«Українська Національна Лотерея» тепер в «Сільпо»: як грати та виграти Джекпот

Купуй лотерейні білети в супермаркетах "Сільпо" по всій Україні

Відтепер білети Супер Лото, КЄНО та Лото Максима можна придбати в супермаркетах «Сільпо» по всій Україні!

Заходьте за щоденними покупками та не втрачайте шанс виграти Джекпоти УНЛ та інші грошові призи.

Які призи можна виграти, придбавши білети числових тиражних лотерей УНЛ у «Сільпо»?

Які призи можна виграти, придбавши білети числових тиражних лотерей УНЛ у «Сільпо»?
  • Джекпот Супер Лото станом на 30 січня становить 21 ‍223 ‍470 грн і зростає з кожним тиражем (допоки не буде зірвано головний приз).
  • Джекпот Лото Максима  наразі складає суму 1 ‍085 ‍000 грн і збільшується щодня (допоки не буде зірвано головний приз).
  • Головний приз КЄНО1 500 000 грн.

Також ви можете виграти низку великих, середніх і малих грошових призів, передбачених умовами проведення лотерей УНЛ.

У матеріалі ми детально розкажемо, як купити лотерейні білети УНЛ у супермаркетах «Сільпо», як грати та збільшити свої шанси на перемогу, а також, як отримати свій приз у випадку виграшу.

Як придбати білети державних лотерей у «Сільпо»?

Як придбати білети державних лотерей у «Сільпо»?

Білети числових тиражних лотерей УНЛ продаються на усіх касах, крім Самокас (кас самообслуговування), в усіх супермаркетах «Сільпо» (окрім супермаркетів «Le Silpo»).

Отже, якщо ви бажаєте зіграти у Супер Лото, КЄНО, Лото Максима, на касі «Сільпо» попросіть касира оформити білет, оплатіть його і все – ви учасник тиражу. Білет має форму чека, на якому надруковані ваші номери, а також номер білета та штрих-код, за якими ви зможете потім його перевірити. Все надзвичайно просто!

Далі необхідно дочекатися розіграшу, перевірити білет і забрати свій приз, якщо ви виграли.

На касі «Сільпо» ви можете обрати білети:

  • Супер Лото – ціна 30 грн;
  • Лото Максима – 20 грн;
  • КЄНО –20 грн.

Кількість білетів, які ви можете придбати, необмежена. Що більше білетів, то вищий шанс на перемогу.

Важливо зазначити! Комбінація для гри буде обрана автоматично комп’ютером.

Як перевірити, чи виграшний білет?

Як перевірити, чи виграшний білет?

Відео розіграшу можна подивитись:

Про результати розіграшу, а саме виграшні числа та іншу інформацію, можна дізнатися на сайті УНЛ, в розділі Результати, або у мобільних додатках УНЛ для платформ IOS та Android.

Перевірити, чи виграшний ваш білет, можна також:

  • на касі магазинів «Сільпо»: надайте ваш лотерейний білет у вигляді чека касиру і він повідомить вам про виграш або про його відсутність;
  • на сайті https://unl.ua/ у розділі «ПЕРЕВІРИТИ БІЛЕТ»: відскануйте штрих-код білета або введіть його номер у відповідне поле, натисніть «ПЕРЕВІРИТИ БІЛЕТ», очікуйте на результат на екрані та тисніть кнопку «ОТРИМАТИ»;
  • самостійно звірити ваші номери із виграшними номерами, якщо співпало хоча б 2 номери, ви виграли приз;
  • за номером гарячої лінії УНЛ: 0800807807 (дзвінки безкоштовні з усіх телефонів на території України).

УВАГА! Перевірка білета можлива з наступного дня після розіграшу тиражу з 08:00. Виграшний статус білета також надається тільки після розіграшу. Всі білети до розіграшу мають статус – невиграшний.

Як отримати виграш?

Як отримати виграш у лотереї УНЛ?

Виплата виграшів до 3 000 грн здійснюється на касі магазину «Сільпо» у формі сертифіката на покупки або готівкою.

Виплата здійснюється лише по білетах, придбаних у «Сільпо». Для отримання виграшу необхідно мати та пред’явити свій виграшний білет.

Виграші від 3  000 грн можна отримати на сайті УНЛ https://unl.ua/ або в інших пунктах розповсюдження лотерей УНЛ.

Про деталі отримання виграшів завжди можна дізнатися за тел. гарячої лінії УНЛ: 0800807807.

Зверніть увагу! Усі виграші у лотереї оподатковуються відповідно до чинного законодавства України!

Як виграти Джекпот УНЛ: правила гри

Як виграти Джекпот УНЛ: правила гри

Щоб виграти Джекпот Супер Лото, необхідно відгадати 6 номерів із 52 можливих.

Тиражі проходять щосереди та щосуботи. Під час тиражу з лототрона випадає 6 виграшних номерів. Якщо 6 номерів, зазначених у вашому лотерейному білеті, співпали з виграшними – ви виграли Джекпот.  
За вгадані 2, 3, 4 або 5 номерів також передбачені грошові призи. 

Щоб виграти Джекпот Лото Максима, необхідно відгадати 5 номерів із 45 можливих.

Під час тиражу з лототрона випадає 5 виграшних номерів. Якщо 5 номерів, зазначених у вашому лотерейному білеті, співпали з виграшними – ви виграли Джекпот.  

За вгадані 2, 3, 4 номери також передбачені грошові призи. 


Щоб виграти головний приз у КЄНО, необхідно відгадати 10 номерів з 80 можливих. Під час тиражу з лототрона випадає 20 виграшних номерів. Якщо 10 номерів, зазначених у вашому лотерейному білеті, співпали з виграшними – ви виграли головний приз.  

Також передбачені грошові призи за відгадані 9,8,7,6,5 цифр. У КЄНО ви отримаєте приз, навіть якщо не вгадали жодного номера.

Як оподатковуються виграші у лотереї?

Згідно з чинним Податковим кодексом України, з суми кожного виграшу у лотерею стягується 19,5% податків.

Податки включають: 

  • 18 % – податок на доходи фізичних осіб; 
  • 1,5 % – військовий збір.

Податки утримуються УНЛ під час виплати призів, тобто призер отримує уже чисту суму без податків. Наприклад, ви виграли 3 000 грн, сума податку складе 585 грн (19,5%), і ви отримаєте суму 2 415 грн.

УНЛ є податковим агентом, який перераховує до бюджету загальну суму утриманих податків зі всіх гравців та подає звітність.

УНЛ не подає до податкових органів будь-яку інформацію про отримувачів призів (ПІБ, ІПН тощо), оскільки це не вимагається.

Великі виграші, які дорівнюють 55 000 грн та більше, оподатковуються в окремому порядку із поданням персональної інформації до податкових органів.

Якщо у вас виникли або виникнуть будь-які питання стосовно покупки лотерейних білетів на касах «Сільпо», звертайтеся за отриманням детальної інформації за тел. гарячої лінії УНЛ: 0800807807

Нагадуємо, 23 січня у Лото Максима зірвали перший у 2024 році Джекпот – 2 268 000 грн. А минулого року (2023) Джекпот Лото Максима зривали п’ять разів.

Бажаємо вам приємних покупок у супермаркетах «Сільпо» та великих виграшів у лотереї УНЛ!

Юлія Паламарчук

Про Юлія Паламарчук

Редактор блогу Української Національної Лотереї з 2022 року. До УНЛ довгий час працювала у сфері медіа, має досвід роботи з освітніми та юридичними платформами. В УНЛ відповідає за зв’язки з медіа та громадськістю, підготовку важливих лотерейних новин та матеріалів, які допоможуть розібратися в усіх тонкощах лотерейних стратегій. Також аналізує та оприлюднює результати усіх виграшів та веде комунікацію з переможцями, саме тому знає усі секрети лотерейних перемог з перших уст.

Переглянути всі матеріали від Юлія Паламарчук →

Коментарі

  1. Касири в магазинах Сільпо вибивають лише варіанти “авто”на один день, для лотеререї “Кено” варіант лише на 10 цифр “авто”. Можливість самому вибирати цифри чи інші варіанти кількості цифр та розіграшів не передбачена, чи касири просто не вміють користуватись новим сервісом?

    1. Вітаємо пане Юрій. Так, наразі на касах торгівельної марки “Сільпо” можна купити білети тиражних лотерей Кено, Лото Максима та Супер Лото але лише автоставки та на одну комбінацію. Натомість кількість білетів для покупки необмежена та є можливість отримувати виграші до 3 000 грн на касі магазину «Сільпо» у формі сертифіката на покупки або готівкою.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *