Системні джекпоти Лото Максима: інтерв’ю переможця з Одещини.

Підприємець з Одещини Іван виграв 3 007 340 гривень у державну лотерею Лото Максима та розпочав літню череду великих виграшів.

Особливості розіграшу Лото Максима

У день розіграшу гравець придбав 1 системний білет. Відмітив у ньому 7 номерів у режимі «авто». тобто обрав додаткові два номери і грав усіма можливими комбінаціями з поєднання цих чисел:

01 09 24 28 33 34 35.

7 номерів утворили 21 ігрову комбінацію. Вартість такого білета 210 гривень. Серед переваг системи – економія часу та збільшення виграшів. Лотерейна система сама утворює можливі поєднання. Вам достатньо позначити необхідні числа на ігровому полі та зробити відповідну відмітку біля позначки «Системна гра».

Економічні переваги системи на 7 номерів.

Загальна кількість виграшів:

  1. Джекпот Лото Максима у 2061 тиражі за 2 червня 2020 року – 2 975 000 гривень.
  2. 10 призів другої категорії за 4 збіги: 10 Х 2 982 гривні = 29 820 гривень.
  3. 10 виграшів за 3 вгадані номери: 10 Х 252 гривні = 2 520 гривень

Загальна сума виграшу склала 3 007 340 гривень. Обравши розгорнуту ставку (на 7 номерів) замість звичайної, гравець збільшив свій виграш на 32 340 гривень.

Інші виграші Лото Максима

Перед цим Іван вже неодноразово виграв у Лото Максима, але трохи менші призи. За декілька розіграшів до цього переможець вгадав 4 номери, вигравши трохи більше 30-ти тисяч гривень.

Доволі часто трапляються незначні виграші. Переможець пригадав цікавий випадок.

Декілька років тому майбутній джекпотист обрав для гри 7 номерів Лото Максима. У той час така система коштувала 105 гривень… Але пожалкував гроші і купив два окремих білети. Іван вгадав всі номери, але вони опинилися у різних комбінаціях. Чоловік виграш всього лише 6 тисяч гривень, а міг зірвати джекпот, який як раз добігав мільйона.

Стратегія гри джекпотиста.

Переваги системної гри переможець оцінив давно, а от між власним набором чисел та «авто» досі часто вагається. Найчастіше аналізує номери в останніх 10-ти розіграшах. Опираючись на ці дані, позначає числа у білеті. Іноді натискає «авто», але завжди дивиться на цифри, вирішуючи залишати їх чи ні.

Джекпот допоміг виграти щасливий випадок. У той день у роботі термінала були якісь несправності. Він вимикався, не хотів видавати білет. Після чергового збою, оператор на деякий час відімкнула та перезапустила пристрій. Іван відразу скористався нагодою і придбав комбінацію на 7 номерів. Вони і принесли очікуваний джекпот.

Улюблені ігри.

До речі, саме Лото Максима – улюблена гра Івана. Раніше він грав у КЄНО. Йому подобається можливість вибору чисел для гри та керування власним виграшем. А от Супер Лото відлякує надто великим джекпотом і невисокою ймовірністю його зірвати.

Плани на отримані гроші

На виграш багато бажань. Серед варіантів, які розглядає родина Івана – вкладення у бізнес та розширення житлової площі. Серед першочергових витрат – покупка нового смартфону. Чоловік давно мріє про сучасний гаджет, щоб повною мірою оцінити переваги гри онлайн.

Переможцю до вподоби не лише класичні лотереї, а й прогресивні швидкі лотереї Бліц Лото.

Зіграти в них можна лише на офіційному сайті УНЛ.

Порада для гравців.

Щоб виграти – треба грати. А ще розумно витрачати гроші та не боятися пробувати нове. Грайте – і вам обов’язково пощастить!

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *