Що таке везіння та як його притягнути?

Що таке везіння? Кожен гравець замислюється над цим, коли купує білети та коли дізнається результати. А й справді, одним щастить більше, ніж іншим. В чому причина удачливості, як притягнути везіння, як привернути удачу спробуємо дізнатися з нової статті.

7 кроків назустріч везінню

Що таке везіння та як його притягнути?

Везіння: огляд знань

Що таке везіння? Вікіпедія нам підказує, що удача або ж везіння – це певна подія, яка позитивно сприймається внаслідок випадкового збігу обставин. І за словами того ж джерела, виграш у лотерею і є якраз найяскравішим прикладом такого везіння.

Позаяк удача не залежить повністю від конкретних дій людини. Виникло багато символів та вірування, які начебто можуть притягнути щасливий випадок. Про символи, що притягують удачу, розповідали раніше. Прочитати і пригадати.

Також розповідали про способи привернути удачу та методи, якими користуються переможці. Подивитися.

Сьогодні ж продовжимо розмову про удачу та везіння. Але поговоримо про способи привернути удачу та про якості, які можна розвинути для привернення удачі.

Спостережливість

Переможець Олексій розповів, що у дитинстві він часто знаходив гроші, а потім якось не складалось. Ця думка зацікавила. Відкинемо містику та теорії змови й звернімося до раціонального.

Виявилося, що найбільше щось знаходять спостережливі люди. Якщо ви розпитаєте своїх знайомих, серед них будуть ті, яким завжди щось трапляється, і ті, які нічого не помічають. До чого це до везіння й лотереї?

Спостережливі люди звикли звертати увагу на дрібниці. Їх мозок, непомітно навіть для них самих, вибудовує причинно-наслідкові зв’язки. Вони частіше опиняються у потрібному місці в потрібний час.

Декілька порад для розвитку спостережливості:

  1. Звертайте увагу спочатку на деталі, а потім на предмет в цілому.
  2. Грайте в ігри по типу «Мемо». Вони є у паперових чи пластикових варіантах, а є у вигляді додатків у смартфоні. Згодяться також різні версії «Маджонг».
  3. Потренуйтесь у швидкочитанні або просто більше читайте.
  4. Почніть вести щоденник, записуючи усілякі дрібнички.

Тіште себе

Можливо найпростіший спосіб залучити удачу – жити в задоволення. Не заощаджуйте на собі. Люди часто у всьому відмовляють і в результаті не почуваються щасливими. Однак, як виявилося, удача частіше усміхається тим, хто вміє отримувати від життя насолоду. Важливо балувати себе та робити це регулярно.

Приймайте все з вдячністю

Якщо людині щось дають, то варто дякувати і радіти. Це також буде притягувати успіх і відповідно достаток у життя.

Робіть добро

Необхідно ділитися своїм успіхом. Наприклад, ви виграли в лотерею велику суму, варто поділиться своїм призом з нужденними, якщо у вас є така можливість. Можна віддати частину грошей на благодійність чи допомогти волонтерським організаціям. Варто пам’ятати, якщо людина готова ділитися добром, всесвіт примножуватиме це добро в його житті.

Найпростіший спосіб залучити удачу

Готовність до нового

У розповідях переможців нерідко лунають фрази, що перед виграшем вони зробили щось інакше. Купили білет в іншому місці, вибрали авто замість своїх чисел, спробували нарешті системну гру. Такі люди завжди напоготові.

До чого ж тут везіння. Річ у тім, що вони не упускають жодної можливості. Людина не готова до змін, навіть опинившись у потрібний час у потрібному місці, навіть не помітить цього.

Що можна зробити вже сьогодні:

  1. Піти на роботу або у магазин іншою дорогою.
  2. Зіграти у лотерею, в яку раніше не грали. Наприклад, спробувати виграти у швидкій лотереї Спадок Богів.
Как привлечь везение?

Запасний план

Серед бувалих гравців є одне непорушне правило: нізащо не грати на останні гроші. Зазвичай, це приносить тільки розчарування. Йдучи на великі справи чи та пак за великими грошима, краще мати додаткову стратегію, збереження на непередбачувані обставини чи можливість хоча б повернутися у відправну точку.

У лотереї більшість цих правил прописано у засадах Відповідальної гри:

  1. Ставтеся до лотереї як розваги, а не до способу заробітку.
  2. Не намагайтеся відігратися.
  3. Будьте готові до програшу.
  4. Не грайте у кредит (це ще гірше, ніж на останні кошти).
  5. Грайте у законні ігри. Краще спокушати удачу, а не закон.
як привернути удачу

Позитивне мислення

Про візуалізацію, віру в найкраще, всілякі аффірмації написана сила-силенна книг та різних матеріалів. Проте хочеться нагадати саме про тверезе позитивне мислення. Це означає, що ви критично оцінюєте загальний стан речей, не зациклюєтесь на програшах або життєвих невдачах, складаєте плани на майбутнє, виходячи з попереднього досвіду.

Як це може вплинути на гру:

  1. Купуйте білети у гарному настрої.
  2. Якщо хочете виграти джекпот Супер Лото – не пропускайте тиражі.
  3. Спробуйте гуртову гру (синдикат) у Лото Максима.
  4. Якщо хочете виграти 10 000 000 КЄНО, купуйте білет на 10 номерів і не забувайте збільшувати ставку удесятеро.

А ви вважаєте себе удачливою людиною?

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *