Щоб виграти Джекпот, потрібно вірити у перемогу і регулярно купувати білети, – секрети виграшу від призерки Лото Максима

Секрети виграшу від призерки Лото Максима

Хто не грає, той не виграє, – так вважає щасливиця з Запоріжжя, яка 9 липня зірвала головний приз Лото Максима – 2 427 000 грн. 14 років вона купувала білети різних лотерей і вигравала призи 20-80 грн, однак вірила у великий виграш і як результат нещодавно приїздила в офіс УНЛ, щоб отримати свій Джекпот.

Де купили білет, що приніс Джекпот?

Білет Лото Максима, що приніс виграш, придбали 4 липня о 10:57 у Запоріжжі за адресою пр-т Моторобудівників, 64, м-н «М’ясо».

Яку комбінацію обрала переможниця?

Гравчиня обрала багатотиражний білет на 6 тиражів (3554 – 3559) з двома автоматичними комбінаціями:

  • 01 05 08 13 43
  • 04 08 12 40 45

Виграшною за результатами розіграшу Лото Максима № 3559 була така комбінація: 1 5 8 13 43.

Отже, було відгадано п’ять номерів з п’яти виграшних.

Це вже третій Джекпот у Лото Максима у 2024 році. До того головний приз вигравали 22 лютого – 1 356 025 грн (інтерв’ю з призером) і 23 січня – 2 268 000 грн (історія призера).

Розкажіть вашу лотерейну історію, як давно купуєте білети, чому купуєте?

Купити білети Лото Максима

Граю в лотереї вже дуже давно, приблизно з 2010 року. Купувала білети, бо хотіла виграти. Звичайно, я думала, що Джекпот – це щось недосяжне, і коли виграла – не могла повірити, руки і ноги трусилися два дні, нікому не казала, навіть чоловікові, переварювала інформацію. Потім почала планувати, як витратити гроші і стільки всього придумала, що зрозуміла, що цього Джекпоту мені уже мало, треба ще у Супер Лото виграти. Я тепер точно знаю, що це можливо.

Лото Максима не єдина лотерея, яку ви обираєте?

Так, я і в КЄНО інколи купую білети, загалом, у всі лотереї пробую грати.

Чи є у вас якісь правила стосовно лотерей?

Ні, жодних. Єдине, що я доволі регулярно купую білети, але як таких стратегій нема: граю у всі лотереї, номери обираю рандомно або взагалі обираю «Авто».

У вас був багатотиражний білет, чому обрали саме такий варіанти гри?

Були вільні гроші на той момент, тому купила багатотиражний. Я не завжди купую такі білети, інколи на один тираж беру, все залежить від фінансової можливості.

Ви придбали білет на 6 тиражів, перші 5 тиражів не були виграшними, і 6-й приніс перемогу. Чи слідкували за тиражами, чи було передчуття виграшу?

Так, перевіряла білет після кожного тиражу. Передчуттів виграшу не було, навіть більше, я не особливо сподівалась уже, що хоч щось виграю.

Ви завжди обираєте паперові білети?

Чоловік купує на сайті зазвичай. А я купую більше паперові, але і на сайті інколи беру.

Виграші у Лото Максима

До того, як ви зірвали Джекпот, чи були у вас виграші у лотереї?

Дуже малі: 30, 20, 80 грн. Колись у «Лото Трійка» 500 грн виграла.

Ви граєте уже дуже давно, великих призів не вигравали, не було зневіри, що виграти великий приз неможливо?

Ні-ні, жодного разу. У мене принцип: хто не грає, той не виграє. Я грала і врешті-решт виграла. Тож все це реально. Я, звичайно,. вірила у перемогу, але не думала, що я аж на стільки везуча.

Чи будете ви надалі купувати білети?

Звичайно. Я ж кажу – мало виграла. Маю дуже багато планів: хочу сину купити квартиру, допомогти батькам і ще дуже хочеться допомагати тваринам, наприклад, притулку для тварин. Тож буду й надалі купувати білети, щоб виграти ще більше.

Юлія Паламарчук

Про Юлія Паламарчук

Редактор блогу Української Національної Лотереї з 2022 року. До УНЛ довгий час працювала у сфері медіа, має досвід роботи з освітніми та юридичними платформами. В УНЛ відповідає за зв’язки з медіа та громадськістю, підготовку важливих лотерейних новин та матеріалів, які допоможуть розібратися в усіх тонкощах лотерейних стратегій. Також аналізує та оприлюднює результати усіх виграшів та веде комунікацію з переможцями, саме тому знає усі секрети лотерейних перемог з перших уст.

Переглянути всі матеріали від Юлія Паламарчук →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *