Мартінгейл: як виграти у швидких лотереях.

Кожен гравець лотереї мріє про постійні виграші, або хоча в про перекриття програшу у фіналі. Тобто виграти трохи більше грошей, ніж витратили на гру. Мартінгейл – стратегія, при якій начебто можна залишитися при своїх та навіть збільшити кровні. У статті розглянемо переваги та недоліки методу, а також можливість застосування на швидких тиражах на кшталт міні Кєно або Бабл Бол

Як не програти в азартній грі.

Мартінгейл – метод керування ставками в будь-якій азартній грі. В основі стратегії – теорія ймовірності. Суть методики полягає в тому, щоб завжди ставити на одне й те саме, збільшуючи удвічі ставку після кожного програшу.

Цей метод вперше було застосовано у казино для гри у класичну рулетку. Гравець обирав один варіант для ставки і неухильно йому слідував. Наприклад, постійно ставив на червоне.

Щоб стратегія спрацювала, потрібен збіг декількох умов:

  • Очікуваний виграш повинен бути удвічі більшим за вашу ставку;
  • Висока ймовірність виграшу: 1 : 2;
  • Розіграші з малим проміжком у часі;
  • Достатня кількість грошей у запасі, які не шкода витратити.

Недоліки Мартінгейл.

Звісно, ця стратегія не гарантує великих виграшів. Якщо ви хочете поцілити у джекпот Супер Лото, то варто спробувати щось інше або просто купити білет для початку.

 Як уже зазначалось вище, система добре працює тільки в умовах невеликого вибору та рівних шансах на виграш обох варіантів. Щось на кшталт «герб чи копійка». Але навіть у такому обмеженому варіанті вам може 10 разів підряд випасти герб, може навпіл або будь-яким інакшим чином. Тобто система не гарантує перемоги найближчим часом.

Бажана перемога може наступити через 5, 10 або ж через 20 ходів (тиражів). Тобто варіантів всього 2, але не вірно вважати, що вони випадають раз через раз.

Основні недоліки мартінгейл окреслюються наступними пунктами:

  1. Стратегія може потребувати значних фінансових затрат, багато часу та постійної уваги. Ланцюжок тиражів переривати не можна.
  2. В основі стратегії – бажання відігратися, що чинить негативний вплив на емоційно вразливих гравців.
  3. У результаті виграшу гравець, зазвичай, опиняється у невеликому плюсі.

Та попри це, Мартінгейл з успіхом можна застосувати у швидких тиражах. Далі розкажемо декілька секретів.

Мартінгейл для гри у Бабл Бол.

Бабл Бол – яскрава швидка гра з тиражами щоп’ять хвилин та ставками від 50 копійок. Поле гри містить 36 стільників чорного та червоного кольорів, розташованих у 3 ряди, та окремо нуль. Щоб виграти, необхідно вгадати парність, числа, групу, ряд або ж точне число. Для кожного варіанту свої ймовірності виграшу, які детально розписані на сторінці гри.

Зараз розглянемо лише варіанти з найвищими шансами виграшу 1:2, точніше 1: 2,06 з урахуванням Зеро, тобто «0».

Послідовність застосування стратегії:

  1. Обираємо один варіант гри, якого будемо неухильно дотримуватися: Чорне або червоне. Парне чи непарне. Половина чисел від 1 до 18 або від 19 до 36.
  2. Робимо мінімальну ставку в 0,50 копійок. У разі виграшу ваш приз складе 1 гривню.
  3. Якщо програли – у наступному тиражі робите ставку розміром в 1 гривню. Тобто ваші витрати на гру становитимуть 1,50 гривень, а виграш 2 гривні. Ви у плюсі так само на 50 копійок.
  4. У разі програшу наступний крок – 2 гривні. Загальні витрати – 3,50 – виграш 4 гривні.

Після тренування на найменшій ставці та першого виграшу потренуйтесь починати з більших ставок, тоді і виграш буде більший. Тобто у разі виграшу за мартінгейл, ви повернете всі витрачені гроші на гру та додатково вартість першої ставки. Чим вона більша, тим більший виграш. Але будьте уважні. Максимальна ставка у Бабл Бол – 5000 гривень. Робіть першу крок з можливістю його збільшувати хоча б декілька разів.

Ускладнений мартінгейл для гри у Бабл Бол.

Щоб суттєво збільшити виграш у лотерею обирайте варіанти з ймовірністю виграшу 1:3,06. Можливість виграшу трохи нижча, та сам виграш можна отримати більший.

  1. Робимо мінімальну ставку 0,50 копійок на ряд чи дюжину чисел. у разі виграшу приз складе 1,50. Ви у виграші на 1 гривню.
  2. Якщо програли, повторюємо хід зі ставкою у 1 грн. Виграш 3 гривні, загальні витрати 1,50, що дають 1,50 плюса.
  3. Якщо програли – ставка 2 гривні. Виграш 6 гривень. Витрати 3,50, плюс 2,50 гривні.
  4. Якщо програли – ставка 4 гривні, виграш 12. Витрати 7,50, ви у плюсі на 4,50 грн.

З кожним програшем і збільшенням ставки можливий виграш буде зростати, на відміну від попереднього варіанту, в якому безпосередній виграш за вирахунком витрат становить лише вартість першої ставки.

Як убезпечити себе та свої гроші при використанні стратегії мартінгейл.

  1. Завчасно визначте максимальну суму, яку можете витратити на гру.
  2. Сприймайте саму гру і стратегію мартінгейл як розвагу, а не спосіб заробітку грошей.
  3. Майте гарний настрій та вільний час для застосування стратегії.

Бажаємо усім вдалої гри та великих виграшів!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *