Купувала білети з цікавості, а раптом виграю, і це «раптом» сталося, – інтерв’ю з призеркою УНЛ, яка виграла перший Джекпот в «АТБ-Маркет»

У Дніпрі вперше зірвано Джекпот 400 000 грн миттєвої паперової лотереї  УНЛ, що продається у магазинах мережі супермаркетів «АТБ-Маркет».

Щасливий білет лотереї «Супервиграш 400 000»

Лотерейний білет державної скретч-лотереї УНЛ «Супервиграш 400 000» придбали у м. Дніпро у «АТБ-Маркет» за адресою вул.Сурсько-Литовська, 100.

Призерка стерла захисний скретч-шар з ігрового поля білета, й одне з ВИГРАШНИХ ЧИСЕЛ співпало з числом на ігровому полі (ВАШІ ЧИСЛА). Сума, вказана безпосередньо під цим числом, була 400 000 грн, це означає, що гравець зірвав Джекпот лотереї «Супервиграш 400 000».

Як виграти у миттєву лотерею в магазинах «АТБ»?

Переможниця пані Вікторія уже отримала свій виграш в офісі УНЛ і розказала свою історію перемоги, якою ми з радістю поділимось з вами.

Розкажіть про себе: скільки вам років, звідки ви, де працюєте?

Мене звати Вікторія, мені 41 рік, живу в Дніпрі та працюю оператором на АЗС.

Чи часто робите покупки у «АТБ» на вул. Сурсько-Литовська, 100?

Так, часто, майже щодня, адже я там недалеко живу. Мені подобається саме цей конкретний магазин «АТБ», він затишний.

Зручний для вас магазин з гарним асортиментом?

Так, все, що мені треба, є, навіть лотереї. Зручно, що поруч, важкі сумки не треба далеко носити.

Вперше купували паперову лотерею, чи часто випробовуєте лотерейну удачу?

Не вперше, у мене дома вже зібралось багато різних лотерей.

Вже давно граєте?

З того часу, як з’явились лотереї УНЛ в «АТБ», уже приблизно 2 місяці. Коли йду за покупками, одну лотерею з цікавості купую.

А як ви помітили, що в «АТБ» можна придбати лотереї?

Вони ж на касі продаються, це зручно, їх добре видно.

Ми в УНЛ разом з «АТБ» розмістили лотереї в найзручнішому місці – прикасовій зоні, щоб покупці бачили їх і не втрачали шанс виграти великі виграші, як і сталося з вами.

Саме так.

Як ви обирали ваш виграшний білет?

Кожного разу, коли я тягнула з диспенсера білет, то брала крайній, той, що лежить зверху, ніколи не перебирала, не обирала. Так і цього разу.

Чому обрали саме скретч-лотерею «Супервиграш 400 000», адже на касі представлено 4 лотереї УНЛ?

Інтуїтивно. Я не обирала лотерею за якоюсь ознакою, взяла ту, що була найближчою, я зовсім не задумувалась.

Нагадуємо, що в магазинах мережі супермаркетів «АТБ-Маркет» ви можете придбати такі миттєві лотереї:

Білети миттєвих скретч-лотерей можна придбати на касах усіх маркетів «АТБ» по всій Україні.

З якою ціллю ви взагалі купуєте лотереї?

З цікавості, адже білети такі гарні, кольорові стоять на касі. До того, як лотереї з’явились в «АТБ», я не купувала їх ніколи. Мене якось донька запитала: «А чому ти купуєш лотерею?» – я відповіла: «А раптом…». Ось бачите це «раптом» настало.

Чи вдавалось вам до Джекпоту у «Супервиграш 400 000» вигравати ще якісь грошові призи?

Понад 50 грн не вигравала.  І вважала це дуже великою удачею.

Коли купили лотерею, які очікування у вас були, можливо, передчували виграш?

Ні, все було буденно. Купила білет за 20 грн, думала виграю 30-50 грн. Мені подобається, що в «АТБ» можна об’єднати виграшні білети та отримати сертифікат на загальну суму. Так за 200 грн, наприклад, вже щось можна купити. Тобто, якщо у мене був виграш 30 грн, я не бігла його забирати, збирала кілька білетів і вже тоді отримувала свій сертифікат.

Як купити лотерейні білети, а також як отримати виграш в «АТБ-Маркет», детально розказано в одному з попередніх матеріалів у Блозі УНЛ.

Розкажіть, як стирали захисне покриття? Як дізналися про виграш?

У мене для цього окрема залізна гривня є, вона у мене на поличці лежить, ще стара та що велика, золотиста. Я завжди стираю дома, інколи у мене білети по 2-3 дні лежать, я забуваю, що купила білетик. Цього разу також так було: увечері згадала про білет.

Самі стирали чи в кругу родини?

Одна була. Я стерла захисне покриття,  бачу 400 грн, думаю, «ого, не може такого бути, губу розкатала», дотираю, а там 400 000 грн. Я досі не вірю.

Як плануєте витратити виграш?

Зараз я займаюсь лікуванням, тому частину виграшу потрачу на стоматологію, а далі побачимо, щось придумаю. Якщо чесно, я ще не задумувалась, як витратити, я досі не вірю, що виграла. Я ніколи нічого не отримувала просто так, всі гроші сама заробляла. А от так, щоб виграш і одразу його виплачують – складно осягнути. Гроші раптом взяли й з’явилися.

Гроші у вас раптом не з’явилися, ви ж зробили певні кроки: купили білет, навіть не один. Тож, ви отримали цілком заслужений виграш.

Це так, але у мене в голові поки це виглядає, так, що я потратила 20 грн, а на мене впало 400 000 грн.

Чи будете ще купувати лотереї?

Так. Я не вірю, що двічі може так пощастити. Але те, що зараз відбувається, дає надію – а раптом знову.

Якщо так, то рекомендуємо вам випробувати удачу, ще й числові лотереї УНЛ, де великі джекпоти. Супер Лото – понад 24 млн, КЄНО 15 млн, Лото Максима, зараз, станом на середину серпня 2024, уже майже 1,5 млн.

Спробую.

Що можете побажати любителям лотерей, які мріють виграти джекпот, як і ви?

Не задумуйтеся про суму, яку хочете виграти. Грайте з цікавості, «а раптом…». Якщо не зациклюватися «Я хочу, мені треба!», то, можливо, виграш прийде до вас.

Юлія Паламарчук

Про Юлія Паламарчук

Редактор блогу Української Національної Лотереї з 2022 року. До УНЛ довгий час працювала у сфері медіа, має досвід роботи з освітніми та юридичними платформами. В УНЛ відповідає за зв’язки з медіа та громадськістю, підготовку важливих лотерейних новин та матеріалів, які допоможуть розібратися в усіх тонкощах лотерейних стратегій. Також аналізує та оприлюднює результати усіх виграшів та веде комунікацію з переможцями, саме тому знає усі секрети лотерейних перемог з перших уст.

Переглянути всі матеріали від Юлія Паламарчук →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *