Лото Бліц: швидкі виграші кожного дня.

Ви часто запитуєте: де можна спробувати та потренуватися. Перевірити нову ідею чи поєднання чисел, яке щойно побачили. Тираж Супер Лото чекати декілька днів, інші числові тиражні лотереї – щоденні. Розіграші Лото Максима, КЄНО та Лото Трійка проходять о 21.00 кожного дня. Та буває й це занадто довго. Адже кортить одразу все спробувати та витратити зовсім небагато.

Швидка тиражна лотерея Лото Бліц стане чудовим вибором. У чому її суть.

Як грати у Лото Бліц?

Це числова лотерея, що нагадує мініверсію КЄНО. Поле Лото Бліц складається з 20 відміток – від 1 до 20. Для гри обирають від 2 до 10 номерів та отримують виграш за вгадані номери.

Розіграші відбуваються що 5 хвилин без перерв та вихідних.

Тут немає фізичного лототрона та паперових білетів. Усе проходить в онлайн, але з чітким дотриманням правил та чинного законодавства. Генератор випадкових чисел кожен раз обирає 10 номерів. Ви виграли, якщо частина ваших чисел збіглася з вибором віртуального лототрона.

Як багато можна виграти у Лото Бліц?

Номінал базової ставки у Лото Бліц становить всього 50 копійок. За пів гривні ви можете обрати будь-яку кількість номерів у діапазоні від 2 до 10 й отримати за збіги базовий виграш згідно з табличкою.

Як і в класичному КЄНО, ставку Лото Бліц можна збільшувати у визначену кількість разів. Тобто ви самі регулюєте витрати та можливість виграшу. Доступні множники 2, 4, 10, 20, 40, 100 і 200. А значить максимальний виграш досягне 1 242 236 гривень. Приємна сума, яка одразу зробить вас мільйонером.

Переваги Лото Бліц.

Швидкі тиражні лотереї – новий тренд у країнах Європи та Америки. Це й не дивно, Лото Бліц має ряд переваг, які сприяють росту популярності.

  1. Розіграші кожні 5 хвилин без перерви не дадуть занудьгувати будь-де. Достатньо телефону (планшету чи ноутбуку) та інтернету.
  2. Можливість випробувати нові теорії, «розпробувати» лотереї завдяки низькій вартості та швидким результатам.
  3. Підвищений призовий фонд (до 80%).
  4. Високі ймовірності виграшу. Середня 1 : 6.38.
  5. Безліч варіантів гри у межах однієї лотереї. Ви самостійно обираєте кількість номерів та суму ставки.
  6. Зрозумілі правила. Немає загадкових бонусів, що стоять на заваді головного призу.
  7. Доступність гри. Ціна ставки стартує з 50 копійок.
  8. Інтуїтивно зрозумілий інтерфейс.

З чого почати виграші у Лото Бліц?

Увійдіть у свій чинний кабінет на сайті УНЛ чи зареєструйтеся, якщо досі не зробили цього. Завчасно поповніть рахунок. На нашому ютуб-каналі можна переглянути детальні інструкції з приводу створення та поповнення особистого кабінету.

На головній сторінці сайту знайдіть табло зі Швидкими лотереями Бліц Лото або одразу переходьте за посиланням Лото Бліц.

Обирайте ставку, номери та тисніть «грати». Протягом 5 хвилин дізнайтеся результат.

Пишіть у коментарях, скільки вдалося виграти? Сподобалася гра?

Коментарі

        1. Вітаємо, пані Маша. Дякуємо за ваш відгук про нашу гру! Ми завжди намагаємося створювати якісні і захоплюючі ігрові враження для наших гравців.

    1. Вітаємо!

      Дякуємо за ваш інтерес до наших ігор! Ми раді, що ви хочете грати. У нас є багато захоплюючих ігор, які чекають на вас.
      Щоб почати грати, перейдіть на наш веб-сайт або у додатку та зареєструйтесь в якості гравця. Після цього ви зможете обрати бажану гру та насолоджуватись грою.
      Якщо у вас виникнуть будь-які питання або потрібна додаткова допомога, звертайтеся до нашої команди підтримки. Ми готові допомогти вам у будь-який час.

      Бажаємо вам вдалих ігор та приємного досвіду!

        1. Вітаємо Тамара! Дякуємо за ваш інтерес до наших ігор. Перейдіть, будь ласка, за посиланнями: https://unl.ua/uk/blitz
          https://unl.ua/uk/blitz_inst
          та випробуйте власну вдачу.Якщо у вас виникнуть будь-які додаткові питання або потреба в додатковій допомозі, звертайтесь до нашої служби підтримки. Ми завжди готові допомогти вам.
          Бажаємо вам успіху та приємних моментів під час гри!

    1. Вітаємо, пані Дарина! Дякуємо вам за ваш інтерес до нашої лотереї! Ми раді бачити вашу бажання грати і отримувати задоволення від нашої гри.

      У нашій лотереї ви знайдете багато захоплюючих ігор. Наші розіграші проводяться регулярно, і ми гарантуємо чесність та прозорість процесу гри.

      Щоб почати грати, вам потрібно створити обліковий запис на нашому сайті. Після реєстрації ви зможете обрати гру, яка вам сподобається.
      Якщо у вас виникнуть будь-які питання або потреба в додатковій допомозі, не соромтеся звертатися до нашої служби підтримки. Ми завжди готові допомогти вам.

      Бажаємо вам вдалих ігор та приємних виграшів!

    1. Вітаємо, пані Марія! Дякуємо за Ваш вибір. Лотереї Бліц лото – це нові унікальні числові лотереї зі швидкими тиражами, які відбуваються безперервно кожного дня 24/7.Цій лотереї віддають перевагу люди, які цінують свій час та бажають спробувати удачу в більш технологічних іграх. Вони чудово підходять тим, хто бажає насолодитись простими та доступними іграми з яскравим та нестандартним оформленням без обмежень у часі.
      Для початку Вам необхідно зареєструватись на нашому сайті. Після реєстрації поповнити рахунок особистого кабінету та обрати гру яка Вам найбільше до вподоби. У разі виникнення додаткових питань, будь ласка, звертайтеся.

    1. Вітаємо,Лідія.

      Виграш залежить від Вашої особистої удачі та шансів на виграш, а також від способу гри.
      Особиста удача – це річ індивідуальна й вона може Вам принести багатомільйонний приз навіть із однієї ставки.

      Шанси на виграш залежать від конкретної лотереї та кількості придбаних Вами білетів. Інформація про шанси виграти певну суму призу вказується на сторінці «Правила» кожної з лотерей.

      Грайте та вигравайте, хай щастить!

    1. Вітаємо пані Олена. Виграш в лотерею – це річ індивідуальна та залежить винятково від везіння в певний час.

      Нижче декілька порад як збільшити свою вдачу та шанс виграти.

      Грайте як переможці!

      1. Вірте у свою перемогу – колись удача неодмінно завітає;
      2. Будьте пильними – помічайте щасливі числа та знаки долі навкруги;
      3. Дійте швидко – не відкладайте на потім покупку білета;
      4. Будьте у курсі новин – не пропускайте додаткових акцій та приємних розіграшів;
      5. Не обмежуйтесь однією комбінацією – використовуйте різні варіанти.

      Дізнайтесь про таємні стратегії виграшу у нашому блозі https://blog.unl.ua/archives/category/lifehacks-ua/

    1. Вітаємо, пане Олександре! Дякуємо за ваш інтерес до наших ігор. Перейдіть, будь ласка, за посиланнями: https://unl.ua/uk/blitz
      https://unl.ua/uk/blitz_inst
      та випробуйте власну вдачу.Якщо у вас виникнуть будь-які додаткові питання або потреба в додатковій допомозі, звертайтесь до нашої служби підтримки. Ми завжди готові допомогти вам.
      Бажаємо вам успіху та приємних моментів під час гри!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *