Чому варто грати у лотерею: 7 неочевидних причин.

Лотерея – це приємна розвага. На цьому можна було б закінчити. Але знаємо декілька неочевидних переваг, якими залюбки ділимося з вами.

1. Можна по-справжньому розбагатіти.

Це цілком реально. Багато людей в Україні і по всьому світу змінили своє життя завдяки виграшам у лотерею. Навіть невеликий приз у 50 000 гривень може бут поштовхом до чогось кращого.

Наші переможці витрачають невеликі суми на погашення боргів, подорожі, лікування, поліпшення побуту, на кшталт ремонту машини чи встановлення бойлера, просто витрачають на себе та подарунки.

2. Лотерея тренує мозок.

Таке ствердження працює у випадку, якщо ви обираєте номери самостійно за допомогою різноманітних стратегій. Вчені США виявили, що дії з числами сприяють психологічному здоров’ю та досягнення цілей. Можна узагальнити, що математика допомагає нам стати щасливішими.

Дослідження, опубліковані в журналі «Клінічна психологія», виявили цікаві залежності. Під час розв’язання задач включаються частини мозку, які відповідальні за емоційне регулювання.

3. Лотерея допомагає самоорганізуватися.

Частково цей пункт перегукується із попереднім. Купуючи білети, ви складаєте плани, мрієте про майбутнє. Кожного разу, розраховуючи номери статистично, добираючи послідовності чисел згідно з певною стратегією, ви плануєте, організовуєтесь, розподіляєте час.

Регулярне планування сприяє професійним досягненням, підкоренню нових вершин.

4. Лотерея навчає поводитися з грошима.

Численні поради виголошують: не грайте на останні гроші, виділяйте на лотерею певну суму щотижня або щомісяця, кому як зручніше. Виокремлюючи частину прибутку на гру, ви оцінюєте свої витрати. До речі, такий шлях може допомогти побачити недоречні статті у домашньому бюджеті й ефективніше спланувати його.

5. Лотерея зближує з однодумцями.

Спільноти у соцмережах збирають людей зі схожими вподобаннями. Там гравці не тільки діляться лайфхаками, враженнями від тиражу чи нових лотерей, а й об’єднуються в синдикат для спільної гри. Гравці складають разом не тільки гроші, щоб купити більшу кількість білетів, а й зусилля. Спільно добирають номери, ухвалюють стратегію та ділять виграш.

6. Лотерея спонукає жити відповідально.

УНЛ дотримується засад Відповідальної гри і постійно нагадує про це гравцям. На офіційному сайті є спеціальний розділ з тестами, які допомагають вчасно помітити залежність у себе чи своїх близьких, прописані поради для дитячого контролю, зазначені контакти регіональних центрів, куди можна звернутися по допомогу.

7. Лотерея сприяє розбудові соціальних проєктів.

Понад 82 мільйони гривень податків сплатила УНЛ лише за 2020 рік. Ці гроші перераховано у бюджети різних рівнів. Кожен придбаний білет та виграш – це підтримка медицини та освіти, культурних осередків, розбудова доріг та реалізація соціальних програм.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *