Як привабити удачу в лотереї: 5 перевірених порад від переможців лотерей

Виграш у лотерею – справа випадку. Переможці кажуть, що успіх у лотереї залежить від багатьох речей. Числа, термінал, сни, дрібниці, що трапляються навколо, крихке передчуття або впевненість у власній перемозі. Зібрали для вас фактори наближення джекпоту. Засновано на реальних випадках.

Як привабити удачу в лотереї. Поради переможців

Як залучити виграш у лотерею

Постійна гра

Відомий факт, з яким неможливо, сперечатися. Щоб виграти у лотерею – необхідно грати у цю саму лотерея. Звісно, трапляється, що хтось випадково купляє 1 білет і отримує відразу великий приз. Але це, радше, виняток, ніж правило. Більшість переможців, які приходять в офіс УНЛ отримувати виграш, грають постійно. А от методи та кількість білетів на один тираж у всіх різна. Об’єднує їх одне – регулярність.

Одні купують щоразу по 1 комбінації, другі визначають суму, в межах якої грають. У певних фінансових рамках добирають кількість ігрових варіантів чи роблять системну ставку. До речі, багато виграшів Лото Максими припадає саме на розгорнуті ставки.

 У Супер Лото розповсюджені багатотиражні білети.

Багатотиражний білет – це білет на кілька послідовних розіграшів.

Як це працює?

При покупці білетів числових лотерей УНЛ можна вибрати Кількість послідовних розіграшів, в яких братиме участь цей білет (Супер Лото, Лото Максима, Лото Трійка, максимум 6 розіграшів, Лото 6 із 36 – 10, КЕНО – 14.)

Вартість білета залежатиме від кількості розіграшів.


Як і у звичайному білеті, у багатотиражному передбачено можливість вибирати бажану кількість комбінацій, використовувати автокомбінації, грати в системну гру.

Завчасно, потурбувавшись про комбінації, ви можете спокійно поїхати на відпочинок або за місто.

Гра на виграні гроші

Мабуть, ви неодноразово чули вислів: «Гроші йдуть до грошей». А виграні кошти подвоюють значущість цього постулату. Гравці часто купують білети з виграшів. Це зручно, як на сайті УНЛ, так і наземних точках продажу.

Якщо граєте на сайті, виграші зараховуються на особистий рахунок УНЛ. Без додаткових комісій. Це особливо вигідно для невеликих виграшів. Ви можете не виводити гроші з балансу, а просто купувати нові  білети. Для цього потрібно зареєструватися на сайті. Всі комбінації будуть збережені в особистому кабінеті. Інструкції тут.

Щасливі лотерейні термінали

Щасливі лотерейні термінали

Продовжувати грати на виграні гроші можна і у наземних точках продажу. Після отримання призу не поспішайте усі класти до гаманця, а обов’язково купіть хоча б один білет.

До того ж, багато переможців намагаються грати в одному місці, яке вже раніше приносило їм удачу. До цього фактору безпосередньо має й продавець лотерейних білетів. Чи легка у нього/неї рука та привітна вдача. Тоді й сама покупка приносить задоволення, а виграші сприймаються як додатковий бонус.

Віра у власні сили

Тому, хто стукає, завжди відкриють.
Грайте з оптимізмом!
Грайте – пощастити може кожному.
Не полишайте надію та віру у перемогу.
Без білету – виграшу не буде.
Великі виграші не йдуть до тих, хто у них не вірить.
Грайте і ніколи не здавайтеся!
Вірте у перемогу та сподівайтеся на краще.

Це не випадкові фрази, а побажання переможців Супер Лото, КЄНО та Лото Максима. Грали і продовжують грати всі зовсім по різному, але об’єднує їх непохитна віра у виграш та бажання залучити удачу. Вони будують плани, а хтось уже навіть їх реалізував.

Успіх у лотереї

Удача навколо нас і всередині

Для того, щоб залучити виграш, переможці лотереї звертають увагу на дрібниці, що відбуваються навколо. Вони звикли помічати найменші ознаки удачі, щоб купити щасливий лотерейний білет у відповідний момент. Для одних це збіг певних обставин, для других – особливі сни, для третіх – числа, побачені мимохідь. Це збільшує впевненість у власних силах і підживлює бажання купити білет і виграти в лотерею.

Об’єднує переможців і те що вони грають у задоволення, не залежно від того, принесе білет виграш чи ні. Адже лотерея – це не тільки виграні гроші. Це обирання чисел, покупка білету, очікування тиражу і сам розіграш – магічне випадання кульок у лототроні.

Як бонус поділимося з вами 3 способами як залучити удачу та як привабити виграш у лотерею від Річарда Уайзмана, професора психології у Хартфордширському університеті.

Дослідник хотів з’ясувати, чи може людина стати щасливою, для цього він попросив групу людей виконувати 3 його вказівки. Після експерименту 80% піддослідних відзначили, що стали щасливішими і найголовніше щасливими, а успіх у лотереї любить таких..

3 способи залучити удачу:

Як привабити удачу

1. Думайте ширше

Важливо бути відкритим усьому новому, тоді ви матимете більше шансів витягнути щасливий лотерейний білет. Часто на шляху до своєї мети люди потрапляють у якісь шори й не бачать нічого крім мети, тож ви можете прогаяти перспективні можливості.

2. Ставтеся до життя позитивно

Негатив забирає життєві сили. Не варто зациклитися на поганому. Наприклад, замість того, щоб скаржитися на щось, подумайте, як це можна змінити.

3. Зробіть цього тижня те, чого ніколи раніше не робили

Побут і буденність можуть стомлювати. Намагайтеся урізноманітнити своє життя: спілкуйтеся з новими людьми, їжте нову смачну їжу, гуляйте в нових місцях, спробуйте щось нове, наприклад, спорт. Вихід із зони комфорту, це підвищує шанси зловити успіх за хвіст.

Вас також можуть зацікавити такі матеріали:

А ви вірите у свою удачу?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *