Я більше виграю на «АВТО», ніж коли сам визначаю комбінацію – джекпотіст Лото Максима

Третій з початку року джекпот в лотерею Лото Максима зірвав пенсіонер зі Львова. 18 січня він придбав білет з однією комбінацією на 6 розіграшів – 19 20 24 33 40. Пощастило йому 23 січня саме на останній тираж лотереї №2661. Його виграш склав 500 000 гривень (стартова сума головних призів в Лото Максима), а перед цим ще один гравець зірвав джекпот в цю лотерею.

Минулого тижня джекпотіст приїхав зі Львова оформлювати виграш і розповів про свій метод гри.

Призер, який виграв джекпот в лотерею Лото Максима

В які лотереї і як довго ви граєте?

Граю в лотереї вже 7-8 років. Раніше регулярно грав в КЄНО, бо тоді тільки воно було щоденним. Трохи грав в Супер Лото та Лото Максима. Коли розіграші Максими стала проводити 7 днів на тиждень, то я переключився на цю лотерею. Зазвичай ставлю на одну комбінацію на 6 розіграшів.

І які найбільші призи вдавалося виграти?

Вгадував «четвірки» в Супер Лото – десь раз в чотири місяці. Але цікавіші призи були в КЄНО: буває ставиш 50 грн «між іншим», а потім виграєш 3-4 тисячі гривень. А одного разу був виграш в 5 000 гривень – подвоєний виграш за 5 з 5 номерів.

А в КЄНО зазвичай підвищуєте ставку? Останні великі призи в цю лотерею були виключно з підвищеними ставками.

Так, в КЄНО намагаюсь подвоювати ставку.

Якщо є 100-200 грн на лотерею, то можу придбати системний білет Лото Максима на 6-7 номерів (коштує 60 грн і 210 грн).

А комбінацію, яка принесла вам джекпот в лотерею, як ви визначали?

Це відбувалось без моєї участі – система сама автоматично сформувала цю комбінацію. Я весь час граю в «АВТО», так виграю більше, ніж коли ставлю на свої числа. Зараз в мене грає один білет на 6 тиражів, так за 4 розіграші вже випала одна «двійка». Можливо ще щось виграю на нього.

Мій метод – ставлю на «АВТО» і на 6 тиражів.

Ви зірвали джекпот в лотерею відразу після ще одного щасливчика. І тому головний приз становив стартові 500 000 гривень. Не було підсвідомого розчарування щодо цього?

Жодного розчарування не було. Я дію за принципом «За все треба вміти дякувати».

Ви завжди граєте онлайн?

З початку карантину перейшов на гру на сайті УНЛ. Створив особистий кабінет і тепер граю в лотереї тільки онлайн. Хоча на точках продажу теж цікаво грати: можна поспілкуватись з колегами, обговорити комбінації.

А у вас було передчуття великого виграшу, коли оформлювали виграшний білет?

Ні, взагалі не було. Буває тільки, що прокидаюсь серед ночі з передчуттям, що має бути джекпот Супер Лото. Перевіряю, а там лише «двійка».

А як би ви пережили інформацію про виграш 15 мільйонів гривень? Напевно, не з такими ж емоціями, як при виграші 500 000 гривень.

Я людина спокійна. Звістку про виграш що 500 тисяч, що мільйона, що 15 мільйонів, сприйняв би незворушно.

Наразі щодо Супер Лото у мене є «дзвіночки», що ось може підійти.

Кому першому повідомили про свій джекпот?

Спочатку дружині. Я прочитав в особистому кабінеті «Отримати великий виграш» і поруч стояв номер телефону гарячої лінії. Я зателефонував, все підтвердилось, і потім ще раз повідомив про це дружині. Вона теж до останнього не вірила у виграш. А вже потім розповіли дітям.

І що вам порадили діти відносно того, як витрачати виграш?

Ми разом вирішили, що частина грошей піде на подорож. Плануємо відпочити, побачити Європу. А частину виграшу направимо на потреби дітей.

Якщо підвести баланс витрати-виграші в лотерею, ви будете в «плюсі» чи «мінусі»?

До виграшу цього джекпоту був в «мінусі» на кілька тисяч гривень. Але це сума приблизна і за 7-8 років гри. Я граю обережно, на зайві гроші, тому і не кожен тираж. Я навіть коли не граю, то все рівно перевіряю результати розіграшу: якщо ніхто не зірвав джекпот, значить наступний буде мій. Власне так думав і з білетом, на який виграв головний приз.

Вам можуть бути цікавими історії інших джекпотистів УНЛ:

8 років ставив на одну й ту ж саму комбінацію і виграв джекпот
Якщо ви хочете виграти в лотерею, треба грати, – переможець Лото Максима
Різдвяний джекпот: інтерв’ю з переможцем, який виграв 2 528 040 грн

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *