Як виграти 50 000 гривень у КЄНО: переможці розкривають секрети.

Найчастіший великий виграш у КЄНО – 50 000 гривень. Майже кожного тижня один або декілька щасливчиків стають власниками кругленької суми. У чому секрет їх успіху, читайте далі.

Особливості ставки КЄНО.

50 000 гривень у КЄНО можна виграти, якщо обрати у білеті 10 номерів для гри. Без множника «10» необхідно вгадати 9 чисел. Та якщо ви наважилися помножити свою ставку у 10 разів, навіть 8 вгаданих чисел принесуть вам приємну суму в 50 000 гривень.

Шанси на виграш.

Зверніть увагу, як стрімко зростають шанси на отримання пів сотні. 1 : 1 163 381 проти 1 : 7 384 за 8 вгаданих з 10 з множником. Цей секрет, вірніше можливість, на повну використовують досвідчені гравці й з легкість перетворюють 5 на 50 тисяч гривень.

Неважливо постійно ви граєте чи зрідка, раніше вигравали щось або ж ні, користуєтесь підтримкою близьких чи граєте таємничо, КЄНО винагородить вас за старанність і примножить ваші успіхи згідно з вашим вибором.

Інтерв’ю Святослава з Києва.

Святослав з Києва виграв 50 000 гривень у тиражі КЄНО 6976, що відбувся 16 травня. Він мріє про 10 000 000 гривень, тому завжди обирає 10 номерів і помножує ставку на 10. Білети купує лише в онлайні. Це зручно. Грає у мережі з 2016 року.

Таємне захоплення лотереєю.

Святослав працює держслужбовцем, то ж своє захоплення лотереєю не афішує. Окрім КЄНО купує білети Супер Лото. Намагається не пропустити жодного тиражу, щоб позмагатися за найбільший джекпот України.

У чоловіка є дружина та троє дітей, але вони ще не знають про виграш, який стане для них чудовим сюрпризом.

Іншим гравцям Святослав бажає вдачі та впевненості у собі!

Фортуна посміхається сміливим: інтерв’ю Діана з Одеси.

1 червня Діана з Одеси виграла 50 000 гривень у 6992 тиражі КЄНО таким самим способом. Вона купила два білети на 10 номерів. Обидві комбінації помножила на 10. Одне з полів збіглося з вибором лототрона одразу на 8 чисел. Нагадаємо, без множника виграш одеситки склав би скромні 5 000 гривень. Але Діана, як і попередній переможець, націлена на 10 000 000 гривень, тому завжди позначає 10 номерів і позначку «10» у рядку множників.

Переможниця – професійна художниця. Пише картини у стилі імпресіонізм. Має цікаве хобі – вигравати у різних конкурсах та лотереях. Здивовані? Читайте далі.

Попередні перемоги.

Минулого року, коли компанія УНЛ тільки запустила новий сайт, проходила акція для нових гравців. Умови були прості – зареєструвати особистий кабінет та купити лотереї одним платежем від 100 гривень. Як ви здогадалися, для мисливців за 10 000 000 мільйонами це не становить проблему. Адже, щоб за них позмагатися, потрібно придбати білет за 100 гривень, що Діана того разу і зробила.

4 травня 2019 року Random обрав саме її. Тож Діана стала щасливою власницею електросамоката. Цілий рік вона вигравала лише незначні призи. Але 1 червня Фортуна обернулася обличчям знову вже у вигляді 50 000 гривень.

Під час бесіди Діана також розповіла, що також вигравала автомобіль в акції одного з українських мобільних операторів. Звісно, ми не могли не поцікавитися секретом її успіху.

Секрети успіху.

Одеситка завжди вірить у свою перемогу. У цьому її завжди підтримує чоловік, а діти щиро вітають маму. Також Діана намагається щоразу збільшувати свої шанси, купуючи декілька білетів на гру. А ще вона не журиться у разі програшу. Знає, що все найкраще попереду.

Іншим гравцям Діана бажає наснаги і гарного настрою!

Коментарі

  1. Я хоть и играю с 2002
    года, но с современными технологиями расставить цифры в таком порядке чтоб билет был с минимальными выигрышами не проблема.Иногда складывается мнение что их просто выключают а срок может быть от 3 месяцев и до двух лет.Но каждый верит что лучше потратить 10гривен на кусочек мечты ,чем на пачку сигарет,вот так и живёт лоторея за мечты людей.

    1. Добрый день! Выбор лототрона – просчитать или предвидеть невозможно. Шарики, которые выпадают, дело случая. Чтоб убедиться, что все шары принимают участие в розыгрыше, можно поучаствовать в работе тиражной комиссии и увидеть весь процесс.

    2. Вы абсолютно правы!
      Используя соверменные технологии, очень запросто можно рассчитать билеты, которые будут выигрывать по 500-1000гривен за тираж.
      Мои друзья так и делают. Современные технологии – это сила!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *