Святковий джекпот Лото Максима: інтерв’ю В’ячеслава, який виграв 3 105 575 гривень.

Чи багато з вас загадувало на початку року отримати багато грошей? З УНЛ є можливість здійснити навіть найсміливіше бажання. 3 105 575 гривень вистачить на багато мрій. Інтерв’ю переможця читайте далі.

В’ячеслав з Харкова виграв джекпот Лото Максима у переддень Святого Миколая – увечері 17 грудня. Вже 22 грудня щасливий переможець приїхав у центральний офіс УНЛ отримувати виграш.

Особливості розіграшу.

17 грудня В’ячеслав купив 7 білетів по 60 гривень. Це означає, що в кожному білеті він обрав по 6 номерів замість 5, тобто скористався функцією Системної гри.

Розглянемо детальніше комбінацію, що принесла великий виграш:

01 23 32 34 41 45.

Завдяки системі до джекпоту додалися ще 5 виграшів другої категорії по 4 515 гривень, утворивши суму у 3 105 575 гривень.

Особливості виграшної комбінації.

Поєднання чисел, що видає лототрон Лото Максима, часто утворюють різні пари, закономірності, чи вишукуються підряд. І на цей раз не обійшлося без цікавих характеристик:

  1. Перший і останній номер числового ряду Лото Максима: 01 та 45.
  2. Обернена пара: 23-32.
  3. Два числа одного десятка: 32 і 34.
  4. Повністю відсутні номери другого десятка.

Про різноманітні особливості комбінацій ми детально писали в одній з попередніх статей.

Як грає переможець?

В’ячеслав грає не перший рік, але постійним чи затятим гравцем назвати себе не може. Купує білети час від часу. Давно зрозумів, що система дає кращі результати за звичайні білети.

Чоловік натискає «авто», а потім коригує номери власноруч. Так було і з виграшною комбінацією. Цікаво, що він змінив два номери – 32 і 45, які стали складовими джекпоту. Математично нічого не вираховує – визначає «правильність» комбінації на око. В’ячеслав працює комерційним директором, тож розуміється на цифрах.

До речі, ви помітили, що серед наших переможців багато тих, чия робота пов’язана саме з числа. Деякі з них вираховують, створюють власні стратегії, а деякі, як В’ячеслав, складають комбінації на власний розсуд, керуючись внутрішніми відчуттями. Проте це абсолютно не означає, що люди інших професій не можуть виграти джекпот.

Плани на виграш.

В’ячеслав вирішив зробити сюрприз для родини. Тож поїхав за виграшем в УНЛ, навіть не назвавши кількості грошей. Каже, що дружина точно не очікує таку велику суму.

Планів на 3 мільйони ще має. Адже про такий великий виграш серйозно не мрів. Для початку хоче охолонути. А потім вже з розумом розпорядитися грошима. Збільшувати витрати на гру не планує. Так і буде купувати білети по настрою – час від часу.

Порада для інших гравців.

В’ячеслав говорить, що виграти може лише той, хто купує білети. І ми повністю з ним згідні. Тож порада одна – купувати білети. А ще переможець згадав, як і багато хто раніше, один відомий анекдот. Мабуть, ви вже здогадалися, який саме.

Ще раз вітаємо В’ячеслава з перемогою, а всім іншим бажаємо здійснення передноворічних мрій і великих виграшів!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *