Як відмічати числа у лотерейному білеті: поради на кожний день.

Кожен гравець у лотерею замислюється над тим, як найбільш продуктивно заповнювати білет. Для більшості важливий не тільки результат, але й процес. Адже лотерея – це розвага. Вибір комбінацій повинен приносити задоволення та водночас давати надію. І як не дивно, ці методи будуть різні для різних обставин – коли ви поспішаєте, маєте святковий настрій, засмучені або ж налаштовані на пригоді. Розберемо кожен випадок окремо.

Які числа обрати, коли обмаль часу.

Поради доцільні у випадках, коли ви поспішаєте. Приміром, ви біжите у справах, або через 5 хвилин закінчується приймання ставок на тираж. Звісно, що у таких умовах краще все робити швидко.

  • Обрати режим «авто»;
  • Дати оператору заздалегідь заготовану картку, якщо купуєте у наземній точці продажу. До речі, шаблони досить популярні серед гравців УНЛ. Вони поєднують гру на улюблені номери із грою на декілька комбінацій. До того ж, економлять купу часу.
  • Купити лотерейний пакет на сайті УНЛ у декілька натискань. На головній проскрольте сторінку вниз та оберіть потрібний комплекс – Супер Лото, КЄНО, Лото Максима чи всі разом.

Як обирати числа у святковий день.

Піднесений настрій і особливість дати, звісно, відіграють свою роль. Хочеться відмітити щось особливе та очікувати на додаткову порцію удачі. Якщо це загальне свято, слід бути обережним з вписуванням таких номерів. Очевидно, що багато людей зроблять те ж саме. Домішайте власну родзинку. Оберіть пару номерів навмання чи святкові числа перемежуйте зі своїми власними.

У дні родинних свят – дата весілля, дні народження чи просто особисто важливі події – сміливо відмічайте календарні числа у лотерейному білеті.

У День Народження подаруйте близькій людині білет із вписаними днем, місяцем та роком її народження. Дізнайтесь улюблені номери та додайте до особливої комбінації. Важливо! Отримувачу такого подарунку повинно бути більше 18-ти років.

Якщо хочеться пригод.

Оберіть рідкісну комбінацію із поєднань, яких радять уникати. Наприклад, використовуйте числа підряд або розбийте їх на пари. Детальніше ми писали у статті про непопулярні стратегії.

Дивно, але випадають вони не так, щоб і зовсім зрідка. Хтозна, можливо, наступного разу вам пощастить саме з такою комбінацією.

Якщо маєте купу вільного часу.

Присвятіть день математиці. Розберіть попередні комбінації на складові, скористайтесь статистичними даними тиражів та оберіть найрідкісніші числа. Або ж, навпаки, заповніть такими, що найчастіше випадають. Для кожної лотереї таку статистику можна знайти на офіційному сайті УНЛ: Супер Лото, Лото Максима, КЄНО та Лото Трійка.

Ще один спосіб цікаво провести дозвілля – зіграти у лотерейну гру, яка допоможе обрати номери для розіграшу. Правила допускають участь, як одного, так і декількох гравців. Знайти 4 гри можна тут.

Провести весело час із друзями.

Лотерея стане у пригоді на дружній вечірці чи приємних посиденьках. Створіть синдикат для спільної гри. Не обов’язково довготривалий. План на вечір наступний:

  • Розробіть прості та всім зрозумілі правила;
  • Визначтесь із сумою грошей на гру;
  • Оберіть числа та купіть білети;
  • Разом перегляньте тираж і дізнайтеся результати.

А як ви заповнюєте білети?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *