Майже весь свій виграш віддам ЗСУ – призер Супер Лото

У ці складні для всієї країни часи ми продовжуємо працювати та виплачувати виграші.

Днями до нас в офіс приїхав призер, який виграв 40 795 гривень у Супер Лото 7 травня, під час тиражу №2200. Він вгадав 5 чисел із 6.

Гравець придбав лотерейний білет в інтернеті, на сайті unl.ua вартістю 90 гривень та обрав 6 комбінацій, ось вони:

03 32 33 35 45 51

08 14 17 19 25 29

18 20 38 39 50 52

04 09 13 45 50 51

06 07 11 13 27 38

01 24 30 31 39 51

Друга комбінація виявилася виграшною. Гравцеві не вистачило однієї вгаданої цифри для того, щоб отримати джекпот. Однак, він абсолютно не засмучений, готовий далі грати і перемагати.

Дмитро з Броварів – так звати призера Супер Лото, поділився з нами своєю історією та планами на виграш.

Як давно граєте у лотереї Української Національної Лотереї?

Я почав грати ще наприкінці 90-х, спочатку купував паперові білети дуже довгий час. З настанням пандемії зрозумів, що в інтернеті зручніше та швидше, тому перейшов на онлайн-гру. Більше до паперових не повертався, хоч раніше їх дуже любив.

У які ігри граєте найчастіше?

Найпопулярніші числові лотереї: Супер Лото, КЄНО та Лото Максима – граю в кожну з них регулярно.

Чи вигравали раніше?

Я вигравав досить часто, але всі суми були до 5000 гривень і, переважно у КЄНО. Мені щастить у цій грі. Ось нещодавно виграв близько 5000 гривень, а днями – ще 1000 гривень. Усі ці гроші одразу отримав на сайті.

У Супер Лото вперше мені вдалося виграти велику суму.

Чи маєте ви свій щасливий рецепт виграшних комбінацій?

Найчастіше, це одні й ті самі числа, які я обираю. Я читав, що багато людей кілька років поспіль ставлять ті самі числа, а потім зривають джекпот. Я маю аналогічну стратегію.

Як плануєте витратити свій виграш?

З настанням війни я переглянув свій погляд на гру в лотерею. Купувати квитки менше не став, але виграші надсилаю на наші ЗСУ. Ось і з цього виграшу планую відправити 30 000 гривень на армію. Ми поспілкувалися із сином і він сказав «тато, треба». Тому, одноголосно вирішили витратити виграш так. На решту закрию дрібні побутові питання по дому.

Окрім виграшів, ми всією сім’єю і так регулярно відправляємо гроші на армію України.

Вважаю, якщо є можливість допомагати Збройним Силам  – це наразі першочергове завдання. Ми всі зацікавлені в тому, щоб швидше закінчилася війна і ми перемогли.

Дмитре, дякую за вашу позицію. Це дуже цінно. Що ви хочете побажати нашим гравцям?

Звісно ж, перемоги нашій країні. Вона обов’язково настане.

Вас також може зацікавити:

Два переможці Супер Лото: дві виграшні стратегії та правила успішної гри

Купив один білет після 20 років перерви та виграв, – історія переможця Супер Лото

Коментарі

  1. Так а что с Джекпотом в Суперлото? До войны он был под 16 миллионов. Потом тупо исчез. Ваши операторы говорили, что вскорее он будет восстановлень и тишина….. Короче тихонечко замаюсили….это крайне непорядочно….

    1. Вітаємо, пане Віктор!

      У зв’язку з військовим станом та обмеженими фізичними можливостями проведення розіграшів лотерей, джекпот було зменшено до того рівня, який УНЛ може забезпечити гарантовану виплату переможцю.
      Щойно закінчиться військовий стан джекпот буде збільшено до довоєнного рівня.

  2. Я також грав через інтернет. Після початку війни не грав. От недавно вирішив знову почати грати. Але офіційний сайт УНЛ запрошує в мене верефікацію. Тобто вказати свої паспортні дані, адресу місця проживання, ідентифікаційний код і т. д.
    Думаю що це протизаконно і відбиває всяку охоту грати.

    1. Доброго дня, Володимир.

      Верифікація – це стандартна практика роботи лотерейних операторів в Європі. Нам необхідно підтвердження того, що Вам виповнилося 18 років згідно з чинним законодавством. Крім цього, повна верифікація передбачається законодавством України.

      У майбутньому без верифікації робити ставки буде неможливо.
      Ми всім радимо, пройти повну верифікацію для того, що б не було проблем при отриманні великого призу (30 000 грн і більше), при отриманні такого призу потрібна ідентифікація особистості для цілей фінансового моніторингу з підтвердженням документів, місце проживання та ідентифікаційний коду.

      Пройшовши верифікацію, у будь-який зручний для Вас час, Вам не доведеться витрачати додаткові зусилля що б купити лотерейний білет.

      У разі виникнення складнощів при проходжені верифікації звертайтеся до нас будь-яким зручним засобом (чат, електрона пошта, телефон), і ми завжди допоможемо Вам.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *