Інтерв’ю харизматичного переможця Олексія.

Чи можна засмутитися, вигравши другий приз у лотерею?

Так, якщо ви у півкроку від джекпоту.

До нас в офіс завітав гравець Олексій для отримання невеликого призу у 57 тисяч гривень. Ми скористалися нагодою та вирішили поспілкуватися.

Для довідки: тираж від 21.08, виграшні номери: 8 12 21 29 33 39.

Як давно граєте?

Почав грати, коли джекпот досяг 16 мільйонів (жовтень 2017 року – ред.). Хочу виграти головний приз. Запишіть, що цього разу я дуже засмучений. Шоста цифра, яку я не вгадав – була 29, а у мене якраз 28. Краще б зовсім інша випала.

А в інші лотереї граєте?

Ні. Тільки у Супер Лото. Знайомі якось виграли велику суму грошей. Та потім без проблем її у вас отримали. Ви ж знаєте, як воно буває. Обіцяють всі багато. Тут вже якась впевненість, що дадуть гроші.

А раніше вигравали великі суми?

Так. Минулого року взимку, на 14-го лютого, виграв близько 17 тисяч у Супер Лото за 5 вгаданих номерів. Тоді було багато переможців, тому сума невелика (4 переможці – ред.). Вгадував й чотири номери. Одного разу навіть довго возив виграшний білет. Той аж загоріти встиг на сонці – потемнів. Пішов у відділення й отримав виграш, поки білет зовсім не зіпсувався. Частину забрав грошима,  а на частину зіграв.

Як дізналися про виграш?

Прийшов зіграти черговий раз. Дивлюсь, щось дуже знайомі номери. Думаю, не може бути! А потім вдивляюся у цю цифру. Підвела. Віднісся, в цілому, абсолютно спокійно.

Є стратегія?

Це таємниця.(сміється). Але все ж таки розкажу. Ось у мене є заповнена картка з обраними номерами. Таких декілька. Періодично даю різні картки. От скільки виграв, стільки й купую. Зазвичай до 500 гривень. Не дивлячись, витягую шаблон й віддаю касиру. До речі, коли вгадав 5 номерів, зіграв всього на 90 грн.

Як обирали комбінації?

Просто навмання понаписував. Професор Потолоцький допоміг (очима показує на стелю).

Кожен тираж граєте?

Ні. Коли є можливість. Бачу кіоск з лотереями, запаркувався –дав картки. Заплатив та й поїхав. Дивлюся, люди стоять, щось заповнюють, вираховують числа. Деякі прямо із зошитами приходять і звідти виписують щось. У мене стільки часу немає. Я, до речі, після виграшів не граю, поки гроші не отримаю.

Завжди багато білетів купляєте?

Ні. Буває, й 1 білет купую. По настрою та по обставинах.

Можливо, у вас є щасливі точки?

Щасливих точок немає. Купую тільки, коли є можливість. Є лише щасливе число – сімка.

А на що плануєте витратити виграш? Можливо є якась мрія?

Я вам скажу так. На мрію потрібно заробляти, прагнути. На щасливий випадок розраховувати не варто. Бо мрія потім у нездійсненну перетвориться.

Якщо виграєте джекпот, на що витратите?

Навіть не думав. У такому випадку вже по обставинах. Як то кажуть, апетит приходить під час їжі. Були б гроші, а витратити, завжди на що знайдеться. Про острів мрію у Карибському морі (сміється). Хоча, не вистачить й на маленький.

Яку пораду може дати гравцям?

Грати треба у задоволення. Якщо повезе, то повезе. Не потрібно зациклюватися. Щоб були гроші, варто працювати, а не на лотереї розраховувати. Мені навіть продавці на точках кажуть, що я найоптимістичніший гравець. У мене чисто спортивний інтерес націлений на максимальний результат у вільний час без збитків для сімейного бюджету. Це найголовніше.

Пощастити може кожному! Грайте відповідально та із задоволенням!

Коментарі

  1. Виграти лише 5 номерів, коли 6-й був зовсім поруч – це напевно найогидніший плювок фортуни в обличчя гравця,
    бо після цього імовірність виграшу 6-и комбінацій вже практично нульова.

  2. Якщо передбачили 5, а не 6 чисел, потрібно не зупинятися на думці і йти до перемоги, а особливо тим хто без систем, а завдяки здатностей до передбачення часто передбачає по 2, а то й 3 , і, у невеликому проміжку 4 числа, як ось я з твариною котом,
    – не можна зупинятись, і, “1” варіант може бути саме тим. Грайте і йдіть до перемоги! Мій кіт та я з Вами поруч теж сподіваємост на всі “6”:)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *