20 чисел і вже з них складаю комбінацію. В результаті часто випадає 4 числа. В суботу, 24 липня, вгадала четвірку.

Кому відразу розповіли про свій виграш?

Усім. Я не приховую, що граю в лотерею, і не приховую, що виграю. Багато знайомих кажуть, що я  граю і нічого не виграю. Тому я навіть зацікавлена розповісти їм, щоб довести, що вони помиляються.

Є якісь прикмети щодо гри в лотерею?

Ні. Тільки хочу зазначити, що є такий момент, коли стоїш і думаєш над останнім числом – 42 чи 43? І ставиш на 43, а випадає 42. Я тоді зрозуміла, що як тільки починаєш сумніватись, то завжди приймаєш неправильне рішення. Треба повністю довірятись своїй інтуїції.

Було передчуття великого виграшу в той день?

Так. Перед тим як закреслювати числа в білеті, я їх виписую на чернетці. І зазвичай вона завжди при мені. Того ж дня чернетку з комбінаціями я віддала знайомому, бо йому потрібно було щось записати на папері, а на моєму ще була чиста сторінка. Коли ж після цього зайшла в ліфт, то зрозуміла, що в цих комбінаціях таки щось є.

Є якісь плани на цей виграш?

Поїдемо на море.

Що побажаєте нашим гравцям?

Головне не робити великий виграш метою свого життя. Як тільки з’являється залежність, то виграшу не буде. Звісно, гроші – це приємно, але це має бути другорядне. Як тільки ставиш гроші на перше місце, то ти їх не отримаєш. В лотереях цікавий сам процес гри.

Ми бажаємо всім грати відповідально і отримувати великі виграши.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *