Як розрахувати виграшну комбінацію в лотереї

Гра онлайн – найкращий спосіб на час карантину перевірити нові методи та стратегії. Багато хто чув про ефективність ставки на одні й ті ж номери. У новинах неодноразово розказували про таких переможців. Чоловік з Канади виграв декілька сотень доларів. Жінка з Австралії зірвала великий джекпот місцевої лотереї. Як виграти у лотерею, як знайти ці щасливі номери? Про це й читайте у нашій статті.

як розрахувати виграшні числа в лотереї.

Як обрати числа для гри в лотерею, щоб виграти

6 способів її знайти постійну комбінацію для виграшу у лотерею

Особливості використання однієї комбінації

У стратегії є переваги та недоліки:

  1. Не потрібно кожен раз вигадувати номери лотереї. Один раз вивчіть наші поради та можете використовувати їх у грі постійно.
  2. Можна купити багатотиражний білет і не витрачати гроші щоразу.
  3. Легко перевіряти картку, адже всі числа ви знаєте напам’ять.
  4. Важливо не пропускати розіграші.

Для ефективної гри, потрапляння у виграшні номери та для того, щоб підвищити шанси на перемогу ми пропонуємо поєднувати кілька методів. 1 білет купувати з постійною комбінацією чисел. А в інші лотерейні білети випробовувати різноманітні стратегії чи довіряти вибір штучному інтелекту.

Далі поговоримо детальніше про те, як розрахувати виграшні номери в лотереї.

6 способів як вибрати числа в лотереї

1. Індивідуальні щасливі числа

Це найпопулярніший спосіб вибору щасливих чисел. Для того, щоб виграти в лотерею гравці вписують дні народження близьких людей, дати весілля, переїзду та інше. Деякі відмічають дати народження відомих людей та подій і ці числа допомагають їм виграти. Також популярний метод плюсувати числа дня народження. Наприклад, у вас день народжень 16 березня можна використовувати номери 1,6,7 (1+3), 10 (1+6+3). Ви можете обирати номери не лише за датою народження, а й за роком.

До цієї ж категорії можна віднести номер будинку чи квартири.

Іншим просто подобаються певні числа, які мають для них своє особливе значення.

Наприклад, переможець Андрій з Києва завжди купує 4 білети на 4 тиражі. Причину цього та як він обирав виграшні номери можна дізнатися у цьому матеріалі.

А от про улюблене число Шелдона Купера з відомого сіткому «Теорія вибуху» читайте тут.

Індивідуальні щасливі числа

2. Традиційні щасливі номери для виграшу у лотерею

Багато людей у ​​всьому світі вважають, що ваші шанси виграти зростуть, якщо для гри в лотерею вибирати популярні числа: 5, 3, 7. 13 навпаки уникають, це число називають чортова дюжина. У багатьох готелях та будинках по всьому світу відсутні цілі поверхи з номером 13, що вже говорити про комбінацію у лото. Також використовують знакові для нації дати – отримання незалежності, здобуття перемоги, початку нової епохи.

При заповненні білета розповсюдженими щасливими числами, беріть до уваги їх попит. А значить, якщо вони все ж таки випадуть у розіграші, велика ймовірність поділити виграш з декількома іншими гравцями. Це ніяк не вплине на ваші шанси виграти, від цього залежатиме сума виграшу.

3. Нумерологія для виграшу у лотерею

Заповнити лотерейну картку також можна особистими нумерологічними даними. Як збільшити свої шанси на виграш і для цього розрахувати свої персональні числа, використовуючи свій день народження, місяць і рік, а також про їх значення ми вже розповідали. Кому цікаво, попередня стаття знаходиться тут.

До того ж кожна цифра має своє особливе значення. Використовуючи це знання, ви можете перевірити будь-яку улюблену комбінацію. Для цього складне число зведіть до простого.

Наприклад, 52 – 5+2=7.

1 – лідерство, першість, управління.
2 – співпраця, прискіпливість, колекціонування.
3 – творчість, емоційність, марнотратство.
4 – наполеглива праця, накопичення, заощадливість.
5 – зміни, інтелект, витрати.
6 – сім’я, відповідальність, винагорода за працю.
7 – знання, мудрість, самотність.
8 – гроші, влада, великі витрати і великі прибутки.
9 – завершення, самовідданість, жертовність, творчість.

Як розрахувати свої персональні числа

4. Щасливий генератор

Постійну комбінацію можна обрати за допомогою автоматичного підбору. До того ж статистика каже, що автомобільна комбінація цифр для виграшу в лотерею дуже ефективна. А пенсіонер зі Львова взагалі виграв джекпот Лото Максима, збираючи роками і за нагоди використовуючи чужі комбінації авто.

Ви можете скористатися кнопкою на нашому сайті. Натискайте, поки програмне забезпечення не видасть вам комбінацію, що припаде вам до душі. Ви можете використовувати їх щоразу.

5. Інтуїція та сновидіння

У такий спосіб збагатилося чимало гравців. Деякі переможці, які приходять в офіс УНЛ отримати свій виграш, розповідають про особливі сни напередодні. Деякі там бачать символи, що натякають на перемогу, а інші – відразу числа та номери.

Якщо ж вам нічого підхожого не сниться, можете спробувати різноманітні медитації. Головне зосередитися та очистити мозок від сторонніх думок. Наступний крок – уявити тираж і кульки, що викочуються лототроном. Розгледіли номери – скоріше записуйте та використовуйте.

Які числа вибрати у лотереї може підказати статистика

6. Які числа вибрати у лотереї може підказати статистика

Вибирати виграшні номери у лотерейний білет можна і з математичної точки зору.

Чи це підвищує шанси на виграш? Можливо, наприклад, американський професор Джоан Р. Гінтер чотири рази вигравав, використовуючи для вибору комбінації статистику та аналіз. Він стверджує, що деякі числа дійсно протягом певного періоду часу випадають частіше, ніж інші.

У зв’язку з цим важливо розібратися, що таке гарячі, холодні та очікувані числа.

Холодні числа – це номери куль, які найрідше випадали у певній лотереї протягом певного періоду часу.

Такі числа часто вибирають шанувальники аналізу випадання куль з лототрона, вважається, що оскільки такі числа не дуже часто випадали в минулому, ймовірність того, що вони з’являться в майбутньому, вища.

Гарячі числа – це номери куль, які найчастіше випадали у певній лотереї протягом певного періоду часу.

Деякі гравці використовують лише гарячі числа, сподіваючись, на те, що частіше число випадало у минулому, то швидше воно випаде знову.

Очікувані числа – це числа, які не зустрічалися в розіграшах лотереї протягом тривалого періоду, і, як деякі вважають, ось-ось випадуть.

Гравці, які дотримуються стратегії чисел, що очікуються, часто комбінують такі числа з холодними і гарячими числами.

На сайті УНЛ є два дуже корисні розділи для поціновувачів лотерейного аналізу: «Перевірити себе» та «Статистика».

У розділі «Перевірити себе» ви можете перевірити свою комбінацію на реальних результатах! Виберіть свою комбінацію цифр та отримайте результат у вигляді списку розіграшів, у яких Ваша комбінація була виграшною. Для кожної числової лотереї є свій розділ «Перевірити себе»: Супер Лото, КЄНО, Лото Максима.

А ось розділ «Статистика» допоможе визначити гарячі, холодні та очікувані числа для кожної лотереї.
Наприклад, у КЄНО:

  • гарячі числа – «63» (2 099 випадінь), «10» (2 089 випадінь), «69» (2 069 випадінь);
  • холодні числа – «72»(1 859 випадінь), «15» (1 868 випадінь), 13 (1 885);
  • очікувані числа – «12» (18 розіграшів не випадало), «14» (17 розіграшів не випадало), «5» (13 розіграшів не випадало).

Зазначимо, що це статистика за весь час проведення лотереї КЄНО в Україні.

Як розрахувати виграшні числа в лотереї за допомогою його величності випадку

У цьому матеріалі ми поділилися з вами багатьма порадами як збільшити кількість виграшних номерів у вашому білеті, а наостанок розповімо ще про один бонусний метод, так званий “випадковий”.

Суть випадкового методу вибору номерів для лотереї полягає в усвідомленні того, що числа навколо нас це не просто кількісні значення, вони несуть важливу інформацію, а іноді й допомагають виграти в лотерею.

Погодьтеся протягом дня ми зустрічаємо сотні різних номерів і є два способи використовувати їх як комбінацію.

Перший умовно назвемо “число-талісман”. Для цього вам потрібно на аркуш паперу з двома колонками виписувати всі номери, які трапляються вам на очі протягом дня (номер автобуса, ціна чашки кави, час запізнення на роботу, номер телефону друга, що зателефонував, кількість сходів при вході в магазин). У першу колонку виписуйте номери, пов’язані з позитивними емоціями, в другу з негативними. Перед заповненням білета виберіть номери, що часто повторюються, з першої колонки, а ось номерів з другої краще остерігатися.

Другий назвемо “перші 6 номерів” (6 номерів для Супер Лото, 5 для Лото Максима, і від 1 до 10 для КЄНО), вийшовши з дому, запам’ятайте перші 6 номерів, які ви побачите – це і буде вашою комбінацією.

Які числа вносити у ваш лотерейний білет вибирати, звичайно ж, вам, сподіваємося, що даний матеріал допоможе вам визначити ідеальну комбінацію.

Однак важливо відзначити:

  • визначити ідеальну комбінацію для гри в будь-яку з лотерей неможливо, адже в лотереї все залежить від лототрона і тих номерів, які випадуть випадковим чином;
  • якщо вам гарантують 100% перемогу або стверджують, що ваші шанси виграти в лото якісно зростуть, якщо ви купите якусь програму визначення чисел – це обман;
  • УНЛ радить експериментувати з різними способами вибору чисел — це зробить процес гри в лотерею більш захопливим; не відмовлятися від гри у разі поразки; не грати в лотерею, якщо вважаєте, що програєте;
  • також не забувайте про відповідальну гру, пам’ятайте лотерея – це не спосіб заробітку, не варто грати на останні гроші, категорично заборонено грати особам віком до 18 років.

Які числа вносити у ваш лотерейний білет вибирати, звичайно ж, вам, сподіваємося, що даний матеріал допоможе вам визначити ідеальну комбінацію.

А ви граєте постійним набором номерів чи щоразу добираєте інші. Діліться у коментарях.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *