Я максималіст – або все, або нічого, – призер КЄНО, який грає на максимальній ставці

Минулого тижня в офісі УНЛ виплатили лотерейний виграш гравцю в КЄНО Олександру, який виграв 50 200 гривень. Він ще 16 листопада придбав за 1400 грн лотерейний білет: підвищена в 10 раз ставка + 14 послідовних розіграшів. 20 листопада він вгадав 8 з 10. В такому випадку базовий виграш складає 5 000 грн, але завдяки максимально підвищеній ставці приз збільшився в 10 раз.

Призер Олександр розповів, чому він грає саме на 10 номерів та поділився досвідом гри в закордонних лотереях.

Як виграти в лотерею КЄНО

Олександре, в інформації про ваш лотерейний виграш вказано, що ви заповнили комбінацію по максимуму: помножили на 10 і на 14 розіграшів. Завжди так граєте?

Я вже десь років 10 граю в лотерею. В мене це хобі. Навесні цього року вгадав 8 з 10, але оскільки ставка була підвищена лише в 5 разів, тому отримав 25 000 грн. Після цього вже вирішив множити ставку на 10, навіщо розмінюватися на дрібниці.

Досить часто середні та великі призи виграють в КЄНО, коли грають на 6 номерів. Вгадавши усі шість чисел, можна отримати 10 000 грн.

Я це теж помітив, але не грав на шість чисел. Бачив, що і 8 з 8 люди вигравали. В цьому випадку лотерейний виграш хороший, питань немає. Але хочеться грати по максимуму. Якщо ставиш 100 гривень, то вже кортить виграти не 125 000 грн (приз за вгадані 8 з 8 номерів – Прим.), а зірвати джекпот. До того ж його вже давно не вигравали. 

КЄНО вважається лотереєю для любителів математичних розрахунків. Чи вважаєте ви себе таким?

Я фізик за освітою.

А як визначаєте комбінацію?

«Тьотя інтуїція» допомагає.

У вашій виграшній комбінації немає жодного номера з блоку в 40 чисел – від 34 до 73. Ви не зазначаєте номери так, щоб були з кожної десятки?

Ні, такого не буває. А щодо зазначених номерів, то мені так захотілось і я закреслив саме їх. Взагалі є таке прислів’я – «В кожній випадковості є закономірність».

А як часто ви граєте і на скільки розіграшів ставите?

Граю постійно в лотерею, а щодо кількості послідовних розіграшів, то зазвичай комбінацію ставлю на 7 або 14 днів. Інколи – на 3 дні.

Виграшний білет ви придбали за 1400 грн. Чи не забагато витрачаєте?

Як би й не малі гроші, особливо як для військового пенсіонера, але в наш час це 1-2 рази зайти в супермаркет. До того ж в підсумку залишаюсь в плюсі.

Один мій знайомий якось каже: «Оце б зірвати джекпот». Я йому відповідаю: «Питань немає, зривай. Але ти хоча б пробував зіграти?» Він каже, що ні. Ну хоча б білет треба купувати!

Ви граєте в інші лотереї? Вдається отримувати великі лотерейні виграші?

Граю в Лото Максима. Цього року декілька «четвірок» вгадував, джекпот в цю лотерею ще не зривав.

До речі, в цій лотереї досить часто вгадують 4 з 5 номерів, а джекпот вже чотири рази зривали цього року. Чим саме вам подобається ця лотерея?

Я досить часто граю в Лото Максима в «АВТО». Власне «четвірки» цього року були вгадані саме в такий спосіб. Цим Лото Максима мені й подобається, що не треба особливо задумуватись над розрахунками комбінацій.

А ось в КЄНО я вже сам зазначаю числа. Пробував грати в «АВТО», але призи, як на мене, були несерйозними.

В Супер Лото пробували грати?

Звісно, я граю в три лотереї УНЛ. В Супер Лото вгадував декілька 4 з 6, а щодо «п’ятірок» не можу пригадати.

Але мені більше подобається КЄНО. Хоча джекпот в Лото Максима реальніше виграти, але мені більше подобається, коли не легко зірвати джекпот. Я щось не можу пригадати, щоб хтось в КЄНО вигравав 10 мільйонів. Тому мені й цікаво грати в цю лотерею. От людина зірвала джекпот в Супер Лото в розмірі 33 мільйони – молодець, отримав найбільший виграш в лотерею. Я ж хочу зірвати 10-мільйонний джекпот в КЄНО.

Ви тільки через інтернет граєте?

Так, це ж дуже зручно. Особливо, якщо десь на відпочинку. Я граю навіть в парочку закордонних лотерей. Але там дорого коштують білети ($22-25), тому граю лише раз в місяць. Багато виграти не вдалось – лише $500.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *