Я завжди намагаюсь останнім подати свої комбінації – призер в Супер Лото

Наш черговий призер – Олег, який виграв 97 010 гривень в Супер Лото. В суботу, 13 листопада, під час розіграшу №2150 він вгадав п’ять номерів.

Гравець придбав за 90 грн один білет на 6 комбінацій:

  • 20 29 33 35 44 49
  • 21 30 34 42 46 48
  • 02 23 27 45 47 51
  • 22 28 29 46 48 50
  • 07 16 25 33 38 51
  • 05 17 27 31 44 48

П’ята комбінація виявилась виграшною. Після отримання виграшу Олег розповів нам про свою гру в лотерею. Як виявилось, він гравець зі стажем. Прихильник методу – поставити якомога більше комбінацій на один тираж. І ще в нього є одна фішка: він завжди заповнює білети в останні хвилини перед тим, як система припиняє прийом комбінацій.

Призер Супер Лото, який вгадав 5 з 6

Олеже, як довго ви граєте в Супер Лото?

З самого початку створення Супер Лото. Десь з 2001 року.

То у вас вже 20-річний стаж гри. Вигравали якісь значні призи?

П’ятірку вгадую вже вдруге. В перший раз також був єдиним серед усіх учасників розіграшу гравцем, який вгадав п’ятірку, і тому приз був великим.

Можливо ще й в радянське Спортлото встигли пограти?

Звісно грав. І до створення Супер Лото грав в лотерею, яка тоді функціонувала в Україні. Якось виграв в неї великий приз, за який придбав собі перший комп’ютер (вони тоді тільки починали з’являтись у населення).

Як часто ви граєте в лотерею?

Раніше грав дуже часто, майже кожен тираж. Потім бачу, що виграшів немає, одні тільки витрати, тому вирішив робити перерви і оформляти комбінації час від часу. Коли бачу, що мої номери не випадають, пропускаю 3-4 тиражі, а вже на 5-й можу зіграти.

Коли відчуваю бажання зіграти в лотерею, тоді вже роблю ставку на свої щасливі числа.

До речі, ця тактика мені більше подобається. За останній рік четвірку вгадував декілька разів і зараз п’ятірку вгадав.

А на скільки комбінацій робите ставку?

Скажу тільки, що вартість всіх комбінацій становить близько 2000 гривень. Якщо не виграю великих призів, то десь 500 грн отримую назад малими виграшами. Власне й 13 листопада я витратив на усі білети цю суму. Один виявився виграшним і приніс мені 97 тисяч.

Тобто ви придбали на один тираж десь 20 білетів з 6 комбінаціями в кожному. А ви граєте в неповну систему, проводите математичні розрахунки?

Ні. Ставлю на те число, яке мені подобається в цей момент.

В принципі ви дієте правильно: краще поставити багато комбінацій на один тираж і грати раз в місяць, аніж грати кожного разу на меншу кількість білетів. Але в такому разі професійні гравці радять грати в неповну систему. В такому разі ви отримаєте максимум можливих виграшів, граючи на свої улюблені числа. Окрім цього на сайті УНЛ ще є така опція «Імпорт комбінацій», яка суттєво спрощує заповнення білетів.

Я бачив, що на сайті з’явився «Імпорт комбінацій», але ще не користувався.

Ви так цілеспрямовано йшли до виграшу в лотерею, що це можна сприймати як закономірність, а не випадок.

Так, я ще маю надію виграти джекпот.

В багатотиражку граєте?

Пробував грати, але мені не сподобалось. Боюсь пропустити той момент, коли вже білет закінчився і треба оформлювати новий.

До того ж мені в такому випадку треба було б витрачати більше грошей, адже треба грати на багато комбінацій кілька розіграшів поспіль.

Виграшний білет ви придбали через інтернет. Ви завжди граєте онлайн?

Зараз тільки через інтернет. Це зручно: сидиш вдома, в теплі, вибираєш комбінації, оплачуєш карткою і все. Я створив в своєму кабінеті на сайті УНЛ улюблені комбінації, щоб не витрачати багато часу на заповнення білетів, і ставлю на них.

Мені дуже подобається простота оформлення білетів через інтернет.

Ви заповнили свій виграшний білет 13 листопада буквально в останні хвилини – о 20:19. Це випадково, чи завжди так робите?

Я завжди так роблю. Дію за принципом – якщо встиг подати в систему свої білети, значить все буде добре. Якщо не встиг, значить не мій день.

Оформлюю білети десь з 20:00-20:20, тобто впритул. Хочу останнім з усіх гравців подати свої комбінації.

Наприклад, вчора хотів зіграти, але щось не вийшло. А як порівняв результати розіграшу зі своїми любимими цифрами, то подумав: добре, що не зіграв. Буду вже грати наступного разу.

А у вас 13 листопада було передчуття виграшу?

Я помітив, що коли вдома якісь негаразди, то в мене з’являється відчуття, що має бути виграш. Чомусь спрацьовує правило – не щастить в одному, поталанить в іншому.

Так ось в день розіграшу я так сильно посварився, що було відчуття, що має бути якийсь серйозний приз. Воно так і трапилось.

Комусь повідомляли про свій виграш?

Я нікому в родині не розповідаю про лотерею. На цей виграш придбаю деякі речі для дому, а на іншу суму продовжу грати, щоб виграти джекпот.

У мене є окрема виділена сума на карточці, на яку я граю. Якщо гроші там закінчуються, то я чекаю наступного місяця, щоб зіграти. Вважаю хворобою, коли люди не можуть зупинитись і грають на останні гроші.

Ще більше історій переможців Супер Лото: Два переможці Супер Лото: дві виграшні стратегії та правила успішної гри

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *