Усе можливо тому, хто вірує: інтерв’ю переможця Супер Лото з Тернополя.

Роман виграв 110 361 гривню в улюблену лотерею більшості українців – Супер Лото. У другій половині липня він отримав свій виграш в центральному офісі Української Національної Лотереї та поділився секретами свого успіху.

Стратегія гри та життя.

Роман – керівник фермерського господарства на Тернопільщині. Він спеціалізується на вирощуванні рідкісних рослин – розторопша, канарник, різнокольорова кукурудза, японська квасоля. Переважну більшість продукції відправляє на експорт. Щоб досягати успіху, чоловікові доводиться ретельно вивчати ринок і свої можливості. Він регулярно аналізує витрати, доцільність культивації того чи іншого виду, розподілення власного часу та ресурсів. Роман щоденно враховує десятки й сотні факторів, постійно планує, вчиться й удосконалюється. Ці ж риси переніс і на гру.

Особливості перемоги у Супер Лото

Чоловік почав грати у 2006 році, але тоді білети покупав лише зрідка, тому й особливих успіхів не мав. Серйозне захоплення лотереєю сталося років 5 тому. Грає, як в особистому кабінеті, так і у роздрібних точках продажу. Останнім часом переважає онлайн гра. Комбінації також відмічає по-різному. 80% – авто і лише 20% – власні числа. Серед авто – трапляються нові і старі поєднання. Як це, читайте уважно далі.

Виграші Супер Лото.

Роман часто вгадує по 4 номери. А от «п’ятірку» ловить лише вдруге. Перший раз це сталося наприкінці грудня 2018 року. Призерів тоді було 5, тому виграш склав скромні 22 658 гривень.  Липневий виграш цього року став одноосібним і приніс 110 361 гривню.

Щасливий білет чоловік придбав вранці 2 липня:

11 15 22 24 25 46.

Лототрон обрав досить дивну комбінацію у 2008 розіграші від 4 липня: 15 22 24 25 28 46.

Цікаво, що одразу 4 числа знаходяться у межах третього десятка.

Секрет частих виграшів Супер Лото.

Роман аналізує комбінації минулих тиражів. Він зберігає білети, які вже купляв раніше, і перевіряє поєднання на «виграшність». Зробити це просто на офіційному сайті УНЛ.

Нижче під формою перевірки розташоване табло з номерами Супер Лото. Тут можна обрати від 1 до 12 чисел та натиснути «Проаналізувати комбінацію». Система покаже усі тиражі та суми виграшів, в яких фігурували обрані номери.

Роман каже: «чим вища загальна сума виграшів поєднання, тим вищі шанси потрапити знову у ціль».

Цікавий випадок:

Одного разу переможець знайшов свій білет Супер Лото за 2006 рік. І запустив комбінацію з того старого білета повторно. Вона принесла йому збіг на 4 номери у новому розіграші.

Розподілення виграних коштів.

За прикладом американського мільярдера Роман ділить виграш на 3 частини: Богові (або ж на благодійність), в бізнес і на власні потреби. Найчастіше допомагає сиротам та вдовицям місцевої громади. Щодо власних потреб – цього разу купить доньці новенький сучасний велосипед.

Порада для гравців.

Виграє той, хто вірить і не забуває купувати білети. Немає неможливого. Головне – докладати зусилля і не відступати. За словами Романа, це стосується не тільки лотереї, а всього життя: «Випадковостей не буває. Не можна сподіватися на інший результат, роблячи одні й ті самі дії. Хочете іншого результату – змініть стратегію, спробуйте щось інше».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *